50

Анонимен

преди 3 години

Алтернатива са безпартийните а не тия дето са по студиата от ДБ и СТ и другите малки партии ,трябва нова голяма партия на безпартийните

49

Sichtpunkt

преди 3 години

ДругарЕ дайте да дадем!

48

Анонимен

преди 3 години

Партийната каса на БСП е иоракдена и им се иска да окрадат държната каса няма да стане никога , не разбрахтте ли ,че няма да стане не ви искаме и ГЕРБ не искаме и другите партии които искат да вземат властта не искаме, само нова партия на безпартийните, кога ще си направим партия ние безпартийните, не сили направим ще си остане така както е и сега

47

Анонимен

преди 3 години

Хаха кой го казва!Висш цинизъм!

46

Ооооо бесепето

преди 3 години

Се изказа прах в очите??? Ами, тО те ако бяха на власт буквално щяха прах да раздават, защото ХАЗНАТА ЩЕШЕ ДА Е ОПОСКАНА. СРАМ НЯМАТ

45

1944

преди 3 години

Ало БЕСЕПАРСКИТЕ милионери!ВСИЧКИ ВИ ПЛЮЯТ ,вие си мислите ,че дъжд вали! Хората не ви искат у село ,те питат за поповата къща! КВИ СТЕ НАГЛЕЦИ ЕЙ ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НА ВАС.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Те вече идваха младите и умните с НДСВ яничаре и за 800 дни си напълниха джобовете и бегаха.

43

Анонимен

преди 3 години

Най добре ще е масово да откажат помощите! Препоръчително е повече контакти по между им и маски

42

Червените милионери

преди 3 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

41

Курнелия разби БСП

преди 3 години

*** водеше около 2500 комунисти от цяла България на този измислен митинг на БСП в София. Площадът беше наполовина празен. А самите комунисти казват, че предишни години на Бузлуджа са се събирали по 20-25 хиляди души. Това значи, че *** е намалила привържениците на БСП около 10 пъти. Сами си представете какво ще остане от БСП ако *** управлява партията още един мандат...

40

Чебурашка

преди 3 години

Корнелия вместо да се прави на интересна за обясни как е пронила 240 000 долара за да изучи синът си в Америка!

39

Анонимен

преди 3 години

ББ да направи партия на младия премиер с харема и другите нормални българи и да управляват заедно , на други не вярваме.

38

Анонимен

преди 3 години

ЖА=ЛКА-РИ!!Следващото правителство според вас на кого ще е и какво ще е!!Вие пари от ЕС НЯМА ДА ВИДИТЕ та ако ще ристо кривоносия и аджигенов мъжопоклонника да ги направите първи министри.

37

Анонимен

преди 3 години

Вие и праха ще оберете и очите ще ти извадите.Без вас е по- добре

36

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

След няколко години ако ние управляваме държавата ни ще е пълна с лифтове, метра ,зелена градина и тнт , ако управляват пак милионери,олигарси и тнт никога няма да стане нищо и ще емигрираме всички. Без да имаме партия , няма как да вземем властта.

35

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Не искаме Борисов , не искаме и Цветанов и всички тия милионери които искат да дойдат на власт, искаме човек без никакви пари и да е млад в 20 те или 30 те безпартиен с нова партия който ще работи и без да иска заплата, който ще спасява всички българи такъв като вас и мен затова да си направим партия. Следващия премиер да не ходи с охраните , а да ходи като нормалните хора и държавата ни да стане зелена градина. Кандидарате се вие и аз.

34

прах в очите

преди 3 години

За ниските пенсии 50 лева не им стига даже за добра храна и тока. Високите пенсии си живеят добре и без тия 50 лева.

33

Анонимен

преди 3 години

В грешка си. БСП не може да ги спаси нищо и дори Радев го осъзнава. Те са тотално неадекватна партия. *** ги докара дотам, че вече дори не стават за плашило, което Чекмеджето да размахва, за да плаши хората.

32

хак им е

преди 3 години

комунисти, разбрахте ли къде са парите от партийната каса? С една част от хях Нинова си купи хотел В Гърция, а с друга част плаща таксите и издръжката на сина си в Америка.

31

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тиквата е в...паника,като котка на горещ ламаринен...покрив.Ако иска да е пак на...власт и да не се...сгромоляса още сега,да вдига всички пенсиите от 1 януари с 20%,които са до 1000 лева и с 10% по...високите.Друг полезен ход за...власта,не виждам.(платено...съобщение)