16

Анонимен

преди 3 години

Мутрите почнаха да се щавят помежду си. И пак Робите плащат. Докога? Ако мутрата не падне ще ни затрият официално.

15

123

преди 3 години

Тези, които закупиха хиляди декари земя, всички знаем,че не са случайни хора. Те реално пари за тази земя не са давали, защото всичко е далавера и кражба при тях. Раздадоха я на също не случайни хора да им я обработват. Взимат милиони рента, която е необлагаема. Разберете,това са хора, които са свикнали само да вземат, не да дават. Как няма да подскачат до небесата при такива предложения за данъци?!

14

Анонимен

преди 3 години

До До алчен...Цената на декар в Добруджа е над 2000лв почти навсякъде в областа вече. На площи над 20 декара достига 3000лв, на площи над 50-100дка е над 3000лв.

13

Анонимен

преди 3 години

Така нов данък.И кой ще плати сметката накрая Ами народа ,разбира се.Това ми звучи като заявка за поредното поскъпване на тестените изделия.

12

До алчен...

преди 3 години

Цената на декар в Добруджа достига и 2000лв. А що се отнася за Холандия в такава малка страна е логично земята да е безбожно скъпа!

11

Алченцървул

преди 3 години

Цена на декар обработваема земя в Холандия -25000?, цена в тикволандия - 2000г - 25?, 2020г - 250?.

10

РусенецЪ

преди 3 години

Госпожи и господа, имам кофти новина за вас. Парите на държавата свършиха. Този път видяхме дъното на скрина. И съвсем логично, сега се започва едно юнашко отупване на брашнените чували.

9

Анонимен

преди 3 години

Какви фалити във толкова субсидиран отрасъл.

8

Анонимен

преди 3 години

Не само данък а и да орязват субсидиите за тревни площи. Присвоиха навсякъде къде що се ходи и животновъдите по чукури пасят.А нищо не произвеждат само прибират пачки нали се уедряват тук парче там парче в планининските райони е ужас от хунтата

7

Комбайнер

преди 3 години

Тежка година??Затова ли се разкарват с джипове за десетки хиляди левове.А на трактористите се заплаща мизерно.

6

алчната мастия

преди 3 години

Ами момци - толкова могат управляващите. Нека да таксуват големи единични собственици. А не фондове. И помощите и субсидиите да отиват за когото са предназначени - малките предприемачи. А не за 200 шкембела с анцузи и ролсройсове. За това - оставка на тия смърдели и изкарайте тракторите.

5

Анонимен

преди 3 години

Малките земеделци няма да плащат този налог бе манипулатори гнусни, ще плащат тези които имат много земя и ограбват земеделските програми. Всички едри земеделци са мулти-Милионери, не защото са развили съвременно земеделие а защото източват милиарди от Еврофондовете заподпомагане на дребни и средни земеделциАйде Гешев ще дойде и за вас ***, тогава от пандиза като Банери ще звъните в руското посолство да ви правят руски граждани. Червеи.

4

И.Т.

преди 3 години

Ако имам завод, си плащам като поп данък върху недвижимост, а за нива нищичко- много на почит са тези аграри бе

3

Мехуро

преди 3 години

Гледаш броя коментари по статиите - тия, свързани с политика в БГ - яко коментари. Всички останали доста по-малко, но нормалния брой за днес.беге. По-интересното - в неполитическите статии яко плюсове за коментари, усмиващи герберастите. По политическите въпроси - точно обратното. Виждаме ви, платени ***. Виждаме ви.

2

Анонимен

преди 3 години

Ей сега вече ще се продават майбахуви.

1

Анонимен

преди 3 години

Спокойно! Алибедгжегов ще ни храни!