14

Анонимен

преди 3 години

До Българин 10Че те точно на такива разчитат, на този "електорат" от 80%..........знаеш кой го каза!!! НИКОЙ нормален човек вече не се хваща на тия изтъркани измишльотини! Хи-хи...краварите започват да ми приличат на нашичкия министър-председател......т-ъ-п-и и п-ро-сти обяснения, даже не се затрудняват да скрият лъжите си по-умело! А пък може и да е обратното.......ТОЙ се учи от ония нещастници!

13

Каква Наука в САЩ?

преди 3 години

Няма никаква наука в САЩ.Повечето от професорите в най-добрите инженерни университети в САЩ дори не са учили в САЩ, а в най-добрия случай са отишли в някой американски университет само да вземат докторат и да останат като преподаватели там.Затова иниверситетите в САЩ написаха петиция против решението на Тръмп да забрани международните студенти временно заради КОВИД.А един уважаван професор в САЩ бе уволнен само защото не освободи чернокожите си суденти от изпит - това е САЩ сега.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Хо-хо-хо-хо...............че руснаците вече от месец правят изпитания върху доброволци на лекарство и ваксина и онзи ден бяхя изписани първите!!! А тия нагло-сакси, понеже ЗА НИЩО НЕ ГИ БИВА вече, освен смешните приказни небивалици за "руски хакери" НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ!!!! НЕЩАСТНИЦИ!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Китай им краде информацията сега пък и Русия, ок Китай горе долу стана сила в компютърната индустрия, но пък Русия прохожда в тази индустрия, Русия имат космически програми и ядрени имат и енергийни ресурси но не са лидери в компютърната индустрия.Направо човек да се чуди кой се връзва на тази пропаганда. Но пък явно минава номера.

10

Анонимен

преди 3 години

До 3 РепичкаФункционално неграмотен! Да ти го преведа - можеш да четеш, но не разбираш прочетеното!Иначе да, Путин е виновен!Метафорка, иронийка!

9

Анонимен

преди 3 години

До 8Явно Русия е зделала някакъв нов препарат за вана, който не става за ваксина, та затова шпиони на както винаги Запада. По й е лесно да окупира и оплячкоса новите технологии, както по ВСВ.

8

Българин

преди 3 години

Русия вече има работеща ваксина и започва ваксинация. Трябва да си тотално промит мозък, закърмен с Рамбо и Командо, за да повярваш на такъв фейк.

7

Да

преди 3 години

САЩ ни налагат санкции и ни изнудва те са враг... Защитават и хунтата.

6

Факт

преди 3 години

Русия е изпитала успешно своя ваксина и се очаква през август да я пуснат, и затова САЩ и слугите лаят...те нямат.

5

Анонимен

преди 3 години

Аз знам, че има един бивш служител на американските тайни служби Сноудън, който изнесе данни в британско издание как службите на САЩ незаконно слушат телефони и четат имейли. И заради това има обвинение за смъртна присъда.

4

Анонимен

преди 3 години

Нито един ред от тази статия е измислен.За това вина имат също руснаците защото например посолството на Русия може да заведе дело за клевета над всяко издание. Как ви се струва ако този сайт Днес.бг бъдат осъдени да платят 100 милиона долара за непроверена публикация уронваща престижа на цяла държава?Иначе, работеща ваксина срещу КОВИД (или мутациите му) ще има най-рано след 15 години.

3

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да се вярва на всички американски предположения? Някой видял ли ги е тия хакери, има ли ги заснети на видео как хакерстват?

2

Руснаците обявиха,

преди 3 години

че имали успешна ваксина срещу Ковид19.Да,ама западните медии искатподробности,а руснаците искат те да са достоверни.Е,като съобщишподробнсти,разкрити от хакерите ти в западни лаборатории,ще сидостоверен и третия свят ще се възхити от научната ти мощ(какда знае,че това са чужди разработки)?

1

Репичка

преди 3 години

Какъв трябва да си скот да засегнеш жизненоважни системи от които зависи животът на милиони? Само такив болни мисли могат да породят замръзналите червени болшевишки чутури