99

Анонимен

преди 3 години

30 КУЦИ И САКАТИ ПЕДЕЛЕВИ БАНДИЧКИ ОТ ПО 2-3 ПАРТИЗАНИ

98

Станишев

преди 3 години

До 105"Михаил Миков: Няма ясна лява алтернатива"Статията я има в сайта.

97

Курнелия разби БСП

преди 3 години

*** водеше около 2500 комунисти от цяла България на този измислен митинг на БСП в София. Площадът беше наполовина празен. А самите комунисти казват, че предишни години на Бузлуджа са се събирали по 20-25 хиляди души. Това значи, че *** е намалила привържениците на БСП около 10 пъти. Сами си представете какво ще остане от БСП ако *** управлява партията още един мандат...

96

Алтернатива има

преди 3 години

До ДИМИТЪР ЛУДЖЕВ: БСП -вмирисан труп? БСП е единствената парламентарна опозиция? А ти кой си? Никой, жалък ***. БСП е управлявала и пак ще управлява защото България има нужда от социална политика.

95

Станишев

преди 3 години

Борисов трябва да се обърне към избирателите си за митинг-подкрепа на правителството. Като ще го караме през просото, дай поне да се преброим, пък после ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат.

94

Анонимен

преди 3 години

Възелът се затяга около БСП и президента. Знаят какво ще каже КС на 30 юли и правят палаткови лагери на 29. Ох, ама изцепките не се забравят. Скоро народът ще ви измете.

93

Бсп-жалки

преди 3 години

Бойко бил такъв и онакъв... А какво да кажем за БСП, дето не могат да победят на избори един пожарникар и охранител вече дванайсет поредни години? Кой ще им има доверие ?

92

Симеон

преди 3 години

И кой от силните държави ще разреши в България да имаме печеливша "високотехнологична икономика"? И - бедна държава, ако се превърне в социална - означава пълен крах на всичко само за няколко години! Г-жа Корнелия Нинова е една голяма червена паттка застреляна.

91

Анонимен

преди 3 години

Оставка на президента. Наруши Конституцията. Само НС може да иска оставка на Министър-председателя, само ВСС може да иска оставка на ГП. Недопустимо е държ.глава да отправя обиди срещу съдебната власт. КС ще ги отчете.

90

ДИМИТЪР ЛУДЖЕВ

преди 3 години

БСП СА ТРУП..ВМИРИСАН КРАДЛИВ ТРУП !НО СЛАВИ Е ЖИВ - И ЩЕ ПОМЕТЕ ГЕРБ .СЛАВИС ТРИФОНАКИС = ИСКАМ КАТО СМАЧКА ТИКВАТА , ПЪРВОТО НЕЩО ::ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА БОКО !!..ЗА 12 ГОДНИ !...ВЛИЗА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И ПРАВИ АКО ТЯБВА 5 ГОДИНИ РЕВИЗИЯ НА ГЕРБ И НА МАЛОУУУУМНАТА БАРСЕЛОНСКА ТИКВА.ДА СЕ ИЗДИРИ -- КОЙ ДОКУМЕНТ Е ИЗГОРЕН И ПУСНАТ НА ШРЕДЕРА...КАКВО Е ПРАВИЛ БОКО ЗА 12 ГОДИНИ ---- ОТ 4 ЮЛИ 2009 ГОДИНА, КОГАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ !!ТОТАЛНА УЛТРА-МЕГА РЕВИЗИЯ -- НА ТИКВЕНО-ГЕРБАВОТО РОБСТВО !

89

Sichtpunkt

преди 3 години

Мисля си колко трябва да е тъn човек, за да повярва на такива откровени лъжи!?И най - фрапантното е, че много млади хора им се връзват!

88

Анонимен

преди 3 години

Много леви(обратни) бе.

87

Анонимен

преди 3 години

Мокрите сънища на нинова продължават.

86

Анонимен

преди 3 години

Тия 30 партии, са с итересни имена. Някои от тях са на хиподила, на чалгара, на старите пенсионери от БКП, на пенсионери с последен грош,, бирената партия. Но се пита , откъде пари ще дойдат за Яслата

85

Анонимен

преди 3 години

Определено, Нинова ме кефи изключително! Никога Партията не е била така разядена от подобен вредител отвътре:)Както казва народа - На зла Круша(вица) - зъл пърт!!!

84

Sichtpunkt

преди 3 години

Другият път партиите ще са 100 - на ченетата и паркинсона! Мууухааа

83

ВАСИЛ БОЖКОВ

преди 3 години

БСП ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ И ЗАКРИЕ. И ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВА И ОГРОМНА ИСТИНСКА ЛЯВА МАОИСТА И УЛТРА-КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ .

82

Анонимен

преди 3 години

БСП, ДПС и Чалгата са ориентирани на изток. Никога не ги допускайте до властта.

81

Калеко Алеко

преди 3 години

То е ясно кои обединява, Татяна Дончева, Румен Петков, такива като Паунов, сдруженията на русофилите от яз.Копринка, Съюза на активните борци против фашизЪма и капитализЪма ... да вземе да призове и Сашо Аапашо, който също изникна сред старите муцуни на протестите ... Като представител на градските либерали десантчика с гумената лодка, също може да се влее в редиците на левичарите ... !!!

80

Анонимен

преди 3 години

Баламурките са не повече от 2000.