65

Анонимен

преди 3 години

Аз като казвам че са виновни момичетата на мен не ми вярват.Всяка е тръгнала с модерни дрехи кариера да прави и командир да става.По тоя начин каруцата се поставя пред коня.Искат маса,искат ихо,но за тихото после никоя не мисли.Аз като ерген дето си гледам работата и нямам лоши навици,при които момичетата съм ходил и съм предложил за задомяване,винаги съм получавал отговора "НЕ".

64

До Унко

преди 3 години

Сравняваш ябълки с портокали, има голяма разлика и ако логиката ти е, че и в двата случая говорим за плодове е време да си измиеш очите, проспал си голяма част от живота си....

63

Уонко Нормалият

преди 3 години

До 71И ток не е имало, поради хиляди причини! ХАХАХАХХА

62

До Унко

преди 3 години

Такова нещо като "изкуствен интелекет" в истинския смисъл на думата не съществува. За да има такъв, то машината трябва да умее да се програмира сама без намеса на хора и по свой собствен начин. Такова нещо още няма и няма как да има поради хиляди причини...

61

Уонко Нормалият

преди 3 години

Краят на века принадлежи на Изкуствен интелект, не на хора. Епохата на примата приключи. Изобретихме собствената си смърт, доброволно.

60

Цензура

преди 3 години

До АнонименИма подозрителни срички в името на насекомото. От години алгоритъмът им е като писан от първокласник. Интересно дали небето е проблемна дума :D

59

Анонимен

преди 3 години

"Броят на афроамериканците в повечето държави ще се увеличи. Това ще е повратна точка в борбата срещу расизма, тъй като ще се срещаме с все повече чернокожи хора", казва Мъри........................ както ще се увеличи и броя на всички други. Не говорете глупости, расизъм винаги ще има и белите държави винаги ще бъдат управлявани от бели а малцинствата винаги ще си останат малцинства. Това е положението, няма друга опция, всяка жаба да си знае гьола дет е думата.

58

НЕ на жълтурите

преди 3 години

На жълтурите не спада искат налрая да евът бели.Трябва да ги избием.

57

Lan

преди 3 години

Крайно време е - планетата се задъхва страшно.

56

Анонимен

преди 3 години

Няма да има никакви проблеми със застаряването, ще измислят по-мощни мутации на ковид-а и ще ги изтрепят пенсионерите. Допълнително със самолети ще пръскат с противозачатъчни, целта е до края на века цялото населението на Земята да спадне до 500 милиона.

55

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се разбере, че децата са инвестиция и трябва да се облагат по каналния ред.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Еми били са хора не *** дето някой друг требе им бърше гъзо.

53

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, отговора е много лесен нарича се автоматизацияВсички си мислят в момента че ще им бъде отнета работата а е точно обратното, със застаряващото население и развитието на технологиите и автоматизацията ще се запълнят работните места на хората които се пенсионират. Младите ще имат по нормална, смисленна и иноваторска работа

52

Ф.С.В.

преди 3 години

Ще Ви го кажа с думи Прости- Раждаемостта спада - защото жените се помислиха за МЪЖЕ!!--за Кариера и Биг Босове!!! който ме е разбрал -разбрал!!! Жената е родена с една цел _ЗА ДА РАЖДА!!!

51

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/55Икономиките на развитите демокрации са базирани на растежа... затова трябва да расте и пазара... затова при недостиг на деца се внасят афроараби.ПП. земята може да изхранва 3.5 милиарда. Другото са приказки на лявозеленилиберали (или на неначесани баби като меркел и хайко маас).

50

Христо Христов

преди 3 години

Няма страшно!Арабите ще запълнят празните места, както направиха в кьолн... после ще дойде ред на африканците да запълват... природата празна дупка не търпи!

49

преди 3 години

Аууу шок! Голяма загуба за планетата...

48

Да, драмата е друга

преди 3 години

До Анонимен 56И тя е, че 4/5 от държавите в света увеличават населението си, а ние загиваме.

47

до 53

преди 3 години

Препоръчвам на Българите, да си намерят записите от преди 45 години - дискусиите по приемането на Великобритания в ЕС - един пример - задължават ги да си ликвидират производството на Краве Масло и да увеличат цената 15 пъти, за да е на равно с цената във Франция и Германия. Това е Ликвидиране на Капитализъм и Пазарен Принцип, т.е. който има ресурс да произвежда най-много и така да предлага и най-добра цена. Обаче, има и катастрофални здравни последствия - занижена консумация на полезното масло!

46

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

е Измама, всички Цени са Изкуствено поддържани и не се определят на Пазарен Принцип, за това Европейците Измират - защото са в Модерно Р0бство, където дори дали са достатъчно жадни за да си купят шише вода трябва да мислят, дали могат да си позволят.