38

Спомени

преди 3 години

Спомням си близкото минало когато едни бързо забогатели прости мутри отговаряха нагло на българските клиенти че... АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА ИЗЧЕЗВАТ, ЩОТО ЩЕЛИ ДА ДОЙДАТ ГЕРМАНЦИ И АНГЛИЧАНИДнес мога да кажа на Банско, Слънчев бряг, Баня, Созопол., НЕСТИНАРКА ....и. т. н... МЕН НЕ МЕ ТЪРСЕТЕ ЧАКАЙТЕ СИ ГЕРМАНЦИТЕ

37

Анонимен

преди 3 години

В Германия например хижите ,в които учениците имаха екскурзии ,не върнаха капарото на родителите. Министерството на образованието по провинции излезе с декларация родителите да поемат капарото за вече резервирани пътувания.

36

Ристу Туристу

преди 3 години

Малко още бетон да се доналее тук там та да се доуформи пеизажа и ша са напълни като родното Кафеноморие с туристи

35

Трудовакъ

преди 3 години

Явно се налага освободената работна сила от туризма и услугите спешно да се пренасочи в материалното производство и особено в селското стопанство, приоритетно в секторите изискващи усилено, енергично и системно полагане на ТФТ (тежък физически труд) - свиневъдство, овцевъдство, говедовъдство, овощарство, градинарство и др. Крайно време е пържолата да поевтинее поне с 50%. Необходимо е да се възстанови Института по биволовъдство в Шумен, да се възстановят елитните стада, значи и много пастири...

34

До32

преди 3 години

Що бе и за лечение и изолатор за ковид - болни става,хем чист въздух,хем празен,хем няма и да се напълни в близките петилетка, две!

33

Анонимен

преди 3 години

Били хитови дестинации Живота се променя. Един ден си неграмотен бодигард на Тодор Живков Следващия си премиер на "демократично" правителство.

32

Анонимен

преди 3 години

Аз имам едно предложение. Така и така там има голяма леглова база с добри условия, нека да се настанят бедни ромски семейства от цялата страна, които сега живеят в порутени колиби и бордеи. Туристи вече никога няма да има така че този сграден фонд да бъде опозотворен за нещо а не да се събаря както призовават някои тука

31

Анонимен

преди 3 години

И зимата няма да има.

30

хм

преди 3 години

Да можеше да се върне онова Банско от спомените ми - с вкусната местна храна, къщите с гостоприемни стопани и природните красоти на Пирин.Цеко и прокситата му ви купиха на безценица - продадохте му се, загърбихте българите като клиенти (зер британците имат кинта, не са като "бедните" сънародници), осквернихте планината и природата, а сега олеле.

29

Анонимен

преди 3 години

Работа има достатъчно - индустрията се задъхва от липса на работещи, на строителството му се налага да се преквалифицира в разрушителство - хиляди сгради за събаряне или ремонт има Ама не- туризъм та туризъм...

28

Анонимен

преди 3 години

Лично на мен ми е драго да го "чуя" ,че няма туристи в Банско. Ако може да е така две,три години,че да фалират всички,които изпонаправиха хотели и гласуваха за застрояването на природата. На тези същества не им дреме за малкото останала природа ,те мислеха само за собствения си бизнес. Е,дано сега да фалира този бизнес.

27

Анонимен

преди 3 години

Бг Марк Жирардели не е ли там да си почива

26

Фалирайте всички до

преди 3 години

5 лева един чай на пистата.Веднъж дори зеленчуков бульон се опитаха да ми пробутат за тази цена БЕЗ да са затоплили и водата нямали в термоса а до тях имаше печка . Мародери.

25

инж.

преди 3 години

Това само може да ме радва.Такива като Цоло Вутов продават природните богатства на България и откраднатото инвестират в бетон- х-л "Глазне".

24

БУЛДОЗЕРИТЕ В БАНСКО

преди 3 години

Да влизат булдозерите и да бутат всички хотели на депутати и министри.

23

Анонимен

преди 3 години

Няма Банско, свърши, край, финито. Разпродавайте докато или ако все още можете и бегом на бостаните по харманлийско да прибирате реколтата от дини и пъпеши. И нали се сещате през зимата пък какво ще е. Нооо пък като е по-спокойно ще имате време да направите още 5-6 лифта.

22

Анонимен

преди 3 години

Англичаните са сеели картофи на футболните стадиони през войната.Спонсори няма, фалит на отбори. Да се сеят картофи и да се хранят футболистите. Феновете вместо да дават пари, да засеят картофи за изхранване на ръководството на отборите.

21

До16

преди 3 години

Пълно е на морето,ша знаиш,еле пък на Сънито чак пращи от туристи! Свърши тая, с лесните пари от туризма,който оцелее в близките три-четири години може пак да прави пачка който не на нивата!

20

Анонимен

преди 3 години

*** то умряло ***!

19

Анонимен

преди 3 години

Курортите сега са "Златни павета", "Слънчев площад". Субсидирани почивки от "Чери холидейс".