49

Анонимен

преди 3 години

До ЕеееИмат договор, работил съм охрана на Златните на времето и завързах доста запознанства, повечето имат договор, освен ако не си някой с криминално досие :)) По принцип ги разбирам хотелиерите, но слугуването на чужденците за сметка на българите си е в техен ущърб. Сега нали искат българите да им спасяват сезона, ама не става, бедни сме повечето а и дори по заможните българи гледат да ги избягват :)

48

от Варна

преди 3 години

Кой където иска да ходи, но такова спокойно лято тук отдавна не е имало. На Златните няма тълпи и безброй блъскащи се, дето се вика може и ние да разгледаме какво има там. Вчера дъщерята с децата решиха да останат на хотел, защото има басейни, пързалки и др. такива за малките. За двама големи 100лв с храна на корем, а за децата не плащат!! Решиха, че щом е по-евтино от Акваполиса, може да се поглезят един ден на хотел. Ако има туристи, не е за припарване там!

47

българин

преди 3 години

До Хе хе.Наемаш си една квартирка в село Баня. Страхотно тихо селце и кръчми и вкусна хранаИ ходиш на плаж в Иракли! Плаж без бетон! Едно Магазинче на плажа със сносни цени..И си носиш чадърчето и се печеш и къпеш на воля! Дивно и естествено место е Иракли! ОпитАй момче!И ням да съжаляваш! Търсете ги тези места бе хора! Има ги! Защо трябва да се задушавате н плажната ивица *** до ***? Опознайте черноморието ни!-:) Успех и приятна почивка! Що ви е да се блъскате при Елините византийци?-:)

46

Иван

преди 3 години

Каква хубава новина ! Искам цялото бетономорие да заприлича на пустинята Атакама ! И всички *** хотелиери да загубят парите си ! Откраднатите от нас пари и земи !

45

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Тези дето перат милионите парички не се оплакват.Що така ...

44

Анонимен

преди 3 години

Искате да ми кажете, че рекламата на БТВ с българските "звезди" и "випове", които ни зарибяват да ходим на нашето море, НЕ ДАВА РЕЗУЛТАТИ ????А стига бе ?!

43

Анонимен

преди 3 години

Кво ме интересуват тия бееее?!!!Да фалират,да събарят хотели!Аз отдавна им казах,че ще търсят туристи,ама ми се смееха.

42

Ееее

преди 3 години

До Анонимен 45Именно, че вземат хора, които им работят за по 5-600 лв. Бе здоговор, без нищо. Въпросните 5000, спестените, не са от занесените чинии с миди а от св**те.Това е схемата - персонал без квалификация, почти без пари. Въпросния персонал - нали ти казах. И те доволни, че имат къде да спят без пари и да ядат без пари. Безплатно са на море 3 месеца. Едните доволни и другите доволни. Само недоволни са тези, които са планирали почивка на българското черноморие. И си личи.

41

българин

преди 3 години

До 46 ' Хе хе,". Ами ходи там където няма бетони бе Дечо!-:) Или не знаеш къде ,ги няма?!-:)

40

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Не плачете на гроба на българския Туризъм, !

39

българин

преди 3 години

Верно ли? На 15 август пътуваме за Обзор.Къде какво се случва по черноморието ни слабо ме интересува!-:) Здравейте Обзорци! Винаги се връщам само там! И то повече от 30 г! Бяхме на Равда с жената миналото лято.Ами чуждо ми беше това место!-:( Но пак се връщам това лято в Обзор. Еднa познат от Обзор казваше така.Който е стъпил в Обзор.Винаги се връща тук!- ) Ако знае колко е права само!-:) Няма да подмина и Иракли!-:)

38

Анонимен

преди 3 години

До ЕеееТолкова им плащат хотелиерите, даже когато се върже някои да им работи потриват ръце.Така че хората от София, Пловдив и т.н да не се чудят на намръщените сервитьори, бармани, спасители, камериерки и т.н :) Нали щяха да внасят работна ръка от Африка, Украйна, Молдова.....какво стана, не са ли бал ъци :))

37

Анонимен

преди 3 години

Тиквуниева може ли да обясни как ще пострада земеделието? Хората ще спрат да ядат ли? Нали вече спряха вноса, присвоиха евросубсидиите и цените се вдигнаха двойно?

36

Анонимен

преди 3 години

Интересмо,как може да фалира хотелиер ,който е собственик,няма ипотека,няма обслужващ персонал.Разхода му е данък сгради.Просто тая година няма да печели.

35

Анонимен

преди 3 години

Ангелкова е виновна, всява страх в хотелиерите. Треперят им ръчичките и не могат да оцелят с ключа, ключалката на хотела и така, 70 % остават неотворени. Сега ще се успокоят и август, ще успеят, къде сами къде с помощ от приятели.

34

Анонимен

преди 3 години

Няма как да ми е жал за съсипаните хотелиери. Даже им е малко. Според мен трябва и догодина да няма туристи.

33

Ееее

преди 3 години

Това беше неизбежно. От години, схемата е една и съща - неквалифицирани работници, в кухни. Идея си няма как да изпържи 2 яйца, обаче видиш ли ходи всяко лято на моретУ да работи. Сервитьорките и те - на по 15-16 години. Гледат да си изкарат някой лев и моренце безплатно. Е верно, занесли 2 чинии с миди някъде си, напрайли вечерта по една с***ка и готово. МногУ дУбре плащат на моретУ, щерката изкара за едно лято над 5000 лв. Окей ве ****на. Хората са отвратени, затова ги няма. Българите де.

32

Анонимен

преди 3 години

Това ,което не можа да направи Съдебната система ..се случи сега !P.S...Има места по Черноморието ,където и сега има доволно Туризъм !!Що така ?!?

31

Прас-Прес

преди 3 години

Дори и репресиите по границите не помогнаха на мутро-хотелиерите!Няма по-голямо наказание от това на народа! Да се готвят мутро-герберите!

30

Еее

преди 3 години

Проблемът на туризма в България, не е коронавируса. Проблемът е алчните хотелиери, които дерат хората с всякакви цени и заплащане на всичко. Както и мизерията по плажовете, хотелите и храната. Ниско качество, никаква поддръжка и високи цени. Ето това е проблемът а не коронавирус. И в другите държави има коронавирус, но туризъм си има, летния сезон е в разгара си.