261

Анонимен

преди 3 години

Този атентат към Инджова, повече усили моята вяра в правотата на пьтя с служебен премиер с нея.Бесни са защото нямат ходове и капацитет, не дискриминирани.Сигурен съм служебно правителство и електрони избори ще извади установената диктатура от релсите.

260

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с камери там, НАФАНДЪЧЕНИ, сума ти пари се наляха за тях, КОЙ Е ТОЗИ ПРИMАТ, посегнал на жената?

259

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова е била избрана да бъде нападната точно заради това да бъде осмивана като алкохоличка. Това са прийомите на герберастите- както Боко си го каза в записа- да бъдат осмивани хора които са против неговата власт.

258

Анонимен

преди 3 години

Бутнал ги е някой герберски провокатор. Те всички саО

257

Анонимен

преди 3 години

В ход е национална кампания по дискредитирането на Ренета Инджова - най-успешният премиер на България.Единствената, която макар и за краткия си мандат успя да натика Мутрите по дупките им.

256

Анонимен

преди 3 години

Алкохолът е я бутнал.В 9 часа сутринта,има проблем горката.

255

спонсор на МВР

преди 3 години

За родната полиция, всеки бит от полицията, или ударен от гербав провокатор, е някой, който сам е паднал на стълбите, или някой самонабил се.

254

православен патриот

преди 3 години

Да ,така ги бутат свестните хора ....много добър премиер беше Ренета Инджова ....Не е някаква куха тиква

253

Анонимен

преди 3 години

Бойко признай си ти си я бутнал.

252

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от българите не подкрепят протестите.Сред тях са:Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Йордан Цонев, Кирил Домузчиев, Христо Ковачки, Валентин Василич, Георги Гергов, Цеко Минев, Румен Гайтански-Вълка, Цецка, Пацо Терасата, Ради братовчеда, Гинка от Пазарджик, Марк Жирардели, Шехерезада, Габриел, Майдел, Елена Поптодорова, една умна от Кърджали и Борис Велчев (братиня, член на КС, внук на член на Политбюро на ЦК на БКП.).

251

Анонимен

преди 3 години

Лааахаахх няма такава скалъпена история.. Б.Б лично я е бутнал и тя 10часа по късно е отишла да си извади медицинско, като вече няма алкохол в кръвта

250

дядо-гербер

преди 3 години

До УмникАбе искаше и се ама беше пияна и като хукна да ме гони се преби мискинката щот аз съм дедо левент и не се давам на пияни бабички и мноооого бързо бегам с бастуня!

249

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че са я били и заплашвали. Затова не е посмяла да каже истината.И познайте КОЙ е поръчал атаката ? Отровното трио - Тиквун, Доган и Гешефт!

248

Умник

преди 3 години

Новина: паднала в къщи-паднала на стълбите-бутнали я на улицата. Да и вземат кръвна проба на алкохол и намазка от влагалището. Ще се окаже май накрая че някой дядо-гербер с *** я е изнасилил

247

Анонимен

преди 3 години

Никаква версия не е сменила. Лекарите са я питали какво станало и тя е казала ,че е паднала,дори при блъскане пак падаш ,нали?От паднала по стълбите до стъпки на непознат и блъскане по улицата има доооооста голяма разлика. Не мислиш ли?

246

Анонимен

преди 3 години

257 какво прожектираш- това е класически семеен боксов мач, а бабата е била боксовата круша на дедото, айде не ни занимавайте с битовизми от " старите ленти"

245

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖА! ПИШАТ ПАДАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ В АМБУЛАТОРНИЯ ЛИСТ НА РЕНЕТА ИНДЖОВА! ПОРЪЧИТЕЛЯТ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!Да не забравяме у от коя партия е директорът на Пирогов и колко милиона източи от НЗОК.

244

Анонимен

преди 3 години

От сутринта върви масирана дискредитация на Ренета Инджова неуспешно,но върви. Защо мутрите се уплашиха от нея?! И как може да блъскате хора? Ако беше паднала лошо и си беше ударила главата и беше починала щеше да е убийство. Затова народа не ви иска,защото освен да крадете,всички разбрахме,че сте способни на най-долни и низки престъпления.

243

Джордж Клуни

преди 3 години

ДЕМЕНЦИЯТА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОЙ ......

242

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 254 Имаш халюцинации.