46

Анонимен

преди 3 години

Значи моите пари за ток са отивали при Доган , айде тази зима Доган да ми плаща сметките

45

Анонимен

преди 3 години

Страх тресе мутрите.Оставка.

44

Читател

преди 3 години

Отнемайки "студения резерв" от Ах. Доган,няма ли опасност да ни "ощави" горещ душ,ако адаша му г-н Ердоган "вдигне" савака и бежанците които са на "склад" при него,да тръгнат като скакалци към централна Европа,минавайки през България.Знаете,че от където минат ония чуждоземци,след тях,трева не никне!Какво е казал предизборно "патриота" от Бургас,ще стане ясно на по-късен етап.

43

Анонимен

преди 3 години

Докога ще се правите на праведни след като ви лъснат далаверите? На всички е ясно, че теменужката е в кюпа със далаверата студен резерв, и носи пликове в бояна. Нали и след Гинкините простотии затова си я задържахте.

42

Познах

преди 3 години

Управляват ни мутри,бандити и леки женички за парички от мощното шкафче в спалнята.

41

Анонимен

преди 3 години

Я кажи първо защо Доган и Пеевски още ги пази НСО и после ни заглавичквай с изтичащия договор с Доган.

40

Анонимен

преди 3 години

прокуратурата нещо да се самосезира за безстопанственост в особено големи размери?КОЙ даде Студения резерв на Доган?

39

Тонката

преди 3 години

Мутро, :):):) вън!:):):)

38

Анонимен наблюдател

преди 3 години

***-не виждате ли че ги е метнал всичките кво се оплаквате от как стана главен секретар та чак до сега и продължава мачка мафия,дс,администрация на държавна хранилка и когато свърши с тях и започне вас маргиналите-дупе да ви е яко.

37

Анонимен

преди 3 години

Разбирате ли сега,че каквито и козметични промени да направят в ГЕРБ,конците винаги ще дърпа вожда.Затова ОСТАВКА! и СЪД!ВЪН МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА!

36

Анонимен

преди 3 години

Сега въпроса е какво друго ще му дадат. Вече демонстрираха 1000 пъти, че са тотално зависими от доган. Ако някой си мисли, че ей така ще му вземат едни пари, значи живее в друга държава

35

Поредно доказване

преди 3 години

че не сме правова държава, какво значи Борисов нареди. Работа на ДКЕВР е да определи правилата по, които трябва да има или няма студен резерв. Ако комисията има зависимости трябва да се докажат и да се осъдят виновните. Утре като гръмне цялото енергозахранване на страната щото няма достатъчно студен резерв какво правим. Оставка!

34

Коментар

преди 3 години

Странно "управление" има таз пропаднала държавица!Зле организиран хаос!Борисов нареди.. Борисов отсече.. Борисов заповяда... Борисов инспектира!А защо изобщо е тази кохорта от калинки край него?Няма ли умни специалисти които икономически обосновано и в интерес на държавата да решават кое как да се прави?Детска градина с госпожа Борисов!

33

Анонимен

преди 3 години

Класически пример за феодална държава.

32

Анонимен

преди 3 години

Батман пак надува перките,но вече няма кой да му се върже.

31

Оставка

преди 3 години

Брей страхливата Банкянска мишка и от енергетика взе да разбира.

30

анонимен

преди 3 години

Така, така, дано нещата вече да почнат да се оправят, едно по едно, че бедният български народ вече не може да диша финансово! Да се спрат кранчетата на всички бозайници, сучещи от държавната гръд, пардон бюджет! Доган, Ковачки и разни други неизвестни тарикати!

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя нещо главата хич не го слуша.Щом на 27 години е манифестирал с червена връзка,сега може и вече в комсомола да са го приели+членство в БКП.

28

Анонимен

преди 3 години

Доган после ще ни съди за милиони неустойки, дето ще ги платим ние населението, а Т иквата ще си пълни неговите шкафчета .

27

Не му върви на Доги

преди 3 години

М. юли 2020 е черен да Доги. Взеха му частния плаж на морето. Сега как да иде да се изчипка? Заедно с простолюдието ли? Никога! Преде УБО го пазеше, а сега само Аллах. За к'во му е такъв саряй?Сега и теца. За неработещ тец години наред получаваше милиони! Без да е вложил грош - нито за гориво, нито за поддържа - нищо. И изневиделица - няма да е студен резерв. Лоши времена дойдоха: нито е време рушвет да бутнеш, нито философски трактат да врътнеш, нито етничиския мир да го подхвърлиш. Мъка, мъка!