99

Анонимен

преди 3 години

Е колко са тия, като гледам - 50-100 човека по платното. А се вижда, че един е завел на протеста и мечоподобно създание.

98

Анонимен

преди 3 години

Вся власть советам!

97

Анонимен

преди 3 години

Истинско изпитание за полицията.В Америка има полицейско насилие, у нас е наопаки и имаменасилие над полицията.

96

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, тежко ще му е на новия премиер, определен от протестите. Той трябва да е един вид монах, аскет, да гладува но да е мъдър и силен, да бори корупцията с едната ръка и да раздава пари на народа с другата, да е образован, но достатъчно *** за да разговаря с народа на всички теми, да е ляв и десен и да крепи етническия мир справедливо ...Аз се сещам за един който да отговори на всички очаквания - Шиши!

95

Тамън, хората

преди 3 години

Да се научат да ползват метрото. Тогава да видим протестиращите какво ще блокират.

94

Анонимен

преди 3 години

Най- интересно ми е за ,, нощното шкафче,,При тия програми за Фотошоп, да вярваш безрезервно на всяка снимка, направо е потресаващоВ пети клас всяко дете ще ги направи по-добър колаж

93

До 106

преди 3 години

50 човека стоят на кръстовището и чакат да падне тавана

92

Анонимен

преди 3 години

Вирус булгарикус бесепарикусАненцефаликусНяма как да ви хване корона.Трябва да има на какво да я сложиш

91

gosho

преди 3 години

До Анонименradev tochno zatova razmaha yumruka,zashtoto pri edno slujebno pravitelstvo hem shte si pokrie bakiite hem shte izpulni angajimentite poeti kum maskva

90

Анонимен

преди 3 години

Б*ти 50 човека блокирали кръстовище....Еми нема такава държава....навсякъде другаде щяха до им чупят кокалите на тия!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Под 7 хил човека разиграват двумилионна София.

88

Emigrant

преди 3 години

Ден и нощ се питам и нямам отговор?Бойко хем бил най,ама най великия мафиот на земята,хем седнал да се моли на куц ,кьорав и сакат да спазват законите,вместо да ги изколи като лански пилета?!Уж глупав бил,тиква бил,*** бил,а направи две българии и навсякъде приет и почитан?!Не говорел езици?! Той и Ердоган не говори езици,но това да го прави по малко велик?!*** филмче с пачките,тъпите масали с къщата в Барселона,абе много *** офце на тези митинги и си вярват,кукумицини че и нагоре?!

87

Анонимен

преди 3 години

Едни и същи тиквенски опорки тука. Вируса, божков, протести пречели на ***, които по цял ден и нощ киснат тук и се правят на богати успешни и заети, а всъщност ги е страх да не уволнят калинката, която им плаща нета.

86

Анонимен

преди 3 години

Докторите не могат да разделят парите за хотели гледаи гледаи какво става

85

Хмм

преди 3 години

До Германия,Не си права, защото просто европейския съюз отвори откакто Боко е на власт. Хората си тръгнаха заради предишните управления. До За и Против протестиращитеПротеста е разбираем. Не може да има двойни закони, това дразни всички и всички са съгласни, че трябва промяна. Има нещо гнило което трябва да се оправи, но така да се обиждат хора и от двата лагера е леко казано грозно. Да, аз съм доволен от живота си, но не съм доволен от системата. Не пречете на хората в София а на депутатите

84

!!!

преди 3 години

Скапаняци, протестирайте си колкото искате в отсечката Президентство-Орлов мост, ама не задръствайте половин София... така просто нахъсвате хората против вас. Толкова ли са ви малки мозъците, та не може да го осъзнаете?

83

Анонимен

преди 3 години

Когато Борисов доближил Тръмп:- Тръмп е бил силно изненадан, че трябва да се здрависва и с охранителите.

82

Анонимен

преди 3 години

Германeц, благодари на това управление че си имал възможност да отидеш в Германия, преди 1990 не можеше! А това че там не ти е ок е твое лично постижение! Много от тези 2 милиона в чужбина сега се чудят защо отидоха, а много тук са си ок - работят, уважавани са и получават заплати по 2-3 хиляди евро точно последните години: пари за които вашия германски или английски чорбаджия се мръщи. Но има хора които искат да ни върнат на дъното!

81

до Германия

преди 3 години

Пробутаха ви едно нощно шкафче, казаха ви че е на Борисови българите направиха цяла революция.Що бе? Е, не сте ли уфце?Такова филмче може да направи и дете от детската градина.Ама не - на Боко е и толкоз.Българи.По света измират хора от вируса - пак не, няма такава болест.Ами такава няма. Вие сре болни от вирус булгарикус - изпаряване на мозъна през ушите. И ВЪТРЕ КУХО.

80

Германия

преди 3 години

Продължение до ей шамшал- Пише се и се изговаря ШАПШАЛ😊