33

Чичо

преди 3 години

Не знам защо но мисля, че българският ПАРТИЕН МОДЕЛ върху който е изградена властта и управлението е НЕСЪСТОЯТЕЛЕН. Колко хора членуват във всяка партия реално, какъв процент са те от цялото общество и дава ли то право да управляват. При това да управляват фактически БЕЗОТГОВОРНО. Защото политическата отговорноИСст е равна на БЕЗОТГОВОРНОСТ. СИСТЕМАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА

32

Видин

преди 3 години

И какъв е новият модел на управление? Защото " стани да седнаа " е стар модел!

31

Анонимен

преди 3 години

по добре бойко отколкото нинова и двете са протовни ама бсп не по добре турците само тях не сме видели колко крадът

30

Анонимен

преди 3 години

Борисов намали нагло данъка на кръчмарите на 9%. И дори още по нагло не обърна внимание на молбата на хората да се намалят данъците на храната, детските храни и лекарствата.

29

Alex2

преди 3 години

Защо са ни избори? Всяка партия си прави митинг и която има най много хора и най силно викат да управлява. Евтино и икономичност!

28

Анонимен

преди 3 години

"Кръв пикaе пари не връща и извинение не дава, що е то? Червен каскет!"Значи Тиквата е христоматиен пример за Червен каскет!Браво!Оставка!

27

Handel

преди 3 години

Единсвеният начин да се променят нещата е да се премине изцяло към гласуване за личности, а не за партии. Сега лидерът на партията саморъчно коли и беси, а депутатите само козируват и от хората, които уж са ги избрали, нищо не зависи.

26

Гост

преди 3 години

Ама тези от БСП май наистина си вярват,че някой ще ги сложи да управляват.То по-добре да ни управлява ДПС.Тези *** с кой ли не бяха във власта за да краднат и да се облагодетелстват сега ще ми разправят как мислели за утрешния ден.Мислите ни ,че сме с много къса памет.

25

До 25

преди 3 години

Ти верно ли баце се опита да оправдаеш Жан Виденов за катастрофата. Е вие комунделите сте невероятно нагли. Кръв пикaе пари не връща и извинение не дава, що е то? Червен каскет!

24

Анонимен

преди 3 години

Хора, доспа ми се. Лека нощ.

23

Анонимен

преди 3 години

15 обобщава проблема ясно, точно и кратко.

22

Анонимен

преди 3 години

С този вот комунистите доказаха за пореден път, че *** от куче не дават за Народа, а единственното което ги интересува са търбусите им. Ако мислеха дори малко за хората, никога в такава безпрецедентн тежка ситуация не биха затормозявали системата. А щяха да се обединят в името на Народа всички партии за да намерят оптималния най-добър вариант за излизане от световната криза. Вари го, печи го комуниста си е комунист!

21

Анонимен

преди 3 години

Аз пък предпочитам радев комуниста пред Борисов крадеца. Борисов мутрата съм го *** с 200

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Знае се кой сложи Радев на този пост. Не се прави на наивен.

19

Анонимен

преди 3 години

Недялко пикаджията къде е?А продажния Крачунов някой да е виждал?

18

dj dance machine

преди 3 години

dj да ти кажа ли защо сме бедни заради управата.Понеже ние умна управата брат ьато а сме така стане зор хоп чао защо ли ми сетете се колко от БСП са в герб половина та защо са там за саботаж на държавата докато тия са там ще има митинги корона болести и друго.Боико педесет пъти му се каза тия седем елемента не стават като почнеш от здравния та свършиш с ревизоро защо обслужват нечии интереси Ане всички оня ми говори за несъществуващи бази които полза няма а задаиси въпроса какво е това колега

17

Анонимен

преди 3 години

Много просто - различното е че е платен! Освен това малкото неплатени протестиращи не са за БСП - по скоро биха си отрязали крак или ръка - ами са против ГЕРБ. Толкова е просто!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Не мешам епохите, просто от бързане вместо "и" написах "е".

15

Анонимен

преди 3 години

Нощес ще се гонят лисици.Лесния бил на разходка на развигорна и мислил да минава на Витоша че щял да ходи. на ски пак е объркал сезона

14

dj

преди 3 години

И защо е бедна държавата, как да бъде богата като тия 10 години само цоцат от еврофондовете яко и нищо друго не ги интересува. Колко още да ги чакаме, то се вижда че наяждане няма.