112

Анонимен

преди 3 години

И какво точно предлага като решение? Всички да седят затворени вкъщи сигурно.

111

Анонимен

преди 3 години

Борисоффф ,на него ги обясни теьи цифри. Страхливеца който клекна на кръпмарите, предаде народа си, за касс бира и чаша вино.Нвма фърцава която да свсля ДДС нс кръчмитеи алкихола в тях.Ксто им свсли ДДС да не е поевтинвло някъде. Гушкане нс печалбички. С туризма пълнс подигравка, Лозенец днес плажа, чадър шезлонг за двама цена 0 лева, дааа ама задължителна консумация 60 лева.Е мсй в Гърция беше док и кафе коиъо надсли са 30 евра.

110

Анонимен

преди 3 години

Скрии се лъ.жец! Бездарно докторче. Я заминавай при приятеля си Манафчииски и да не те виждаме вече. Боко, сега ще опита да затвори държавата,ама няма да му се получи този път.

109

Анонимен

преди 3 години

А преди 5000 години тигрите и мечките са изяждали хората още като са били бебета.А па преди 50 000 кой знае какъв ужас е било !

108

анонимен

преди 3 години

До Замислен 104Грешка! Преди 500 години средната продължителност на живота е била под 30 години! Много са мрели преди да навършат 2-3години! Без лекари, зъболекари, ваксини, антибиотици .... и сега би било същото!Цивилизацията не ни прави с нещо повече от онези хора някога! Сега сме родени и в такова време живеем!Китайците имат поговорка: "Проклет да си да живееш в интересни времена".

107

Handel

преди 3 години

Забелязвате ли как всички от НОЩ малко помалко заприличват на Пеевски.

106

Доц. Мангъров

преди 3 години

Къде се изпокриха плъховете от НОЩ??? Скучно ми е!! Ха ха ха ха!!

105

абе

преди 3 години

фигуранта да излезе с официално изявление в медиите и да обясни : има ли вирус , и има ли той ( вируса) почва у нас !

104

Анонимен

преди 3 години

до замисленА нима доматите в магазина не са ГМО ! - та те в оранжериите се отглеждат без нито една щипка пръст, някаква боза от химикали в едни корита и растат с часове.То вече и месото не е месо ! - слагаш го на скарата и не мирише на месо и няма вкус.А като сложа домашно мирише на 200метра !

103

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 109България не може да печати долари. Само лев. Като е е толкова добре сега с 1700 лева за долар (1,70 ксотови лева за долар), защо хоратя бягат от страната и протестират. 30 години минаха и страната става по-зле от 1996 г.

102

РусенецЪ

преди 3 години

Така, 2 пъти аз давах обяснения /писмени/ в управление на МВР по повод, че съседка на етаж под мен /на 84 години/ твърди, че и разменям запематените програми на ТВ. Два пъти, аз писах на ръка колосални простотии защото сигнала е подаден към прокуратурата! Само да ви светна как работи системата.

101

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99"Костов и Борисов прогониха младите на гурбет в чужбина и те се заразиха и без визи заразиха и цяла България. Сега ЕС и НАТО се усетиха и слагат нови визи и карантини на българите и ето ни еврозона и евроатлантически ценности след като ни заразиха съсипаха и държавата."А кой направи долара 3000 лева и фалира банките със спестяванията на хората!? Бате Румен Гечев! Кога - при Жан Виденов! Айде пътя за Сусурлево!!

100

Анонимен

преди 3 години

до ЗамисленДа го цункаш замислено!

99

ivailo

преди 3 години

Новия лъжльо Кунчев , замества все "по-успешно " старият - Мутавчийски...

98

Замислен

преди 3 години

Стига с тия мантри за отровена земя, фалшиви домати и ГМО! Наистина ми писна! Умират си хората. На по 80 и 90 години. Само преди 500 години средната продължителност на живота е била 45 години !!! Създаваш поколение, обгрижваш го докато се самовъзпроивиде и точка! Природен закон! Вируси и гадини си е имало винаги!

97

Б.Б.

преди 3 години

Сега е момента който се заразява да се заразява, защото после няма да има свободни места в болниците!

96

Анонимен

преди 3 години

Вече никой не вярва на манипулациите ви!

95

Анонимен

преди 3 години

Антиваксър може да бъда само човек с психически увреждания.

94

анонимен

преди 3 години

Имаше едни ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена....ЛИПСВАТ МИ!Да не са карантинирани?Ама много цветисто проклинаха и пустосваха!Къде са, че да ни пратят пак в интензивното доброволци!

93

Анонимен

преди 3 години

Гурбет?Що за тпa дума турска ли е или poмcка?Не ми замърсявайте езика с приматски диалекти на полухора.