34

Анонимен

преди 3 години

Тия пaрaзити работят с германци, англичани, скандинавци... Сега българските данъкоплатци трябва да ги спасяват...

33

Анонимен

преди 3 години

Туроператори за изходящ туризъм и екскурзии. Вие, сериозно ли? Няма как да има за всички. Това са услуги, които не са от съществена важност, а по-скоро в графата забавление. Пари и помощи само за производителите на реален продукт.

32

Анонимен

преди 3 години

Тея туроператори всичките до един са измамници!! Ако човек реши да се откаже от планирана екскурзия, кръв повръщат пари не връщат.. ДА ФАЛИРАТ !!!!

31

Уонко Нормалният

преди 3 години

Територията е във ФАЛИТ! Кви туроператори, идва Зверски шит! Благодаря мутро!

30

Анонимен

преди 3 години

Пари и помощи за фирми, които произвеждат реален продукт. Заради протести отвориха ресторанти, молове, стадиони и сега сме в челната тройка на изолирани!

29

Анонимен

преди 3 години

В 21 век даже и без вирус само пълен крeтeн ще опре до тия. Закривай. Всеки хотел е длъжен да има сайт и туй е.

28

Христо Христов

преди 3 години

Не ревете!Искахте като европейците. Е, туроператорите са елемент от европейската култура.

27

Minuva42

преди 3 години

Бизнес в сферата на услугите? - закривай!После се открива лесно - няма за какво такъв бизнес да се държи на изкуствено дишане.Помощи само за производство!

26

Minuva42

преди 3 години

Ами да фалират. Като се оправи положението ще се регисртират отново.Не може едните данъкоплатци да плащат на пострадалия бизнес, без те да допринасят за брутния продукт! Всички бизнеси са в криза.Заради кръчмите и турпоераторите пострада и другия бизнес, защото ни изолираха от цяла европа. Не било опасно казаха.Сега - дайте ни пари...

25

Живко

преди 3 години

До Анонимен 20Глупости... Те не са такива хора.

24

пияница мистик

преди 3 години

Супер смешни хорица. Искали да работят и ходят да просят пари от Премиера. И какво ще им помогне това? Ще ги изхарчат и пак ще фалират. Не разбраха ли, че хората като не искат да пътуват, поради страх от Ковид няма да пътуват. Те какво? Искат Бойко да задължи всеки един българин да почива ли? И задължително през туроператорска агенция....Хахахаха. Смешни и жалки хорица са тези. Явно не са разбрали за Airbnb и че вече всеки сам си организира почивката или туризма

23

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето на България не е в туризма. Разберете го най-накрая.Западните туристи избират България единствено и само тогава когато цените ни са по-ниски отколкото на конкурентите. Туризъм = ценова война с Египет = египетски заплати.Европейски заплати ли искате или египетски?

22

Sashkodg

преди 3 години

Ами да се ориентират към организация и превоз на протестиращи.Ей сега има ниша.

21

Анонимен

преди 3 години

Когато една ЧАСТНА фирма не се справя финансово, закрива дейността си. Туроператорите НЕ са държавни фирми.Откъде накъде държавата с народни пари ще финансира частния сектор???България май пак става НРБ.

20

Анонимен

преди 3 години

Искахте капитализЪма, на ви... Като прибирахте пачките и не давахте на държавата данъци и такси ни ривахте, сега ми отворили усти...нали бизнеса си е ваш, не е държавен. Продавайте си колите, апартаментите и на нивата.

19

Анонимен

преди 3 години

Тези не разбраха ли, че близките 3-4 години туризъм няма да има. Тия пари от ЕС дето ще идват трябва да се види колко граждани има над 18 години разделят се на броя граждани и всеки получава по равно. Какви 50 лв пенсионерски и на другите хора абсолютно нищо. Голямо крадене ще падне.

18

Да фалират!

преди 3 години

Предлагаха измислен продукт, предназначен за упадъчни маргинали. Умните не се нуждаят от услугите им.Светът трябва да се променя към по-добро. Те не са 'по-добро', както и клиентите им.

17

Анонимен

преди 3 години

Пари искат.

16

Не им вярвайте

преди 3 години

Хотелите на юг от Бургас са препълнени. Видях го с очите си. Може би на север е малко по слабо. Ама в крайна сметка всички останали също страдаме от кризата. Но не ни свалиха данъците като на тях. Нали ?

15

Членът на Партията

преди 3 години

Нека първо фалират, а които оцелеят да влязат в 21-и век и да си подобрят услугите!