7

Анонимен

преди 3 години

Е много ясно като сме държавата с най-голям риск от заразяване те кръчмарите си мислят ,че таа работа ей така става давайте па хората да ***.

6

Човека

преди 3 години

Хайде да видят сега гларусите как се изкарват пари. Свикнали са ден година храни да дават под наем на дебело и сега ще се сетят че и бъшгари има ама като са ни ебавали досега ние вече не им се кефиме и ще страдат много

5

Така им трябва!

преди 3 години

И на собственици на хотели и ресторанти, и на концесионери на плажове и на разните чиновници препитаващи се от препатилите "туристи". Да разберат, че без НВ Клиента ще умрат от глад. Навсякъде къдато съм бил - Гърция, Италия, Испания, Хърватска пристигналите туристи ги носят на ръце. Тука ги подмятат, сервират им разни просташки балкански изненади. Сега ги няма и няма изгледи да дойдат не само заради короната, но и заради хилядите кубици фекалии в морето, и заради просташкото отношение към тях.

4

Анонимен

преди 3 години

Ааааа, Коня каза че сезона е силен и хотелите са пълни.Що лъжете?ГРОБ и Боко винаги казват истината.ХА-ХА-ХА

3

селянин пенсионер

преди 3 години

тая година съм заделил 40 лв за морето или общо съм спестил къде 126 лв и 30 стотинкиоще 10 годин ако спестявам може и да сберем за две нощувки

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Жалко,а аз разчитах да им продам 2 тона...варена царевица и три тона печени кривунделски...тикви.Бизнеса ми се...срина.Ще пробвам на протестите в столицата,все пак хората докато...викат,огладняват.

1

Анонимен

преди 3 години

Чудсна новина . Всяка година да е така