5

Агънца и хиени

преди 3 години

Според путинските блогъри тези "туристи", които са доказани наемници в частна военна компания (каквито уж не са разрешени според руското законодателство) незнайно защо, но съвсем невинно отишли в Беларус. Точно преди президентските избори и в период, когато Лукашенко се брани от тежкия натиск да сдаде всичко на руската олигархия. И беларусите престъпно ги арестували. Вият на умряло. Свикнал съм с дивашката наглост на путинските пропагандисти, но този път надминаха и незабравимия Йозеф Гьобелс.

4

Анонимен

преди 3 години

Руски военни бродят из бившите републики, другари наближава часа, СССР се завръща, скоро и при нас ще дойдат, да живее генерал Радев. Гледайте към небето другари, скоро братушките ще пускат позивни от самолетите да ни подготвят. УРА другари, на оръжие.

3

Анонимен

преди 3 години

А кога ще проверят "ваканционно селище" "Камчия", дали не са дошли на "пичивка" "нощните вълци на Путин", че протеста зацикли и взора очаква "хуманитарна помощ", че тази от брацките арабски емирства вече е на изчерпване !?

2

Анонимен

преди 3 години

Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35%. САЩ все повече се деиндустриализира, вече не произвеждат почти нищо. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис, Сан Франциско са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. Ако САЩ не започнат да продават суровини, газ и нефт на ЕС американците ги чака глад и много тежки времена.

1

Анонимен

преди 3 години

Хаха майтап и сега нашите русофили за кой ще викат, за Путин или за Лукашенко :)))))))