217

ined

преди 4 години

Ники Маус е от котилото крадливи юпита дето ги докара "царя", ама ГОЛЯМО КРАДЕНЕ падна по негово време. Сега ми тръгнал съвети да ми дава крадливия гном.

216

Анонимен

преди 4 години

Е, какво мъркате за пеннсиите?Нали много си харесвахте тиквата - "аз съм *** и вие сте порсти, затова се обичаме"???Нали мутрата постоянно повтаряше да го избирате, за да не сме като гърците?Избрахте ли го? Честито!Със сигурност вече не сме като гърците (750 Евро минимална пенсия, 1200 евро нормална). Ама нещо не сме доволни от живота нали?Конгратулейшънс Борисофф, перфектно прекара цялото население пак!

215

Огито

преди 4 години

Николай , не *** ! Скрий се някъде !

214

Те това е

преди 4 години

На тоя ще му завря очилата знае къде....

213

Борисов Х

преди 4 години

Мили Хора,какво сте тръгнали да му обяснявате на тоя ? Нали си тия не вярва на гладния. След време ,той ще хленчи за по-голяма пенсия. Този който е ял и пил от Народни пари ще иска още , и още ,и още ...

212

Анонимен

преди 4 години

а ники и ти ли изкочи от дупката къртицо сляпа и некадърна в цял свят независимо от стандарта възрасните хора са на голяма почит вземи гърция която е на светлинни години от нас там никой от младите не си и помислял да плюе против старите хора напротив те са много уважавани така е и в турция македония и така нататък само бг безбожници си позволяват такъв език спрямо старите хора затова цял свят ни мрази дори и макетата не желаят да ги мислят за българи защото сме егоисти и безпожници

211

Докога г-н Борисов?

преди 4 години

Господин Борисов, защо наложихте изкуствено създадения таван на пенсиите? Това е грабеж спрямо тези , които редовно внасяха своите реални пенсионни вноски. От друга страна как очаквате настоящите работещи да си плащат реалните пенсионни вноски при положение, че няма да получат съответстващите си определени им от държавата пенсии. Така изкуствено се създава "сива" икономика. Къде е справедливостта за тези, които десетки години плащаха реалните си пенсионни вноски? Няма я! Докога само едни и същи пенсионери ще бъдат наказвани и ощетявани ? Рано или късно от Европа ще потърсят сметка за това!

210

Анонимен

преди 4 години

Минимална пенсия не трябва да има. Който е укривал доходи и се е осигурявал на минимума, да си взима сега пенсия колкото му се полага според осигуровките , примерно 100 лева пенсия.

209

300 лв мин пенсия

преди 4 години

Минималната пенсия трябва да е поне 300 лева още от утре.Другите пенсии да не се пипат.Даже и на 300 кой може да живее???

208

ДДС бира и вино

преди 4 години

Пълна глупост е свалянето на ДДС за бирата и виното.ДДСто трябва да е еднакво за всичко, 20%, освен за книгите.

207

Малкия Мук

преди 4 години

Пак се *** на метеното

206

Гошо

преди 4 години

Ооо , спомних си го тоя Нико..й - ( 800 дни )

205

Анонимен

преди 4 години

Ако си умен Можеше и ти да командваш на кой колко

204

Пенсионер

преди 4 години

Когато беше на власт и в хубаво министерско кресло ,имаше думата , господинчо ! Сега си НИКОЙ ! Така , че не давай мнение ! Как ме разбра ?

203

Браво

преди 4 години

За първи път да каже нещо умно,още по вече ,че от 1 07 увеличиха пенсиите.Това си е чисто купуване на гласове.Безработните си получават толкова,колкото са внесли,обаче тънкия момент с ли,ла,вите гласоподаватели,които работят по няколко месеца за да могат после да точат от социалните пак е налице.В тази държава единствените ,които не получават пари са реално работещите и плащащите данъци.

202

ЛЕ,ЛЕЕееееее..

преди 4 години

ДЖУДЖЕТО , СИНЧЕ НА СПЕЦ-а И ПОЛИТКОМИСАРЯ ОТ ВМС ПРИ СОЦИАЛИЗМА ....ОТНОВО СЕ ИЗКАЗВА КАТО ФАНТОМЧЕ ОТ КУФАРЧЕТО С ПАРИ НА БКП/ДС...ХА,ХА,ХААА!

201

Спеца

преди 4 години

Това джудже , което крадеше при царя на дребно , си остана и дребно по душа , по морал и със селско възпитание!Даже ромите уважават повече старците си от Вак мутрите на прехода!

200

Анонимен

преди 4 години

Има само едно решение на проблема с пенсиите, при това е дългосрочно и иска яки топки. 1. Държавата да гони и наказва всеки мамещ с осигуровки на МРЗ и плик под масата.2. Безработните да се натискат да работят, т.е. ограничени помощи, обучения и т.н.3. Истински стимули за икономиката и максимално облекчено започване на нов бизнес.4. Намаляне на фиктивните инвалиди и държавната администрация.Няма политик така да разръчка електората. А без работещи, т.е. приходи, никога няма да има за разходи

199

Анонимен

преди 4 години

До 202Улучи проблема. Първо хората се осигуряват на нисък доход и много са фиктивно на МРЗ. Даже не е ясно каква пенсия ще чакат някой ден така. Второ работещите са малко- няколко пъти под броя на пенсионерите. Не включвам бюджетниците, защото те не произвеждат, а са вид разход за бюджета.Който обещава 1000лв пенсии при 640лв МРЗ и 1320лв средна, това при примерно 1 милион работещи срещу 2.2 милиона пенсионери, е пълен измамник или откровен и...от. Положението само ще се влошава.

198

Анонимен

преди 4 години

До 148А дано ги вдигнат пенсиите. Но пък човек внася 30-40 години по време на стажа си в осигуряването. За да стане пенсия 2000лв, трябва да си внасял осигуровки на 2500лв заплата. Средната заплата в страната в момента е 1300лв и това прави след 10-20г, когато се пенсионираме, пенсията ни да е 1040лв. Минималната при 600лв заплата ще е 480лн. Днешните пенсионери са осигурявани на много по-малко пари, имат често и по-малък стаж заради 90те. Ако са те осигурявали на 300лв, няма как да искаш 500лв