11

Saki

преди 3 години

Че тази ситуация си е класика,всяка година има по няколко такива случая. Само ,че са все с пистови мотори. Подчертавам пистови. Името им показва ,къде трябва да се карат.

10

До 10 от Троян

преди 3 години

Е що не отиде в Плевен, като ти е по близо ?

9

опитен 2

преди 3 години

Също така, като забележиш че вече трудно фокусираш и ръцете ти треперят от старост, продавай колата и се вози на такси. Сега ще ти тежи един човешки живот, точно преди да се срещнеш със Създателя.

8

опитен

преди 3 години

Колко пъти да ви казвам - гледайте ги тези огледала, и давайте мигачи. Бас ловя, този зад волана не е направил нито едното от 2те. Пълно е с некадърни шофьори, да се чудиш как са взели книжка.

7

Анонимен

преди 3 години

От Троян съм, днес ходих до Велико Търново на Практикер да си напазарувам едни инструменти. Не е истина колко о л и г о ф р е н и видях по пътя. 15 години живях във Германия и за това време не съм срещал толкова *** и колкото видях във едната посока.

6

Анонимен

преди 3 години

Той и принц Филип караше доскоро. Видяхме как.Старчоци

5

до 5

преди 3 години

Не може да се сравнява двуколесно с четириколесноЗабранена маневра - виновенСтарците - на проверочен и на медицинско след 70 годишна възраст

4

Мен

преди 3 години

То, сега стареца бил виновен? Ами оня, дето е безсмъртен?, защо не управлява самолета си с съобразена скорост?? Или така е по-удобно да се говори?? Хората са казали- На калпав пилот, въздуха му е разреден!!

3

mnoo dart

преди 3 години

не е до 70 те. Само у нас те отписват на тея години. хората си карат и на по 80 в други страни. до друго опира. Много жалко за момчето

2

Анонимен

преди 3 години

Ако единият не беше направил забранена маневра, нямаше да има катастрофа. Ако другият не беше карал с превишена скорост, нямаше да има катастрофа.

1

Анонимен

преди 3 години

Кога ще почнат да искат медицински на тия старци ?На 70 години отдавна трябваше да е спрял да шофира.