17

Анонимен

преди 3 години

До 10. Поздрави от Александър Паунов. Ами като напуска парламента нали просто ще влезе друг на нейно място

16

БСП са гад.ини

преди 3 години

Хе-хе, Корни, паралелната държава е ваш патент. Поздрави от Дубай.

15

Анонимен

преди 3 години

И ние се събираме пред парламента да ги изпратим тези 240 търтея пред бюрата по труда като безработни._Оставка Мутро БорисОФ

14

ДПС

преди 3 години

отново се превърнаха в решаващ фактор благодарение на добрия си приятел и сътрудник Христо Иванов. Много наивно момченце както изглежда пък се натиска да променя Конституцията. Абе човек - акулите от ДС ще те схрускат още в зародиш - нямаш никакъв шанс ако не вникнеш в механизмите им за въздействие - пази се от най-приближените си приятели и съветници и подлагай всичко на съмнение.

13

Анонимен

преди 3 години

НИЕ СМЕ ЗА ОСТАВКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И РАЗПУСКАНЕ НА ТОЗИ ОПОРОЧЕН ПАРЛАМЕНТ.НИЕ СМЕ ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ,ЗА СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА И ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА КЪМ УПРАВЛЕНИЕ -ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ -ПО ВСИЧКИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ КАСАЕЩИ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ДОПИТВАТ ДО НАРОДА ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ КАКТО Е В ШВЕЙЦАРИЯ И РАЗБИРА СЕ МАШИННО И ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ.

12

Гост

преди 3 години

Ле ле горките, ще се утрепят от работа

11

Хайде

преди 3 години

Точно Бсп да не говорят за премахване на олигархично-политически модел. Този модел те го създадоха. Там им е силата.

10

Кои са мисирките

преди 3 години

Преди политиците,наказание трябва първо да има за прислугата.А това е медийно-експертната клика.Ето някои от героите.Илияна Беновска,Ива Николова,Недялко Недялков,Ивайло Крачунов,Емил Кошлуков,Цветанка Ризова,Иво Никодимов,Евгения Атанасова,Бойко Василев,Добрина Чешмеджиева,Харалан Александров,Стойчо Стойчев,Антоанета Христова,Румяна Коларова,Георги Харизанов,Антон Тодоров,Антони Гълъбов,Огнян Минчев,Васил Тончев,Боряна Димитрова,Михаил Константинов,Тома Биков-Волов и т.н.

9

Анонимен

преди 3 години

Джема Грозданова напуска парламента, вероятно и ГЕРБ.Почна се ...

8

Анонимен

преди 3 години

Еххх, тези глупендъри не осъзнават какво се случва. Това е последния момент в който имат шанс да променат тенденцията на миграция на Българите от нашата държава. Ако го испуснат след точно 10 години ще сме се превърнали в гето и държава на корупцията. Даже и в момента това се забелязва, последни сме по много показатели и нещата продължават да се влошават.Ще станем свидетели на това дали държавата ни ще оцелее или ще бъде закрита. А вие господа които вярвате в ГЕРБ ви пожелавам само здраво дупе

7

Анонимен

преди 3 години

Как така понеделник нали американското посолство уведоми,че днес се решава всичко и спират протестите.

6

Анонимен

преди 3 години

Пълна промяна на изборните правила! Без досегашните изедници във властта и поне 10 годишно вето върху партийното управление! Не ни трябват партии а кадърни хора. Нови, образовани и милеещи за българия. Пълно разследване на партиите и лидерите за последните 30 години! Конфискация!

5

олд

преди 3 години

умрялата лисица се размърда,едно момиче бе написало на плаката си -ние сме против тиквата и дебелака а не за радев,манолова и нинова.Кратко и ясно -червената шаманка да си го набие в селската тиква.

4

Не ме интересува БГ

преди 3 години

Масови протести, друго не ни остава , който не сме на хранилката герберска

3

Анонимен

преди 3 години

Хайде да разрушим тази фашистка държава и да създадем нова истинска демократска република. Така само като сменяте политиците, нищо няма да се промени. Трябва всичко да се започне наново.

2

Анонимен

преди 3 години

Няма да мине вотът и причините за това не са нито в БСП, нито в която и да е друга партия в парламента. Възможно е дори да има по-голямо от очакваното мнозинство.

1

Анонимен

преди 3 години

Дотогава ОСТАВКАТА трябва вече да е факт.