68

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

До Иван НЕ ЛЪЖИ И НЕ МАНИПУЛИРАЙ ЗА ВАРНА- В МАГАЗИНИ, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, АПТЕКИ И ЗАТВОРЕНИ ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕТО НА МАСКИ И СЕ ПОЛЗВАТ ТАКИВА- МИНАВАТ СЛУЖИТЕЛИ И МОЛЯТ УЧТИВО АКО Е ПАДНАЛА МАСКАТА ДА Я СЛОЖИШ- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ПРАВИ ПРОТЕСТИ И ПОДЛАГА НАРОДА НА ГЕНОЦИД...

67

Анонимен

преди 3 години

РУМЕН ПЕТКОВ И МАНГЪРА СА ТРЪГНАЛИ НА ЛЯТНО ТУРНЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА РАЗЯСНЯВАТ НА КЪФ МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ ГЕРБ СА ПОДЛОЖИЛИ БЪЛГАРИТЕ КАТО СА ИМ НАЛОЖИЛИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА КОВИТ 19- НЯМАЛО НИЩО СТРАШНО, НЕ Е ПО РАЗЛИЧНО ОТ ОБИКНОВЕН ГРИП, А ХОРАТА УМИРАЛИ ВСЕКИ ДЕН. ТА ТЪЙ ДЕ- РАДВАЙТЕ СЕ НА МЕРАКЛИИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА...

66

Иван

преди 3 години

Пуснахте заразените туристи да внесат заразата, освен това във Варна никой не спазва дистанция и не носи маска. Какво очаквате?На кмета не му пука, интересува се само от комисионните и това е.

65

Анонимен

преди 3 години

Белгия забрани пътуванията до цели райони в БългарияФедералната служба за външна дейност, външна търговия и сътрудничество за развитие на Кралство Белгия, включи части от България в забранителен списък за пътувания, се разбира от съобщение на Министерството на външните работи. Страната е разделена на оранжева и червена зона, в последната несъществените пътувания, в които влизат и туристическите, са забранени.В т.нар. "оранжева зона" попадат централната част на Северна България, както и югоизточния и южния централен район. В тях пътуванията следва да се извършват при повишено внимание, указ

64

Анонимен

преди 3 години

една моя позната беше болна, едни познати бяха болни, ПАЗЕТЕ СЕЕЕЕЕЕ. Е братче , няма по фалшиви коментари

63

Анонимен

преди 3 години

Пълен провал на правителството на мутрите в ограничаването на епидемията. Все пак благодарение на хората в България не сме най-зле в Европа. Най-зле са сега Люксембург, Черна гора и Молдова, следвани от останалите държави от Балканите, вкл. България.

62

ръстът

преди 3 години

До ВАРНА - МОРЕТО......падат вируси от небето.......................

61

Анонимен

преди 3 години

Пълен провал на шайката и на т.нар. щаб. Няма страна в Европа с по-лоша тенденция в развитието на заразяването. Пет месеца по-късно развитието на заразата е абсолютно хаотично. Фактът, че през последния месец масово се заразяват лекари, полицаи и хора в домове за възрастни, говори за пълен провал на "мерките", предложени от щаба и прилагани от шайката. Непремерените, ненавременните и неефективни мерки доведоха до пълно недоверие на населението, че шайката и щабът правят нещо полезно за обществото.

60

ВАРНА - МОРЕТО......

преди 3 години

Вируси до небето.....................

59

Анонимен

преди 3 години

Нe ни зaнимaвaйтe c измишльoтини. Кaжeтe зa AEЦ Кoзлoдуй, зa лeтищe Coфия, зa Вивaкoм. Кoлкo пoрaзии нaпрaви Бoйкo, дoкaтo Бългaрия ce трece oт прoтecти. Кaжeтe кaк ce уcвoявaт пaритe oт Eврoпa зa бoрбa c вируca. Кaжeтe зa фaлшивитe тecтoвe, кaжeтe кaк бoлни oт oбикнoвeн грип ги вoдят бoлни oт Кoвид 19, кaк прeдлaгaт пaри нa близкитe нa пoчинaлитe oт други бoлecти дa ги зaпишaт кaтo жeртви нa Кoрoнa вируca. Кaжeтe кaкви пaри ce рaздaвaт нa мeдицитe зa дa учacтвaт в cхeмaтa. Зaщo в eврoпeйcкитe мeдии ce твърди, чe брoя нa зaрaзeнитe у нac e CИЛНO мaнипулирaн и зaвишeн. Бъдeтe журнaлиcти, a нe м

58

Анонимен

преди 3 години

Задава се втора вълна, оценките на големите европейски държави, сочат натам. А България е доста неподготвена, за нива по-високи от сегашните.Тиквата естествено ще обвини за това, матр'яла, комунистите, протеста, дрона на Радев, може и Костов и Виденов ако, съвсем го закъса. Той никога не е виновен за нищо.

57

Анонимен

преди 3 години

Стана страшно! Връщайте маските на закрито!

56

Анонимен

преди 3 години

А в Беларус как е?

55

Анонимен

преди 3 години

аха Варна понеже така и така няма туристи дай ще ги пишем всичките там. В Бургас и на юг където се е изсипала 1/3 от България и се пукат хотелите от бг туристи вс е ок там видиш ли само един и той сигурно оня ден се е върнал от варна.

54

Анонимен

преди 3 години

до 57Е ти не беше ли в Гърция бе комплексс!

53

до 55 от славянин

преди 3 години

А една моя колежка в службата набедена за коронавирусна и стояла 28 дни под домашен арест ми кажи че имала минимални симптоми и разбрала че този вирус е въздух под налягане!

52

Анонимен

преди 3 години

От ТРИМА мой познати, които се заразиха на различни места единия почина, а другите двама бяха приети в болница! Единия лежа 10 дни, другия доста повече, защото е бил интобиран! И двамата ми разказват, че са били много зле и че вируса е много силен!Искам да кажа, не подценявайте нещата, най малкото стоите на дистанция!

51

Поручик Ржевски

преди 3 години

Дори и вируса събота и неделя пали колата и отива на Гърция. Дет се вика, кьорав вирус не остана.

50

До 32

преди 3 години

До АнонименАми ти защо допускаш статистиката да ти трови живота? Ти сам избираш какво да четеш, от какво да се плашиш и дали да коментираш.

49

Анонимен

преди 3 години

815 в болница, още малко ви остава ***