142

Анонимен

преди 3 години

Радо потника е много компетентен по въпроси за правителството, а като го попитат за президентските шпиони и достъпа им до секретна информация ги препраща , не бил компетентен по въпроса. *** нещо рехав му стана протеста, май не пристигат парите от Дубай.

141

Делян Фигурата

преди 3 години

Този ще го направя финансов министър, че като президент не му стигнаха 4 години да научи най-елементарни неща.. Язък за заплатата .А другарката - шеф на лотарийна билетна каса .

140

Анонимен

преди 3 години

Днес-а ни осведомява за глупотевините на Грипена, с които се докарва на местния кмет.Защо не споменава, че търновци го посрещнаха с плакати "радев, чао, чао, чао" и "Радев, не си желан!"Браво, Днес, е това си е "истинска" медийка!

139

?!?

преди 3 години

#Тоз не е моя президент!

138

Ъртамуню

преди 3 години

Популист исках да кажа, не популярен. Наш другаря президент и популист се оказа. За финансите на общините. Ми що не си намали от бюджета и от заплатата? А? И да подпомага нуждаещи се, вкл общините.

137

1986

преди 3 години

Радев е като рекламите- появява се, когато е най-интересно и всички отиват да пушат.

136

1944

преди 3 години

ОТ КОГА ВЗЕ ДА РАЗБИРА И ОТ ДАНЪЦИ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП?

135

Анонимен

преди 3 години

До 110Щом най- опитният е счупил 2-3 самолета, какво ли представляват неопитните пилоти.То не че имаме самолети

134

Анонимен

преди 3 години

Радев всяка седмица ни забавлява.Миналата седмица беше вирусолог, по - точно Анти-вирусолог. Тази седмица е икономист

133

Анонимен

преди 3 години

Те и сега остават в общината

132

gosho

преди 3 години

До Анонименkato viv frantciya hubavo go povoziha nashiya karitcar

131

Чебурашка

преди 3 години

Радев вместо да се прави на икономист да даде разяснение одобрява ли теракта извършен от стратегическият му съветник Еленко Божков в софийското метра. И да обясни защо вече трети негов съветник е с повдигнато от прокуратурата обвинение-Илия Милушев за шпионаж, Пламен Узунов за търговия с влияние и споменатият Божков за хулиганство.

130

Ъртамуню

преди 3 години

До 136Малко хора осъзнават какво им говориш поради една елементарна причина: интелектуална ограниченост. И деменция. А да добавя: другаря политик президент се оказа и популярни,абсолютно не схваща кви ги говори и върши

129

Не случихме

преди 3 години

Не случихме на президент. Ама така е с комунисти.

128

Ама

преди 3 години

На Кирил Ананиев не можете на малкия пръст да му стъпите

127

ГЕШЕВ

преди 3 години

До Европеец.......Европеец от село !!!! ПРАВЯ това. което правеше Кьовеше като гл. прокурор - вкара в затвора министри за един мин.съвет..+ 2 мин. предс. + 1 президент ....НО АЗ ЩЕ Я ЗАДМИНА !!!!! ЩЕ съм единственият гл прокурор . КОЙТО ЩЕ ИЗКАРА със БЕЛЕЗНИЦИ ..ДЕИСТВАЩ ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!чакам решението на КС...ИМАМ доказателства от СРС-та ( и той го знае) ...за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА .....затова е тази ДИВА ЯРОСТ на Р.Р.

126

гражданин

преди 3 години

Радев трябва да бъде съден разпространение на антидемократична идеология, насаждане на омраза и подривна антидържавна дейност.

125

Активист на БСП

преди 3 години

Кирил Ананиев-слуга на много господари! На Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Орешарски. Само на Осама Бин Ладен не е служил!!!

124

Анонимен

преди 3 години

*** марш в ковчега

123

Анонимен

преди 3 години

Какво разбира *** от данъчна политика. Поредната му изцепка.