72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71В американския щат Колорадо е регистриран случай на бубонна чума....А в БКП_Лайнарияяя населението масово страда от Гибонна "мъдрост"! :))))))))))

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69При комунизма нямаше решетки на прозорците, и мафията не управляваше държавата. А корекомите не бяха задължителни, хората живееха добре и без да ходят в корекомите......При комунизма мафията имаше само едно единствено име БКП без други "наречия"! А в корекомите пазаруваха главно партийни членове от БКП тъй като те всички до един имаха сметки във Външно-Търговска банка - основно изискване за да можеш да пазаруваш от Кореком! На лъжата (като при Нинова и Радев) КРАКАТА са КЪСИ!

70

Анонимен

преди 3 години

До 65 гербаджийска мишко да мълчиш

69

Анонимен

преди 3 години

В американския щат Колорадо е регистриран случай на бубонна чума.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67САЩ имат над 20 трилиона долара дълг - повече от целие БВП. Това означава, че САЩ е фалирала страна.....Няма как де не е щом някой български лайнювеццц е КАЗАЛ! :)))))))))

67

Анонимен

преди 3 години

При комунизма нямаше решетки на прозорците, и мафията не управляваше държавата. А корекомите не бяха задължителни, хората живееха добре и без да ходят в корекомите.

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРумънците постоянно са по улиците и протестират. Чаушеску го убиха вече 32 години, но те не са доволни от капитализма и масово емигрират.

65

Анонимен

преди 3 години

САЩ имат над 20 трилиона долара дълг - повече от целие БВП. Това означава, че САЩ е фалирала страна.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61При комунизма когато в България имаше БКП, страната беше сред 30те най-развити икономики в света и нямаше нужда да получава помощи.........Сред 30-те най-развити "икономически" страни но с Корекоми търгуващи със западни стоки и западна валута!?!?!?!?!?!?!?!?!Викаш значи че Балканчето е било Кавазаки!?!?!?! Ах вие комиците от 4-ти километър, палавници такива!:)))))))))))))))))))))))

63

Анонимен

преди 3 години

Радефф, гледаш ли...слушаш ли....ти събра хората по площадите по време на пандемия.Ама, то е нормално, според теб няма Корона вирус, както и според Комунистите нямаше и Радиоактивно замърсяване от Чернобил.

62

Зарко Попа

преди 3 години

Другите държави, като са безопасни, вижте им бройката- десетки хиляди умрели, и после ги хвалете, явно са им много ефикасни мерките при такава бройка починали.

61

Анонимен

преди 3 години

Населението на България намалява най-бързо на 1 място в света , а не в ЕС или Европа. Дори индианците САЩ не са избивани с такъв темп както българите.

60

Анонимен

преди 3 години

До ? 59Гърция получава от Европа, но ние вземаме заеми и ще връщаме....Тъй ще е щом БКП-то не ви излиза от главите! :))))))))))))

59

?

преди 3 години

До Анонимен 53Гърция получава от Европа, но ние вземаме заеми и ще връщаме.

58

Тъп

преди 3 години

А по простотия на управляващата ни партия ГЕРБ нейния вожд Борисов сме на първо място.

57

Анонимен

преди 3 години

за да откраднат повече пари даже ще излезе че сме на първо място .. хаиде стига циркове, стигаааа

56

Анонимен

преди 3 години

От приятели разбрах, че в чужби много ги плашат, че в България върлувал яко вируса и било много опасно. Голяма пропаганда!

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Българските лекари са най-добрите и най-честните лекари, но българите са прости и не ги оценяват......................Много от тях с купени дипломи/изпити и "честно" и често източващи здравната каса с поставянето на фиктивни диагнози и фишек заболявания!

54

Манолов

преди 3 години

Борисов и правителството му разрешиха футболни мачове с публика, кръчми, работещи практически без ограничения и даже абитурентски балове в тях. За да не загубят избиратели на предстоящите избори и да продължат да крадат милиарди. Отлично знаеха, че със свалянето на мерките ще причинят МНОГО СМЪРТ!!! Сега, поне към 70 от тези нови 100 смъртни случаи се причинени от Борисов и правителството. Е, КАКВИ СА, АКО НЕ УБИЙЦИ? А, ГЕРБ и "патреотите"? Надминахте даже БСП и ДПС по престъпления.

53

Анонимен

преди 3 години

Гърция получава 70 милиарда европ от ЕС, отличниците получават потупване по рамото.