119

Анонимен

преди 3 години

Путин да плаши у Хабаровск.Че стола му се клати.И чак после у ЕС.

118

Анонимен

преди 3 години

Тъй и тъй ще му правят тестове нека и за интелигентност и някакви психотестове там да му пуснат.

117

Анонимен

преди 3 години

А пък като си изберете БСП да ви управлява - ще си имате цяла партия комунисти преименувани.Борисов поне не крие какъв е бил.Тия ще се зпотрошат да отричат и да се фукат какви демократи са.Нищо че още има хора които помнят какви комунисти са били.

116

Русофил

преди 3 години

Бочко да построй газовата връзка на газовия поток по бързо,защото руската мечка ако се разбеснее място нема да си намери в Б-я,ВЕЛИКИЯ Путин му гледа цирка на управление.ФИМА НА УПРАВЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА С корона вирус.ХАХАХАХАХА

115

Анонимен

преди 3 години

Борисов е антикомунист, но е членувал над 10 години в БКП.Борисов е антикомунист, но единствени в Източна Европа имаме агент на комунистическите тайни служби за военен министър.Борисов е антикомунист, но издигна за президент комунистка, член на БКП.Борисов е антикомунист, но подслони в парламентарната си група друг доносник на ДС.Борисов е антикомунист но издигна за кмет на София комунистка, член на БКП.Борисов е антикомунист, но направи член на БКП шеф на бюджетната комисия в парламента.

114

Роки

преди 3 години

Какво значи съмнително???? Имаше случи на граждани където им дава положителен и после в частна клиника дава два пъти отрицателен и пак бяха под карантина. А тази дето изобщо не съм чувал дали си плаща тестовете или ние ги плащаме. Баси тъпот.ията. Вън Бойко, сиктир от неговите тъпо.тии и на смешните му рокади.

113

Класическата Схема..

преди 3 години

Имаме един разпасан владетел.Пускаме му една жена шпионин, която спечелва доверието му, а впоследствие го екзекутира. В случая само му е снимала пачките.Тоя баце, ако беше чел повечко книги, нямаше да е толкова кyх и да допусне да го шибaт в подобна схема.Ама той е чел само Винету и е гледал Кръстника, на когото се прави в живота. Просто е лесен.

112

един генерал

преди 3 години

Повече няма да се занимавам с вас, на *** ме направихте.

111

Мърльо

преди 3 години

Споко, сега ще излязат отрицателни. Този цирк го гледаме от Март месец

110

Анонимен

преди 3 години

Престъпниците като Бойко се разболяват внезапно

109

сминдух енд чесън

преди 3 години

Хванал ли е нещо или просто се скри.

108

Анонимен

преди 3 години

Оставката го разболява престъпника Бойко

107

681

преди 3 години

вирусът - основно средство за защита на ББ!ХВАЛА!

106

До 105

преди 3 години

При вида на Дариткова в главата ми винаги изплува образа на пилешки кремвирши от 2,50 лв/кг, произведени от стрити човки, крака и тоалетна хартия. Не знам защо е така.

105

Анонимен

преди 3 години

Бойко Методиев Борисов става член на БКП през 1982 г. когато е едва на 25 години. През 1991 г. напуска системата на МВР, като отказва да прекрати членството си в БКП и да се деполитизира.

104

Абе другари от ГЕРБ

преди 3 години

Този Бойко Борисов би трябвало да е доста извратен пийняк, щом си *** толкова нелицеприятни жени, като Ангелкова, Желева и Дариткова (която прилича на пришълеца трaвестит)

103

Томислава Дариткова

преди 3 години

Доктор: Госпожо Желева, съжалявам но имате Кови - 19. Желева: О не! Какво ще правя сега! О ужас!Доктор: Целувала ли сте се с премиера Борисов и ебa.л ли ви е той през последните 14 дни?Желева: Ами той ме е.б.а преди 14 минути, но за целуване... не. Не си спомням... чакайте да помисля... не!Доктор: Аха. А как протече половия акт?Желева: След няколко федерки, му направих обратна каубойка, лазене по пода на *** + близане на сп.ерма от тоалетната чиния и плюване в устата. Не сме се целували

102

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим, на БСП са по-хубави женитеИ Мая Манолова, и Илияна Йотова, и Корнелия Нинова си личи, че са били яки тупалки на младини...

101

Анонимен

преди 3 години

Ей, вие комунистите навсякъде ви се привижда конспирация и от мухата слон ще направите само да е по вашата-типично за вас!!!ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ НИЩО СЪЩЕСТВИНО И СТОЙНОСТНО НЕ СТЕ ПОСТИГНАЛИ ЗА НАРОДА!!!САМО НА МИЗЕРИИ,КРАДЕНЕ И ХАОС СТЕ СПОСОБНИ-ТОВА СТЕ ВИЕ!!!

100

Анонимен

преди 3 години

Сега да не се окаже, че нашия герой е заразил и Ангела Меркел...