14

Анонимен

преди 3 години

Паметниците и мемориалите, за които плащаше предишната власт, доведоха до равитие на монументалното изкуство в страната, също на монументалното строителство. Като ходите да зяпате по света огромни дворци, арки и какво ли не - Ах! Ах! Дворците на Европа са пълни с откровена порнография, никой не си посипва главата с пепел. вижте мексиканското, азиатското монументално изкуство.... А и художниците печелеха прилично.Западът сега не може да си го позволи.

13

Хх

преди 3 години

Дано по-бързо го реставрират . А тея дети искат само да бутат да ходят да се ....

12

Събаряй

преди 3 години

Хората по света коментират мозайките на Света София и Ердоганя, у Ганьовско събират копейки за мозайките на шумци, разбивачи на мандри и сифилистици хахахха

11

ГЕРБ forever

преди 3 години

До Калеко АлекоПрав си,но не е ли по-добре да бъде разрушен напълно.Спомените за онова време предизвикват потиснатост и оттам срив на имунната система.От което ставаме по податливи на вируси и всякакви *** в това число комунистическата зараза за която лек няма!

10

Анонимен

преди 3 години

Състоянието на съоръжението на Бузлуджа показва нагледно културата на красивите и интелигентните.

9

Анонимен

преди 3 години

Прав е калеко, паметникът трябва да си остане полуразрушен, така го знаят хората по света - така искат да го видят след като няколко пъти го трошиха в Непобедимите 3 и Механикът - Въкресение

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Според мен този архитектурен феномен на Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" трябва да остане в сегашния си вид, като гробищен парк на светлите си идеи, за да напомня на идните поколения, какво НЕ трябва да се случва нищо повече ... !!!

7

Саксофонов

преди 3 години

Аз пък не искам на Бузлуджа да има комунистически символи. Искам да се възстанови красотата на природата. Саморушащият се строеж трябва да бъде бутнат.

6

Do 2

преди 3 години

Как би коментирал клипа в афера от преди час? За един приятел питам :)

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Паметника на Бузлуджа трябва да получи финансиране и от НАСА, с оглед на извънземният му произход ... Да пропомним, че летящата чиния дошла от "бъдещето на светлия комунизъм" катастрофира при сблъска си с "настоящето", за съжаление обаче успя да изпусне и заразата си ... !!!

4

Саксофонов

преди 3 години

Ууу, те много дали бе, цели 60 бона. Наши фирми ше ги глътнат само за кетъринг, настаняване и командировъчни на техническия персонал.

3

Анонимен

преди 3 години

Демек американци и германци ще дават пари за да стане музей комунистическата летяща чиния дето трябваше да показва мощта на комунизма а сега е една разпаднала се ***?

2

истина

преди 3 години

В червената джамия на Бузлуджа ти рани са представени като божества.След основния ремонт трябва да се преустрои на затвор за червените олигарси и лидери ,виновни за проваления живот на три поколения българи.

1

Анонимен

преди 3 години

С 60 хлд. дол. само предверието на ceрилникa няма да могат да изчистят !