13

До 1 и 3

преди 3 години

Какъв и колко ли мозък трябва да имаш за да напишеш това !Може ли да има толкова примитивни същества???

12

Анонимен

преди 3 години

Напуснали са заплата-джиите, които са болшинство в родното здравеопазване.

11

анонимен

преди 3 години

Крайно време е всички да напуснат, тъй ли иначе работят почти без пари и все ще намерят някой да ги храни. Властта също трябва да остави всеки да си прави каквото си поиска, да ходи където си иска, то не че другите страни ще го пуснат, но да щъка тук с нужда и без нужда. Точно тогава нашите *** ще проумеят има ли вирус, или няма, ще врещят как няма кой да ги погледне, е, заслужават си го. Друг начин с про.стотията просто няма.

10

До Анонимен 6

преди 3 години

Държавата трябва да осигури безопасни условия на труд и коректно заплащане! Тук и двете условия не са изпълнени! Призовават тези, които са в рискова възраст да се пазят и да седят у дома, а в същото време вие обвинявате хора в пенсионна възраст че станало напечено и те напускат. Да напускат защото не работят в обикновено отделение, а в КОВИД отделение, където обикновена маска няма да помогне, тъй като въздуха е наситен с вируса. Трябва костюм със собствен източник на въздух, но такива има малко!

9

Анонимен

преди 3 години

Криза и без доктори останахме, а сестрите с тея заплати как да работят за без пари, нормално е и да напускат, повечето са доста на възраст или в пенсия. Но управляващите не се интересуват, колко протести имаше?

8

До 8

преди 3 години

За такива трябват специални грижи в психиатрията

7

Satira

преди 3 години

Сигурно и за това са виновни от ГЕРБ

6

До 1 и 3

преди 3 години

Коментиращи 1 и 3 са в някакво си тяхно измерение-много далече от реалноста.Да е жива и здрава докторката и да има повече доктори като нея! Гледах й интервюто. Жената излизаше от 12часова нощна и влизаше в 12 часова дневна смени, за да лекува хора. Сигурно и сред тях има такива като коментиращи 1 и 3, ама и за такива трябва да се полагат грижи при нужда.

5

Така ще е

преди 3 години

Медиците ви призоваваха да си останете у дома, но вие не искахте, дискотеките и баровете бяха по-важни, след като медиците видяха че не само не пазите вас си, но не пазите и тях, най лесното решение е да напуснат и да отидат в някоя бяла държава, тук ще напуска не само персонала на КОВИД отделенията, а на целите болници, след година 2 всички ще се лекуват като сами си поставят диагноза! Честито!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Kакви доктори може да са тия, когато най- много има нужда от тях да се изсухлят като пръдня от ***?Иначе като си опъват паричките по здравна каса и мааха кюфтетата не рИваха нали?

3

Анонимен

преди 3 години

Като дадете 200/час както в Германия може и да намерите лекари.Защото рискът и вирусът са едни и същи.

2

Анонимен

преди 3 години

Значи целия проблем на Ковида и изолациите + бизнес ограниченията беше за да се замаскира пирамидата здравна каса ли!?'Щото няма кой да ви работи по болниците за 500лв!?

1

Анонимен

преди 3 години

Д-р Димитрова да не ми се прави на героиня, ами да си ходи вкъщи! Деца няма ли?