89

Анонимен

преди 3 години

Правилно. Око за око, зъб за зъб. Аз съм на този принцип.

88

Турчина

преди 3 години

Не беше редно това което направиха в Турция!Кемал Ататюрк е взел най правилното решение/ Света София музей /Това си е политически ход на Ердоган, той вижда че властта си отива от ръцете му и за това взе такова решение. Не е е правилно в центъра на християнска София да има петъчна молитва на братята мюсюлмани, за тях трябва да се направят другаде молитвени меджлиси. Не е редно всеки петък да задръстят центъра за да се докажат на един друг.

87

НФСБ

преди 3 години

Нашият отговор на турската провокация трябва да е съразмерен със щетата нанесена на Ортодоксалната ни вяра от турските безбожници! Опасявам се, че Баня еди каква си, в центъра на София няма да е достатъчна за реципрочност! И повярвайте, ако ние действаме според Божието слово: ' Око за око, зъб- за зъб", то и другите балкански народи ще ни последват в мерките срещу Анкара! Всеки престъпен режим трябва да бъде наказван

86

Анонимен

преди 3 години

За съжаление, това си е чист популизъм - българинът няма "топки".

85

Кико

преди 3 години

Колко Нобелисти има :представителите на корана, колко на Библиата?

84

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСамото измислено "траки" е измислена националност през 19 век,от западни шпиони и недброжелатели,с цел да изтрият идендитета ни! Няма такава нация "траки" и не е имало никога,тя е една измишльотина,а не реалност!

83

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен тапир не го слуша главата както всички националисти?

82

Анонимен

преди 3 години

Вярно, ВМРО май се чудят как да направят една желязна джамия.

81

Анонимен

преди 3 години

Християнството също е една семитска религия. Секта произлязла от юдейството.

80

Анонимен

преди 3 години

"Арабите са само гости тук."Името Палестина идва от тракийското племе Филистинци. В много чужди езици на Палестина се казва Филистин. И в турски език е така и в арабски и в още много други. За това племе пише и в Библията. Който не вярва, може веднага да провери. Реално Палестина е тракийска колония, която в течение на времето се смесва с местните племена. Подобно е и с българите на Балканите. Идват, смесват се, накрая от българите нищо не остава освен името. Така и с траките в арабските земи.

79

Анонимен

преди 3 години

до 72 Беглу пак, Ердоган като превърна "Света София" в джамия,То не престанал да бъде джамия.Просто обявиха че държавата няма права над частен имот и отпадна статута на музей. Това там го приемат като връщане на независимостта.

78

Анонимен

преди 3 години

Мюслимите да ходят да се молят в Света София в Истанбул.

77

До Трезвомислещ № 27

преди 3 години

Арабите са само гости тук. Не гостенинът решава как домакинът да подреди дома си.Въпросът тук е не дали да има джамия, а как е най-разумно да се постъпи с един паметник на културата.Ако се вземе за музей, тогава наистина трябва да се направи някъде друг молитвен дом за мюсюлманите, защото и те плащат данъци на държавата. Имам предвид нашенските мюсюлмани. Гостите идват и си отиват.

76

Анонимен

преди 3 години

До Турчин (51)Най-напред там е имало езически храм. Можеш да видиш някои артефакти зад самата джамия, но ако идеш в Археологическия музей, ще ти разкажат по-подробно, сигурно щети покажат и снимки и чертежи. Не отказват консултация на никого.Традицията да се строи храм върху основите на друг по-стар, я има навсякъде по света.

75

Анонимен

преди 3 години

Турското мюсюлманско медресе в Кърджали която е построен от турското местно население с свои средства и работна ръкаТова не се прощава на ДПС. Знаете ли че там организират за кралици на красота и градоначалника аплодира.А мистър калтак закри театъра.Абе нещо тия не са за каквото се преставят за ,,преставители".

74

sas

преди 3 години

Карлос от левскар за 1 година стана ЦСКА-р. Само казвам колко ме интересува мнението на такъв човек

73

Анонимен

преди 3 години

Като чета 50% от коментарите ми става ясно защо сме на този хал....

72

1453

преди 3 години

Ами добре ще си имаме желязна джамия демек.

71

....

преди 3 години

ц, ц, ц, ц, по-малоумно нещо, Карлос, не бях чувал....Ти да не си от някоя футболна агитка?! Или имаш претенциите да бъдеш политик? Ужас нек'ффф

70

анонимен

преди 3 години

България си няма други проблеми та се занимаваме с някаква византииска черква в Истамбул. Св. София НЕ Е Българска черква и никога не е била.