7

Анонимен

преди 3 години

Те пък жабарите щот хич нямат болниНие с нашите 300 умрели ли ги уплашихме

6

Тито

преди 3 години

Утре щяхме да си летим от Болоня.. Малко ваканция 1месец ама на, няма да си идваме

5

Бау

преди 3 години

всичко съсипахте, *** бунтари .. "няма да нося маска, защото ми разваля комфорта!"

4

До 2

преди 3 години

В София са пълни, нямат места. На една позната леля и чичо и са с тежки симптоми и положителен тест за ковид 19 вече 10 дни. Състоянието им се влошава, но ги лекуват по телефона, нямало места в болниците. Казват им да се обаждат по няколко пъти на ден за да проверяват.Лъжата на ББ и Ананиев, че сме болниците са подготвени и имат достатъчно капацитет излезна наяве, но нали беше важно да пуснат моловете и чалготеките да работят.

3

Батко

преди 3 години

За съжаление на разни анонимници - протестите в страната не увеличават броя на заразените, или болните. Нали може да правите разлика между болен и заразен? Ако не можете да ви обясня или прочетете в чичко гугъл да ви образова :)Управляващите сами са си виновни за налагане на карантините от тук и там, като всяват страх и паника и медиите правят гръмки заглавия, така ще е :)Утре мощен протест в София, Бойко си отива!

2

скоро

преди 3 години

като в Букурещ и тук болниците ше се напълнят. Те са по напред защото там на власт са цоциалистите.

1

айде браво

преди 3 години

честито на всички тъъъпациии двто не искаха да носят маски и им ограничаваха свободата. Онзи организатор на протеста Хаджигенов беше един от първите дето подаде жалба за маските. Очевидно с цел да се заразят повече и да стане хаос в който той ще лови риба.