41

Анонимен

преди 3 години

Другари,тази година на Бузлуджа ще има само по едно кебабче и малка бира Шуменско. Моля да проявите разбиране, защото парите съм ги изхарчила и партийната каса е празна,а от моите пари не давам.Част от обръщението на другарката лидер с изтекъл мандат.

40

Футбол

преди 3 години

Ще се мре. Яко ще се мре!

39

Напред

преди 3 години

Червени бойци, но да си знаете, че ще окапят някои другари. Ковида е далтонист:)))

38

Чебурашка

преди 3 години

До Дядката се уплаши,Изобщо не е имало забрана. Нинова като всяка комунистическа функционерка е патологична лъжкиня.

37

Дядката се уплаши,

преди 3 години

първо им е забранил да се събират на едно място много хора, но сега като стана протеста, на ГЕРБ взе да им отбива и са готови и на луната да пратят протестиращите, затова клекнаха и пращат БСП на Бузлуджа!? Но БСП и на луната да отиде, вече са бита карта, не разбраха ли, че народ един път се лъже, Станишев ги погуби отдавна с целувката Местанова!

36

Бай корона

преди 3 години

Удри Бойче по комунистите.

35

Чебурашка

преди 3 години

Мадам Лъжа отново се оплете!

34

Анонимен

преди 3 години

Поканата е приел и почетния председател на ДПС Ахмед Доган!Пръв коалиционен приятел за сваляне на Боко!Но те няма да са на кебапчета,а на чеверме или курбан!!!Другия от тройната коалиция отказал,поради напреднала възраст!

33

Анонимен

преди 3 години

Още няколко пенсионери ще си отидат в жегата

32

Вейхайвей

преди 3 години

До leninДа имаме късмет да падне някой метеорит.

31

Анонимен

преди 3 години

Долу Комунистите Долу ГЕРБ , БСП и ДСП

30

Та като се заразят

преди 3 години

един от друг, после да разнесат заразата из цяла България.Корнелия и Радев вече направиха много в тази насока с тези струпвания на хора по протестите поне в София, където с часове 1 000-2 000 човека стояха скупчени близо един до друг поне в някои от дните и повечето бяха без маски.Сега Корнелия да организира ново мега огнище на зараза.Ей, няма да миряса тази партия докато не унищожи България. Или докато не я забранят завинаги, независимо под какви названия ще се опита да се замаскира.

29

Анонимен

преди 3 години

След неуспешния вот,не е лошо на кебапчета сред природата!Там да *** рани и да викат Оставка

28

Ужаст!

преди 3 години

Протестиращите в София не щат БСП-ту! Марш към гората шумкари! С Радев начело!

27

Анонимен

преди 3 години

Мутрите се уплашиха.

26

Бахар и Захар

преди 3 години

На всички качили се на Бузлуджа ще се раздават останали билети от Черепа. Да търкат за удоволствие. То и преди беше така но си ги купуваха.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе,къде е бойко,прибра ли са?Сигурно нанка до пачките и пищова.

24

lenin

преди 3 години

смело другари и другарки , идете разцелувайте се хубаво 3 дни стойте и максимално един до друг пейте, танцувайте, плодете се че изборите са март и няма време двва симпозиума направете ,поканете мишо шамара да подгрява тъплата , повикайте го обратно от русия да се върне

23

Гуфу

преди 3 години

Още една лъжа лъсна. Хора колко още искате да ви лъжат? Те това са комунистите и президента. На принципа със нямането на сестра. Цяла седмица пищяха, че им забранили, пък то кво излезе. За да са хем в "протестите", обаче да не ги клепат, че са го яхнали ами видиш ли щото забрани ха Бузлуджа. Качвайте се на оная съборетина и муайте кебапи.

22

дядо Ананчи

преди 3 години

Само да не е пред парламента,ако ще и на Луната.