36

Христо Христов

преди 3 години

Точно Иречек нарича точно "интелигенцията" EKCKPEMEHTИ.Чети историята, тpоле безроден неграмотен!

35

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИречек не нарича хората екскременти, но това няма как да го разбереш, защото не си на нивото му.

34

Христо Христов

преди 3 години

До 25гербаджиски *** пак изпълзяхте да лъжете кат бащите си.България: 110.9 кв. КмГърция: 132 кв. КмНаселение: 10.8 милиона.Като се научиш да четеш и не лъжеш, ела пак. Ама май с този тролски капацитет никога няма да то научиш...

33

Анонимен

преди 3 години

До днес все още не се вижда с какво ще заместят съществуващата система, нито се виждат смислени средства, с които да я разбият. Само с бзсмислени фантазии, викове "оставка" и общи заклинания няма как да се изгради нов ред. Хр. Иванов е млъкнал, нищо не казва, а не се мяркат и други личности с изявени лидерски качества.

32

ъъъ

преди 3 години

До Паметта - отговорТези, които протестират вярват, че няма коронавирус, вярват, че Бил Гейтс ще ги чипира, вярват, че 5G мрежите убиват животни, вярват, че не трябва да се ваксинират, вярват в кеймтрейлс, вярват и на Стойчо Керев дори, ако прави повече интелигентни замислени гримаси, докато им говори. Това ли са ти "знаещите как да намерят истинската информация за каквото и да е"?! Тези, които се информират единствено от постовете на *** и пульо, подбрани от FB алгоритъма?! ХАХА!! Яко!

31

Льольоминет

преди 3 години

Митьо, Митьооо, пак си бълваш заучените опорки. Генезисът не започва 2002, а много отдавна - средата на миналия век, когато необразованите гномове избиват интелигенцията на България. Глобализмът ти бил виновен - на теб може и да ти пречи, да...

30

Борис Христов

преди 3 години

Обединението прави силата! Както другите млади така и аз съм живял в Америка и Испания. Пребирам се виждам какво е и пак заминавам. Трябва да се останем тука и да си оправим държавицата. Да сме със семейството и децата си, родители и приятели. Имаме много ама мнооо опит и трябва да го вложим в нашата държава. Хайде да си направим отново ВеликаБългария. Да сме живи и здрави :-)

29

Анонимен

преди 3 години

Ще успее ли новото поколение да разбие системата?Не защото няма капацитет за алтернатива! Кадърната част от това младо поколение отдавна не е на територията България!

28

Това със

преди 3 години

лустрацията ме мина времето. Още първата оставка на ФДимитров даде шанс всички, които бяха с власт и протекция да укрият картончетата си, а да останат само дребните риби, основно он интелигенцията, които са подписали нещо заради някоя командировка на запад. Ние, които сме израсли в онези времена знаем за какво става дума, но ако отново се извади тази карта - младите хора лесно ще бъдат подхлъзнати да тръгнат след най-мракобесните личности.

27

анонимен

преди 3 години

Абе вие се радвайте че протестите не са както бяха в Америка, с подпалване, трошене и какво ли още не. Това че вие половината сте свикнали да ви мачкат, младите не искат да ги мачкат и да не получават нищо в замяна за труда който вкарват, за същата работа ще получат 3 пъти повече в други държави, единственото което ги държи тук са семействата им.

26

Анонимен

преди 3 години

До manИ от къде на къде БСП е каквато и да била алтернатива ?!

25

man

преди 3 години

На младите им трябва малко БСП на власт, за да видят и те какво е да се редиш на опашки за хляб, режим на тока и водата, тотална липса на месо, хиперинфлация. Явно родителите им не са им разказали какво беше, и че няма правителство на БСП, което да не е довело до национална криза и да е свалено с масови протести..

24

Анонимен

преди 3 години

Ми Гърция е два пъти по-голяма от България. С население около 30 милиона.Нормално е на по-големите държави субсидията да е по-голяма.Сама се чудите в какво още да го обвините Борисов.

23

Анонимен

преди 3 години

До Какво е обсебил? 20Как така срещу правителството ?! Половината дискусии се водят от политолози плашещи ни, че без ГРОБ, ще ни спрат тока, водата, храната и планета ТВ. Че нямало алтернатива, че хората не разбирали нищо и всичко треа се прави за стабилност. Първите дни, даже не отчетоха, че става нещо. После с мрънкане пуснаха репортажи, че виковете стигнаха чак до студиата им от улицата.Ай, сиктир.

22

Анонимен

преди 3 години

Баце да се връща направо с готова оставка. За Гърция 70 за нас 20 милярда. Чакаме го с нетърпение.

21

Анонимен

преди 3 години

Именно, Мама. Който иска да постигне нещо трябва да работи по въпроса. Уви днешното младеж само крякат искам го и то веднага - типично за разглезени хлапета. За разлика от много други, които стискат зъби в задръстванията на път за работа - за да хранят семействата си и да си плащат данъците. За да могат шепа *** да хулят полицаи, политици и държава. Така че, скъпи млади приятери, направете нещо с ръцете си, покажете резултата и ако ви харесаме сами ще ви насърчим да продължите в същия дух.

20

Анонимен

преди 3 години

Лустрация на едни 2-3000 човека. И избори с хора без гръб на ДС/силоваците. Това трябваше да стане още 90-те. Вместо да копираме Полша, Румъния и другите сателити, ние им дадохме ключовете на държавата. Сега е някак си късно, много са се окопали. Без разстрели няма да мине, ама те държат и оръжието. Ония изцепки - че дори да можем да спечелим гражданската война, не ни е кеф да я водим. Кой да я спечели - правителството, срещу кого - народа.

19

Какво е обсебил?

преди 3 години

До АнонименВсички медии без изключение от сутрин до вечер коментират срещу ГЕРБ,това ли са купените от него медии. Но така е, при липса на аргументи се пишат очевидни глупости и лъжи.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако чакаш само на младите да издигат кандидати не става.Цялото общество трябва да издигне нови хора.А е естествено младите да са на площада. Да са живи и здрави младите - показват добри качества. И най-важното - не се навеждат на авторитети.

17

Няма за забравя

преди 3 години

един дето взривява мавзолея на ГДимитров. А пък други настояват за събаряне на паметника на съветската армия. Когато бяхме млади това ни се виждаше много яко, но е време да пораснем. Ако не оставим следите от миналото, няма как да разкажем на децата си за онзи замразен труп, пред който се кланяхме и за шмайзера размахан над София. Така те стават лесна плячка за комунистите, а как да им обясним че ИМА РАЗЛИКА и ако ГЕРБ ни водят в ЕС, за нас това е ОК, а другото е по-добре да не им се случва.