52

Анонимен

преди 3 години

Верно е. Плажовете са фул и никой нищо не спазва вече месец и 15 дена. Следователно идва въпроса, защо Варна примерно, не е гръмнала с хиляди болни на ден? Не схващам, как супер заразния вирус месец няма промяна. Про такова скупчване на хора на всякъде.

51

Ех..

преди 3 години

Присмял се хърбел на щърбел !

50

бай Миле

преди 3 години

До Ко40 "За 7 месеца 384 починали от ковид. 0,55 души умрели за ден. Ужаст, смърт повсеместна"Бъркаш.. не ОТ ковид, а СЪС ковид... има нюанси... онзи с перитонита.. или пък другия с черепно-мозъчната травма... всичките щабни жертви на короната.. че нали трябва бройка

49

Анонимен

преди 3 години

По скоро на никого тук не му пука за швабите.

48

До хемус

преди 3 години

А ти защо пък си мислиш,че италианците са критерия за истинност ?Какво като си говорил с италианци ,ние да не сме без мнение и преценка ?

47

Хемус

преди 3 години

Вчера съм говорил с италиански по-въпроса за ситуацията с коронавируса при тях!Смяха се и казаха,че е една "джиганте" манипулация!Всичкото е театър на икономическа и финансова основа!Препраха се активи в облигации и ценни книжа в световен мащаб!Като казах,че ми е по-добре да общувам с чужденци,отколкото с "чипирани" българи!Вие продължавайте да гледате ТВ там всичко ви казва едно към едно

46

В.М.

преди 3 години

Нали имаше мерки,заповеди и наставления ? Защо разрешиха да работят заведения и дискотеки ? Особено по морето ... !? Ами много ясно ,че ще ни разнасят по света и ще ни ограничават

45

Анонимен

преди 3 години

Края на света идва, яжте пийте и се веселете докато не са ни пуснали истинския вирус ....сега е само чернова

44

Handel

преди 3 години

До Анонимен 34Пропусна да добавиш, че за статистиката знае само Пънчев от НОЩ... И е и глупаците, който още си мислят че ще получат нещо от шкафчето.

43

Ко40

преди 3 години

За 7 месеца 384 починали от ковид. 0,55 души умрели за ден. Ужаст, смърт повсеместна

42

Анонимен

преди 3 години

Това са една прослойка германци, известни в Германия като асита. Направиха от Майорка пиянска ***, в която се слуша тяхната шлагерна музика, която е точно като ранното творчество на Милко Калайджиев, ама точно. В самата Германия се срамуват от тях и постоянно ги осмиват по медиите. Никой не е тръгнал да хвърля вината за тяхното поведение на чуждестранните курорти, които о.с.и.р.а.т през лятото.

41

Анонимен

преди 3 години

Радев оставка, махай се крадлив аграр

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42,когато в средата на глобална пандемия едни бираджии си правят ковид-парти на Орлов Мост не можеш да очакваш нищо друго. Ти ако се чувстваш унизен, проблема си е твой, хората си констатират, че по черноморието на хората не им пука...и са прави.

39

Анонимен

преди 3 години

Докога ще позволяваме непрекъснато да ни сочат с пръст и постоянно да ни унижават ,да не би всички германци да са идеални ,като не им харесва тук да си трошат главите и да се махат ,никой насила не ги е довел !

38

Но ковид

преди 3 години

На лъжата краката са къси.

37

Анонимен

преди 3 години

10000 в Берлин. Кое не разбра дърводелецо.

36

Анонимен

преди 3 години

До анонимкокой нормален чете този комониз-трибюн "Сега", бе.

35

Анонимен

преди 3 години

Нека да се веселят младите. Вие да не им завиждате?Младите са "цвета" на живота и ако им се каже по подобаващ начин ще разберат, но заповеди и забрани младостта не признава.

34

Да те ни

преди 3 години

Учат, а да си гледат предприятията с наши роби. По-добре да се гали жанр са белите роби в тяхната страна и гетата, в които живеят и които са инкубатор на всякакви зарази! И като са толкова загрижени за насда си приберат ***, любимеца на тяхната му ти. И око ръководителите от Е поддържат и са доволни от сегашното управление на страната ни, е безмислено да стоим в този съюз, пропит от корупция. Тези от Е са по-гадни и от СИВ

33

Анонимен

преди 3 години

И немците не вярват. Даже и в кравария почват да се събкждат.