11

Анонимен

преди 3 години

Няма ГРОБ без пожарникаря! Герберастите ще се разпаднат или ще съберат 3% - тези на хранилка в общини и институции и техните семейства! Оставка и съд за хунтата!

10

УРКО 42

преди 3 години

Уей, моете ли да каете: КОЙ е ШИШИ Сувсем се обръкъх уа. Моете ама не ви стиска цървула, *** такъви!

9

Гневен

преди 3 години

Този още ли не е разбрал,че герб не е никаква партия,а сбирщина от властолюбци,ренегати,крадци,*** и българомразци?!На протестите не бил целия народ,твърди неадекватника! То и за герб не са гласували всички гласоподаватели,но наглеците непрекъснато се фуклявят,че са избрани от народа,поради което няма да подадат оставка! Гробарите управляват с около 12% от гласовете на народа ни!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Герб е българско копие на ДПС и Корейската партия на Ким Чен Ун.Вечен председател Ким Ир Сен.

7

Нищо ново

преди 3 години

Бойко, изпразвай си чекмеджето и се изнасяй към Барселона докато още имаш време.

6

Анонимен

преди 3 години

Единствена сила на герб е че за разлика от бсп ,сдс и ндсв не оставят погром, колкото да не оставят погром след себе си стават, но нищо повече не са направили не са развили държавата грам, а големите дупки са ги запушили от парите на обикновения човек за които развиха инструменти да вземат парите на обикновения човек, като глоби инструменти да няма подкупи на глобяващите и вдигане на данъци и така нататък.

5

Анонимен

преди 3 години

Точно тоя на снимката нямаше един ден трудов стаж преди да стане депутат от ГЕРБ. Без главатаря на шайката той и подобни на него калинки ще отидат директно към бюрото по труда като безработни, тъй като не стават за нищо

4

Сата НАТО

преди 3 години

ГЕРБ не е партия, а глутница чакали и хиени :)))Отново *** баха народа.От момента, в който ви убедиха, че протестът трябва да е до 23 часа, защото "след това идвали провокатори" .... Загубена кауза. Не сте ли готови да стоите там до край, нищо няма да постигнете. Гербаджиите стоят на прозорците и ви се хилят иззад завесите.

3

Анонимен

преди 3 години

Герберите казват, че има един-единствен човек, без който партията им не може - Борисов. Това страшно ми напомня говоренето в ДПС - там твърдят, че има един-единствен човек, без който те не могат - Доган. Интересно съвпадение в маниера на говорене.

2

ШМАТКА

преди 3 години

Герб е партия на интересчиите и няма никаква сила в нея нито воля да движи страната напред!След тези протести и оставката на боко ще се разпадне и няма да има и следа от нея!

1

Анонимен

преди 3 години

Афера. Опънаха бесилото на сфетофара. КОЙ ще е първи