15

Анонимен

преди 3 години

Ето ви още искания:ЗЕМЯТА,ВОДАТА,ГОРАТА,ДЕЦАТА,ЕНЕРГИЯТА,БЯХА НАШИ,ако не ги върнете доброволно,ще си ги приберем,знаеш как.Демонократи демонтират закони и държава!

14

Анонимен

преди 3 години

И тоя е пачавpa на Доган/Пеевски като всички "патриоти". Махай се животно гадно!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Махай се, ***!!!

12

До 10

преди 3 години

Народът е отвратен от наглата шайка, която го управлява.Но е смачкан и уплашен да направи нещо.Само такива *** като теб са доволни от настоящата действителност.

11

Анонимен

преди 3 години

Без гнусното трио, платени и самовъзкачени.Адио трио!!

10

Койчо

преди 3 години

На сиди пак да кажем.Ние искаме боко тиквата да си ходи с цялата си шайка защото са крадци и прокурора гешев защото пази крадците.

9

Анонимен

преди 3 години

Същите "опорки" като при Орешарски. ОСТАВКА!

8

Шопо

преди 3 години

Диди,миди и скариди,Голямия крадец като падне от власт, всички отивате на МУПу

7

Анонимен

преди 3 години

Сиди ли си Дивиди ли си , повече парламент и пред крив макарон няма да видите продажници псевдомакедонски !Тръгне ли си Боко , тръгвате си и вие ! Затова е този вой !

6

Анонимен

преди 3 години

Протестите сплотяват ГЕРБ. Колкото по-дълго продължават, толкова по-близо приближават ГЕРБ към 4-ти мандат догодина и отдалечават фигуранта от властта. Народът е отвратен от повлеканите и мухльовците на протеста. Затова и протестът няма да бъде разгонен, както му се иска на фигурата. Аве, протестутиращи на черепа, супер сте, давайте все така, ха, ха, ха. Ох, на бате убавците и убавите, какви сте ми шаранчета тъпички

5

Анонимен

преди 3 години

Тия протестиращи като са толкова умни и млади, нека да направят една партия, да излъчат лидери и ако представят нещо смислено и лидерите са свестни, хората ще ги изберат. Фигуранта го избраха, значи може.Айде да ви видим, тумба гладкомозъчници с претенции и искали това онова. Ако ставате за нещо и искате нещо, изработете си го!

4

Анонимен

преди 3 години

Всеки неудачник в България са му виновни Бойко и ГЕРБ

3

Какво значи

преди 3 години

"имат десетки искания"?И на мен много неща не ми харесват, но се концентрирам там, където съм специалист и където си вадя хляба. Търся съмишленици, каквито човек намира, ако иска да постигне нещо, старае се в тази насока,работи упорито и в течение на този процес преодолява онова,което му пречи по някакъв начин.Когато идентифицираш подобните на теб в твоята колегия, заедно успявате да направите нещо, макар че често пъти това е много трудно и дори ти коства част от здравето, но лесно няма никъде

2

Анонимен

преди 3 години

Целия тоя протест е една бутафория. Сбирщина от разни заблудени индивиди дето са тотално спрели и неадекватни и всеки иска каквото му дойде на акъла. А наоколо се въртят фигуранта, Корнелия, Мая мутренската принцеса и други такива

1

Всички

преди 3 години

Са обединени че искат мутрата Божков, беззаконие, безредие и език на омразата.