79

Койчо

преди 3 години

Боко даи едно чекмедже евро на Наско бе.

78

Абе не останаха

преди 3 години

ли пари за пране в тази държава. Всичко ли прехвърлиха вече в офшорките. Да го вземе някой този отбор и да си го ползва със здраве. Трябва да ги забранят вече тези офшорки, че няма да останат професионални футболисти и ще трябва сами да си ги играем тези мачове.

77

Анонимен

преди 3 години

Да, още си спомням какво каза Батков, когато Левски загуби от Тампере. Не го чуха дори и привържениците на клуба тогава. Сега го слушат същото от Сираков, но мълчат, щото ножа е до кокала. И по зле ще става, финансово. Но може пък, да се появи дух в играта на отбора, щото за пози, пари няма да има.

76

АЙДЕ ПАК ГЛУПОСТИ...

преди 3 години

НАЛИ СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААСАМОФИНАНСИРАЙТЕ СЕ!АКО СТЕ ЛЮБИТЕЛИ-ФУТБОЛИСТИ И ЩЕ ГО УДРЯТЕ НА ПРОСИЯ ....ОТИВАЙТЕ НА СЕЛО..!НАРОДА ИСКА ИСТИНИСКИ--КРАСИВ ФУТБОЛ И НАЦИОНАЛНИ ЗВЕЗДИ В НЕГО!СЕЛСКИТЕ ПРЪЧКИ ----НА СЕЛО!!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Какъв футбол в България, при условие, че "големите" клубове и феновете им се занимават основно с мрънкане.

74

Не разбрах

преди 3 години

какво ги направиха тези футболни отбори ПРОФЕСИОНАЛНИ. Професиналисти сами си изкарват хляба, плащат данъци, заплати, осигуровки. Тези са като в детската градина. Фандъкова ли трябва да ги дотира. Те верно направиха детската градина ЗАДЪЛЖИТЕЛНА от 4 годишна възраст, ама тези едва ли ще седят там само за закуска, обяд вечеря и спане след обяда.

73

чич Петю

преди 3 години

кви са тия частни футболни клубове, и частни бизнеси, дето ако държавата не им помага, банкрутират? толко ли да сме затънали в пост-соца, че да чакаме вечно да се даде? бай иван да опъва каиша, та с данъците му леефскалар да се возят на рейс за един милион евро, или че некой комсомолски секретар с бентли дето джантите му са по 30 бона парчето не можел да си плати заплатата на барманката в хотела..#закривай

72

Sichtpunkt

преди 3 години

Не съм съгласен държавата да плаща задълженията на най - големият мафиоз на България - Божков по прякор - "черепа"! Неговите съмишленици да събират пари и да плащат той като не иска.

71

бай Спиро

преди 3 години

Сираков е свикнал на лукс. Запознати знаят, че живее ала Баневи. Това не е от заплатата на жена му или дарения от брат му. След това изказване у някои останаха ли съмнения, че е на заплата при Божков ?!?

70

...

преди 3 години

Нещо не разбрах, Черепа е собственик на Левски а Борисов е трябвало да помага с пари?!!!

69

?

преди 3 години

До ЛевскарКой е тиквата, да решава кой да дава пари за футбола? Той самия дава пари от данъците на българите на Разград.

68

Анонимен

преди 3 години

*** не сте ли Нагъл г-не ? па се не наядохте ти и жена ти !да вземе Бойко от пенсионерите с 250лв пенсия и да даде на вас ? на футбалерите и плейметките - Е ай сикт......

67

Анонимен

преди 3 години

Левски е едно към едно с това което се случва в държавата.Разпад.Държавата разчита на пари от Брюксел ЕС.Левски на държавата която яняма.Трябва да се търсят олигарси -спасители.Както са Г.Ганчев и К.Домусчиев.

66

123

преди 3 години

Да се закрива всичко, наречено професионален футбол. Никаква полза от него.

65

Левскар

преди 3 години

Ако не беше тиквата половината отбори в А група нямаше да имат собственици включително и Левски до преди 3 месеца.Леко нагъл ми идваш.

64

Анонимен

преди 3 години

от просяци БАКТЪН

63

Анонимен

преди 3 години

Спортът трябва да обединява, футбола прави точно обратното. Да закриват всичко!

62

Анонимен

преди 3 години

Позорите името на Левски бе нихилисти неграмотни !Най-подходящо за вас име е "Подуени"

61

Ene

преди 3 години

Сираков е собственик на хлебозавода в Стара Загора. Да плати от собствения си джоб! Точно сега НАП да му направи ревизия за последните 15 години и да разпита производители на хляб в съседните области.

60

Най-после

преди 3 години

Някои разбраха, че връзката на Борисов и Доган минава през Разград. Парите са от нашите данъци. Пеевски и Домусчиев са само пионки.