270

Анонимен

преди 3 години

Обаче всички скачат и имат мнение за Covid, сякаш до вчера са учели медицина!!!!Ей това му е проблема на българина- всеки разбира от всичко и никой за нищо на света не иска да носи отговорност!

269

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 272Преди два месеца оревахте орталъка - отворете парковете, заведенията, стадионите и т.н. Сега плач. Като девици сте - сърби, боли, драго ми е.

268

Анонимен

преди 3 години

До КочоКочо, данните ги има. Ако си толкова любопитен, смятай. Надявам, се че можеш да делиш. Защо са повече тестовете сега, да обяснявам ли или сам ще се сетиш? Все някой вие длъжен, да ви сдъвка нешо и да ви го поднесе. И пак ще мрънкате, вместо да си раздвижите мозъците малко. Един питаше дали знаем някой, който го е повторило. Аз познавам. В средата на април го изкара и преди около седмица. Не съм по-леко ли сега. Човека е на 52 години. Ако искате вярвайте, ваша работа.

267

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този човеконенавистен вирус дето всеки ден прави съвсем различен брой проби и тестове и съответно получава различни резултати и дава права всяка медия да ги тълкува от своята гледна точка и своя интерес, нищо че не знае какъв е той, но подкрепя НСР ..

266

Анонимен

преди 3 години

не са проблем сега Пеевски и Гешев,проблемен е тулупа чака по 1000 да станат на ден.Страхливец, кръчмарите му стъпиха нс врата и омекна, да мре народа ....

265

Алексис Доксас

преди 3 години

Гърците са исторически достоен народ и това е известно в Европа! За древността няма да говорим! Първата световна война - на страната на демокрациите, втората световна - на страната на демокрациите, третата.., опсссс, НАТО бонбардира Югославия - Гърция не се гъзурчи да дава въздушен коридор, Ердоган рекетира с мигранти, Гърция не върти ***! БАй Ганос се е разпищолил като невъзпитан тапир - гръцкият премиер не мълчи! Ето, затова са уважавани!

264

анонимна

преди 3 години

До Анонимен 261Ами да не ги е карал насила да ходят по дискотеки и балове? Всеки сам си носи отговорността. Той разрешава (щото иначе реват), пък който има глава на раменете - да мисли. Който не - да прави безразсъдни неща.За съжаление българинът само от забрани и глоби разбира, самодисциплина му е непозната дума.

263

Анонимен

преди 3 години

Не е толкова голям "скока" - по-малко от 1% от вчера...

262

Анонимен

преди 3 години

До 260 Премиерът на Гърция: - България "надува" броя на заразените от Covid-19 - Откъде-накъде трябва да вярвам на това, което казал премиерът на Гърция. Той ще вземе 72 миларда евро, а нас пак ни пуснаха по пързалката. Очевидно той ни тури динена ***, за да гепи лапаницата. трябва да си пълен наивник, за да вярваш на това

261

Анонимен

преди 3 години

До Светозар 257 мдаа, всики по света вкупом се юрнах да си унищожават икономиките , за да усвояват някакви пари Отделно туризъм , самолетна индустрия и други сектори почти в колапс , ама заради парите където се усвояват голяма работа Милиони безработни , ама все тая Все едно човек да си подпали сам къщата , защото щял да усвои някакви пари

260

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262 не е така , по едно време бяха около 3-4 процента . Преди дни имахме около 2000 теста с 200 болни = 10 % На официалния сайт за короната ги има данните от март досега . Може да се види инфото и да се направи сравнение

259

ганьо

преди 3 години

Няма друга държава с толкова непоследователни действия в мерките. И резултата от това следва ..........

258

Анонимен

преди 3 години

До 257 Светозар "Коронавирус - измамата на XXI век." - В момента в Бразилия умрелите от коронавирус са вече 82 000 души, защото там не взимат мерки. Изводът е, когато не се взимат мерки срещу коронавируса - става страшно. Никаква измама няма - а навсякъде в момента епидемията е проблем номер едно.

257

Анонимен

преди 3 години

До baby shark 245 Искаш разказ от първо лице , ето ти един . Стига да не изтрият линкаhttps://dsport.bg/bivsh-trenor-na-grisho-sas-silen-razkaz-za-borbata-s-covid-19-misleh-che-ste-umra.html

256

ПОДРЪЖКА

преди 3 години

КАК ГИ ЗАРАЗЯВАТЕ И КАК ГИ ЛЕКУВАТЕ КОМЕДИАНТИ,ГЛЕДАТЕ ДА ПОДЪРЖАТЕ ОКОЛУ 4 БОНА!300 ГИ ЗАРАЗИХТЕ И 300 ГИ ИЗЛЕКУВАХТЕ МНОГО ГНУСНИИИ ЛЪЖЦИ И ПОДЛЕЦИ КОНТРОЛИРАТ СИТУАЦИЯТА С КОРОНКАТА/

255

Анонимен

преди 3 години

Отварянето на дискотеки, нощни клубове, разрешаването на абитуриентски балове и др. подобни простотии доведоха до това положение! Виновен е единствено диктаторът, който позволи това, въпреки мнението на специалистите. Това е престъпление (няма друга дума) към нацията! Един ден ще се иска затвор, а не оставка!!!

254

Анонимен

преди 3 години

Премиерът на Гърция: - България "надува" броя на заразените от Covid-19, за да получи повече пари.

253

Анонимен

преди 3 години

До Бай Ганьокажи къде не те пускат бе красавец?навсякъде те пускат.Ако имаш зор, отиваш и стоиш затворен 14 дни.Но това не значи, че не те пускат.

252

Анонимен

преди 3 години

До МастерПокажи ми ЕДИН, който да се е заразил втори път.САМО ЕДИН ми покажи.

251

Светозар

преди 3 години

Разбирам да сме февруари - март, да се връзвате на тази измама, но юли да продължавате е вече прекалено. Коронавирусът е една огромна измама и манипулация. Просто трябва да се усвоят едни пари, а вероятно и някоя друга далаверка. Дори и лекари вече открито го казват - това е пълен фалш и манипулация.Коронавирус - измамата на XXI век.