26

До 26

преди 3 години

Разбрах че си писателЬ, не читателЬ. Но с какво чукчата е повече от краваря?

25

АнАлизатор

преди 3 години

-САЩ все още имат най-развитата икономика във високите технологии и ИТ, проблем може да бъде нестабилността, която Демократическата Партия налагат с бунтовете и протестите на чернокожите-Икономиката на Китай е силно зависима от износа за САЩ и ЕС, така че много лесно могат да се дестабилизират-Русия нямат развита иновационна индустрия, но в последните години на практика се развиваха в изолация, така че те най-малко ще бъдат засегнати от КОВИД-Европа е в кома, от която трудно се излиза

24

Анонимен

преди 3 години

До До 22чукча писател, не читател! краварите са аут!

23

stamen

преди 3 години

И как точно тази новина доказва, че вирус няма и че всичко е цирк? И втори въпрос: Кой точно има интерес от този цирк и защо?

22

До 22

преди 3 години

Не бъркай сънищата си с реалността. Русия разпродаде миналата година, преди пандемията, резервите си в йоани и ги замени с долари. Сигурно защото Китай е първи. Чети чукча, чети!

21

До 14

преди 3 години

Какво да гледаме? 2008 го гледахме. Смешното беше, че от тогавашната криза Русия пострада повече от САЩ. Нъпреки, че балонът се пукна именно там.Та какво точно искаш да кажеш? Освен да покажеш, че си бос по темата.

20

Анонимен

преди 3 години

До Американецда, но само в спомените! сега китай е първата!

19

ХаХа

преди 3 години

Немската икономика е 4 пъти по-голяма от руската с половината население в сравнение с руското. За руските природните ресурси наготово да не говорим. Та какво точно критикуваш? Типичен руски ***. И с троленото не се справя като хората.

18

Американец

преди 3 години

САЩ е, и винаги ще остане най-великата държава в света напук на комунистите и русофилите в България!!!

17

До 15

преди 3 години

Това са руските опорки, които едни готвачи разпространяват, докато други се чудят как да откраднат резултатите от изследванията за ваксина от корона, които правят в нереалната икономика на САЩ.

16

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая. Нямам търпение вече. Айде, да им е честито на краварите! :)

15

House M.D.

преди 3 години

Отлична новина!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Та сега изтича в щатите кредитната ваканция. А в БГ е март догодина. Гледайте до няколко месеца какво ще стане с щатския пазар на имоти, където цените са вече с 20 и повече процента надолу. Е това ще стане в БГ от напролет, а ще започне още през зимата. Дето все уж щели да падат цените, пък не падали. Е, момента наближава със страшна сила. Гледайте тази есен пазара на имоти в щатите и вижте за какво става дума.

13

Анонимен

преди 3 години

Тази новина доказва че вирус няма а целия цирк е политика и интереси...

12

Анонимен

преди 3 години

До Djon #10Може, защото на китайците като им кажат 60 дена ще си седите вкъщи, те не излизат на протести да мрънкат, ами си СЕДЯТ ВКЪЩИ. Може да са всякакви, ама комунизма така ги е тренирал, че няма мърдане.

11

Христо Христов

преди 3 години

Икономическо господство? Сащ?Мже би военно, което в момента се преразпределя, но Китай произвежда отдавна повече от щатите....

10

Djon

преди 3 години

И все повече вярвам че вируса е Китайски не може милиярд и половина китайци а да са заразени около сто хиляди

9

Анонимен

преди 3 години

То и преди ковид19 беше застрашено имат много сериозни вътрешни проблеми за решаване.

8

Наблюдател

преди 3 години

Ако вирусът се разпространяваше само в САЩ може да е така, но вирусът отслабва всички. Така, че едва ли нещо се променя. Даже Русия е по-засегната от вируса джвел до срива на цените на петрола, защото половината и бюджет е от продажба на нефт и газ.

7

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не е вярно това.И аз не съм съгласен. Изобщо. Не го възприемам това.Твърдо съм против.