7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Демокрация на...макс,равно на...бъркотия и безредици.Със Ал Капоне и бандата му на времето са се справили в Чикаго.Сега нещата са по...зле,защото...слободията е двойна.

6

Анонимен

преди 3 години

Прав е Тръмп. В Афганистан не всеки има оръжие, а в щатите имат по няколко даже. Културни особености, не са ли свикнали вече? А в Чикаго има традиция от 100г така да се уреждат сметки. Но - това са демократични оръжия и демократични куршуми. Няма лошо.

5

Анонимен

преди 3 години

И по-зле ще става. Докато в началото на пандемията европейците се запасяваха с тоалетна х-я, американците купуваха м16-ки и муниции за тях.Към обичаините заподозрени се присъединиха и 50+милиона нови безработни,заключени по къщите си,предозиращи със синтетика и комп.игри.Какво очаквате,че ще е тяхното психично здраве от изолацията и скоро от позвъняванията от банките им за да ги подсетят,че е време да освободат къщата и да останат на улицата?

4

Анонимен

преди 3 години

Ми така си ги кефи уе! Тръмп да не ги бара,, а да ги оставя намира, защото така се живее ин да хуууд! Gangsta 4 Life!

3

Анонимен

преди 3 години

До 4Ама ако всички бяха въоръжени, протестите в БГ щяха да протекат по-друг начин, нали?Хората ТРЯБВА да има достъп до оръжие. Айде ся - гръмнали тоз-ония ... голяяяма работа, га не си ти :)

2

Анонимен

преди 3 години

Действия срещу престъпността ? Оръжията там се продават като бонбони... Какво очаква? То е ясно, че е по-слаб от оръжейното им лоби което има изгода да има войни....

1

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, градовете управлявани от демократи се превръщат в престъпни кочини, населявани от лица с неустановена самоличност от третия свят. Жалко за нормалните хора там! В Чикаго има и доста българи.