215

Странджата

преди 3 години

Алоооо млади човече от площада аз когато съм работил за тая държава ти си бил в любовните погледи на баща си!

214

Нищо ново

преди 3 години

До Златена: Браво, браво. Само така ще се оправим, по-точно ще затъваме още повече. Добре че Албания няма да влезе скоро в ЕС, иначе, все с Бойко начело, може да се окажем и след тях.

213

до 234

преди 3 години

За това, че при ГЕРБ щяло да има фалшификации - 10 изречения с обяснения.За това, че при Радев няма да има фалшификации - никакви обяснения. Поне кажи една "чесна дума няма да има".

212

Златена

преди 3 години

Ако има предсрочни избори 2020 през есента аз пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите разочарованията Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи егоистични българи на снимката

211

Handel

преди 3 години

Вотът на недоверие не трябваше и да мине. Какво щеше да прави продалата се *** ако спонсора и беше паднал от власт?

210

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще продължи, те лентяйте днес ще са същите безделници и утре.Полицията да спре да ги толерира и да пръска седянката, само пречат на работещите хора!

209

Анонимен

преди 3 години

Няма да има оставка ..трябва даде усвоят пачките от ЕС или по точно да се окрадят

208

Защо избори сега?

преди 3 години

До Анонимен :"Каква е гаранцията, че при Радев няма да има фалшификации"?Няма, но ако изборите ги провежда гербаджийската дружинка, фалшификациите са гарантирани, а условията - подготвени с последните промени на изборния закон: Преди това сигнали за изборни нарушения се отхвърляха с 2/3 от членовете на комисията. А след последните промени - с просто мнозинство. При последните избори ГЕРБ и патериците го имаха във всички комисии. Така ще е и на следващитеНяма да купят машини и пак както досега

207

Анонимен

преди 3 години

Ази пък съм на "Торта с сахАр"

206

Анонимен

преди 3 години

Абе Почетният премиер завърнали се Брюксел с милиардите?

205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219Нова Конституция има ли готова? Обсъждана ли е?

204

Странджата

преди 3 години

Алоооо лудите от площада дерзайте лятото е пред вас а за бира Али баба няма да се стиска!

203

Анонимен

преди 3 години

Фалшификации и купуване на гласове е имало винаги и при всички правителства.Каква е гаранцията, че при Радев няма да има фалшификации?

202

Защо избори сега?

преди 3 години

Защо трябва Бойко да подаде оставка и да се проведат предсрочни избори?Защото тогава изборите ще ги организира временно правителство, ръководено от президента Радев. А той ще въведе на практика машинното гласуване и ГЕРБ няма да могат да фалшифицират резултатите както досега.Ако Бойко провежда изборите, пак ще ги спечели без машинно и с фалшификации. Повечето сигурно не си спомнят какво точно промениха гербаджиите в изборният закон: комисията отхвърля сигналите с просто мнозинство. Имат го

201

Анонимен

преди 3 години

До225 Хубаво де,не се засягай,ами отговори какво мислиш по въпроса?

200

До 223

преди 3 години

Ц.ц.ц.ц. Верно бе,а пък горките Бокови лакеи направо ги забраха и ги изтипосаха в София да "подкрепят" вожда Безплатно!

199

Анонимен

преди 3 години

Днес в Ямбол набираха хора за протест на БСП в София.Не могат да попълнят бройката.На човек дават по 100 лева а ако водиш и малко дете 150.

198

До 208

преди 3 години

Значи искате "стани за да седна, ама веднага". Визия за конкретна реформа в управлението - нямате! Само общи приказки и много тръшкане.

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Защо искам избори сега ли ? ами защото това управление е порочно, защото има конкретни доказателства за корупция, защото плати на двойна цена акциите на банката на Цеко, защото Премиера ни обижда целия народ, защото сме на 111 място по свобода на словото, защото до този момент не са изпълнили нито едно от предизборните си обещания, защото са доказали във времето че немогат и неискат да организират честни избори, защото заметоха референдома ....има прекалено много причини

196

Странджата

преди 3 години

Алоооо протестърите ако беше това което искате досега полицията да ви е смляла от бой - пример Париж