41

Мм

преди 3 години

Егати ненормалната,тази е за лудницата...не може ли в ареста да я постъпват едно хубаво..има канал в ютуб,напишете Катя никифорова-youtube в Гугъл и ще ви излезе

40

Анонимен

преди 3 години

сигурно е каракачанка, те са такива

39

Анонимен

преди 3 години

а,точно на такава прилича на една снимка,на фанатичка но се чудех на каква се прави,***,,от ненормален а момиченцето са го поискали роднини

38

Анонимен

преди 3 години

Гледах го клипа и се разплаках,не само го бие но и го унижава при това му говори с равен жесток глас,също као Гадев,тръпки да те побият.Баща му вече не ги обичал,ела тука целуни ми ръка,детенцето я целува и тая му бие шамари!!В ЗАТВОРА .Направо си е откачена,наметнала се с бяла кърпа на главата и има физиономия на ***!

37

Анонимен

преди 3 години

Здравейте може ли някакъв контак и информация ако детето няма роднини мога ли да я усиновя аз живея в чужбина и мисля че ще и дам добро бъдеще тъй като аз нямам такова щастие за жалост в живота бог дава на едни който не заслужават от други взема за това бих искала повече информация благодаря

36

Я

преди 3 години

Какво очаквате от народ, който повече от 30 години е управляван от полуграмотен селянин от Правец, а сега над 10 години от друг апотеоз на банкянската мисъл. Нищо. После политиците са ни виновни. Алоууу и те са българи. Грешката е в нашия телевизор. Една стара баба преди 15 години ми каза чедо, ще ти кажа три прости думи с буквата Б. Боб, *** и българин. Тогава се вбесих. Но като гледам какво става с нашата татковина. И още нещо. 100% съм сигурен че на следващите избори ГЕРБ ще са 1 Ва полит

35

Менгеле

преди 3 години

Този *** ще го излежа с удоволствие!

34

До 47

преди 3 години

Абе нали Перник е до София бре? Каква провинция? Вие сте топ граждани от тоя регион

33

23

преди 3 години

Най-близкият ти човек ти подава ръка, докато си все още безпомощен, за да те пребие - това е травма за цял живот. Ако нямаше интернет и ако нямаше снимки с телефони, щеше да си я малтретира, докато не се върне бащата, за да спаси горката си дъщеря. Имам предвид, че тези ситуации със сигурност са се случвали и с някои от нас, което съзнанието грижливо е забравило.

32

Анонимен

преди 3 години

Боже, милото детенце. Дайте го на някои хора, които не могат да имат, а са готови да дават любов и на чужди. Потресаващо, тая е болнаКойто не е видял клипа, да пропусне!

31

Сатира

преди 3 години

Жената е религиозна фанатичка, най-вероятно член на някоя секта. Мозъкът и е доста промит. Има клипчета да показва, "как Господ си някакъв си, свалял температурара на детето". Малкото задължително трябва на и се вземе. А с нея да работят психиатри.

30

Новият Ботев

преди 3 години

И пак, естествено българка...

29

Някой

преди 3 години

Как ми се иска да остана насаме с тази *** за 1 минута. Никога несъм посягал на жена или дете, но в случая, с голямо НЕудоволствие бих се прежалил. За съжаление нямам деца, искам но нямам, и немога никак да си обясня такъв садизъм освен с психическо отклонение.

28

А бе

преди 3 години

Алоу,това е Перник!Половин Спарта!Така се калява Стоманата!Там мъж ако не се бие всеки уикенд в дискотеките и жена ако не е изнасилвана поне веднъж-не струват.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами като вземат детето.то ще депресира че я няма майка му.кофти.Ми има си психолози ако е временно и отчаяност, да въведат ергенски данък.

26

сайкалъджи

преди 3 години

Някаква християнска фанатичка - само постове и снимки за исуската и подобни дивотии. То от такива не можеш да се разминеш - отвън смирените миряни, отвътре - с напълно изгнила психика от годините потискане, продиктувано от религията..

25

Анонимен

преди 3 години

Ами като вземат детето.то ще депресира че я няма майка му.кофти...

24

Христо Христов

преди 3 години

До 29Вероятно. Те в герб всички са комунисти.

23

Сс

преди 3 години

Такива хора не заслужават деца, горкото дете

22

Анонимен

преди 3 години

24И какво предлагаш в защита на това дете от изоставена жена и безотговорен мьж.Га бил на топло и влажно де е мислил, какво е виновно детето. Няма безплатен обяд.