541

също така

преди 3 години

А дядото на пребития студент се оказа лекар - хирург Не знам , как е попречил на Бойко и компания да ходят да учат в чужбина ПС - Последните седмици ББ говори само несвързани неща , измислици .Като се започне от дрона , където го следи и се стигне до дядото на студента . И на този човек е поверено управлението на страната А тези , които му вярват - не ви ли е гадно ,че гласувате доверие на човек , който говори лъжи , след лъжи . Измислици след измислици . Само и само да задържи властта

540

Анонимен

преди 3 години

Поредните лъжи на Борисов За отнемането на Студения резерв от Доган "Хората, които поискаха да се отнеме "студения резерв" от Доган са демагози и лъжци. След една седмица изтича договора му за студения резерв. Тoвa зaяви в cтудиoтo нa "120 минути" пo bTV бившият зeмeдeлcки миниcтър Мeхмeд Дикмe.---- След като изтича договорът как ще му го отнемат ....

539

Каква сила бе

преди 3 години

Те какво искат тия - да се качат на главите на полицаите, а те да ги търпят ли ??!!!

538

Анонимен

преди 3 години

*** !!! Сега видях дядото на бития студрнт, излязъл да се защити от гнусните ти нападки!!! Оказва се, че никога не е бил комунист и не е пречил на никого, комунист и пожарникар нещастен, не те ли е срам!!!ОСТАВКА!!!

537

кошмар

преди 3 години

Ме му завиждам.Гледам клипа с пачките и златото в чекмеджето.На бегом отивам отварям и..... Там няма нищо

536

Анонимен

преди 3 години

Льольо,абсолютен льольо хванаха ти цаката= ,излязат трима при,,мата и ти пращаш парламентьори,излязат три хиляди и ти се посе..реш затова няма ни един мандат да изкараш,защото унижаваш тия които са те избрали.Какво единство бе с овесващите бесилки по площадите,ПУНТА МЕКА МАРО,ти майко Терезо, тия на които се подмазваш ако дойдат на власт ще видиш дали ще ги уплашат вряканията на няколко хиляди!Те си управляваха 2 години с полицейски кордон и око не им мигаше,свали ги МЕСТАН!!*** такъв

535

Анонимен

преди 3 години

Дали е успял да се наспи в брюксел!?!? Че тука спалнята му се оказа доста ... как да кажа, като лека жена - достъпна и пълна с пари! А и не безопасна!!

534

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

КОЕ ТРЯБВА И Е ПО НАЛОЖИТЕЛНО? ЗАТВАРЯНЕ ОЩЕ ОТ ТАЗИ СЕДМИЦА ЗА ПО ДЪЛЪГ ПЕРИОД- ПОНЕ ДО МЕСЕЦ МАЙ 2021 ГОДИНА, СЪС МЕРКИ, КАКТО БЕШЕ МАРТ И АПРИЛ ЗАРАДИ КОВИД-19 ИЛИ ДА СЕ ИСКА ПО ДОБЪР ЖИВОТ И ЕВЕНТУАЛНО КОМПЕНСИРАНЕ НА БЪДЕЩИТЕ БЕЗРАБОТНИ ОТ КОВИД КРИЗАТА- ОСТАВКА НА БОЙКО БОРИСОВ? ЗА ЗАТВАРЯНЕ + (ПАЛЕЦ ГОРЕ- ЗЕЛЕНО) ЗА ОСТАВКА НА Б.Б. - (ПАЛЕЦ ДОЛУ- ЧЕРВЕНО)

533

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е, яд ме е да го гледам каква излагация е между другите в Европа!!! Гнус ме е !А севда пуска ли, пуска клипове с излагациите му! И тя - толкова и пипето!!!

532

Анонимен

преди 3 години

Абе дори доналд тръмп е като харвардски професор пред Цар Тиквун Банкянски.

531

Анонимен

преди 3 години

Аз не познавам ентелегентен герберас, нито пък депесар, а още по-малко бешипар, обаче самочувствието е обратно пропоринално на интелигентността им. Драги гербераси има проведено проучване че един човек колкото е по гламав за толкова по умен се има.

530

Анонимен

преди 3 години

къде да те приемат бре кратун банкянскиако бащати не работеше в мвр и не беше и той комунист и в милиционерското нямаше да те вземат- а сега тровиш децата с нови лъжи

529

Ивайло Cвинapят

преди 3 години

По-пpocт премиер надали някога ще се роди. Срам за България! Срам за нас, че търпяхме толкова време една т-ъ-па мyтpa да ни управлява!

528

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

ТРЯБВА ЛИ НЕЗАБАВНО (ОЩЕ ТАЗИ СЕДМИЦА) ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТНОВО ДА ПРИЛОЖИ ВСИЧКИ МЕРКИ, КАКТО БЕШЕ МАРТ И АПРИЛ, ЗА ПЕРИОД ПОНЕ ДО МЕСЕЦ МАЙ 2021 ГОДИНА? ДА + (ПАЛЕЦ ГОРЕ- ЗЕЛЕНО) НЕ - (ПАЛЕЦ ДОЛУ- ЧЕРВЕНО)

527

Анонимен

преди 3 години

банкянското комунис е член на бкп от 82 годинааварията е 86 година- и до тогава ли си е пазил пионерската връзка

526

Анонимен

преди 3 години

Дядото на студента е попречил Баце да учи и той в Хага.И сега щеше да си говори с холандеца,с Меркел а не само да им козирува.

525

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

КОЙ ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА БОЙКО БОРИСОВ + (ПАЛЕЦ ГОРЕ- ЗЕЛЕНО) РУМЕН РАДЕВ - (ПАЛЕЦ ДОЛУ - ЧЕРВЕНО)

524

Анонимен

преди 3 години

тоя банкянски комунист надмина гьобелс

523

,,,

преди 3 години

Не бъдете ***, като гербаджийте. Дядото на студента не е бил комунист никога. Има лично изявление от преди няколко часа. Човека е от Сандански и е работил до пенсия като хирург. Четете независими медии. Пеевски е партия на боко, тука няма цялата истина.

522

Анонимен

преди 3 години

Тука коментират разни старци взели-дали,помнещи уж от преди 100 години какво било.Днес ,в 21 век ни ръководи един много *** човек,който ни излага пред света и ограби държавата,затова трябва да си тръгне с добро и страната да се поеме от млади,образовани хора,които да я изведат от тоя батак.