118

До 130

преди 3 години

Не съм бил в ИК никога, имам приятели и колеги които са били. Това, което знам от тях е, че нарушенията са повсеместни, огромни и като мащаб, и като брой. А пък мантрата "ограмотявай се, ти нищо не знаеш" явно си свикнал да я прилагаш спрямо семейството и близките си по аргумент от това, че имайки качеството и принадлежността гербаджия, няма как кръговете, в които се движиш, да се състоят от високоинтелектуални лица.

117

Мусайбе та му плаче

преди 3 години

***!

116

ФАКТ

преди 3 години

ЧEXЛЬ0 (радеф) е най - смешния президент на тази планета!!!

115

До Илияна

преди 3 години

Ей, Илиянче, баща ти комсомолски секретар ли беше..?

114

Анонимен

преди 3 години

Оставам с впечатление че президента с готовност употребява хората за лични изгоди (вендети). Много, много не му пука за народа.

113

до 125

преди 3 години

Изобщо не знаеш какви са глобите -- дори да си опънеш палатката някъде в чукара ще се окаже че си в някаква територия и глобата е до 1000 лв , а герберите вдигнаха глобите и се мъчат да ги събират защото гербера и семейството му проблем с паричните санкции няма ,данъците и глобите трябва да са според най ниските заплати за да може всички да са равни при плащането...темата е много дълга защо така репресивността се увеличава ,за да се държат хората в страх от всякакви санкции.....

112

Анонимен

преди 3 години

До ?!?Споко, днес в 18:05 президентът Радев ще направи изявление!

111

Анонимен

преди 3 години

САЩ спират газовите проекти у нас.Още тази нощ се планира САЩ да наложат санкции на абсолютно всички компании, които са свързани с изграждането на "Турски поток" - газопроводът, свързващ Русия и Турция под Черно море, откъдето трябваше да се отклонява тръба за България и "Балкански поток".

110

?!?

преди 3 години

Какво стана с юмруците, с мутрите вън, прокурора вън. Къде са лозунгите? Два дни го няма и стана благ.

109

Анонимен

преди 3 години

Радев пред посланиците !!!Като гледам снимката виждам "със затоварени очи", Йотова и пред нея Радев Фигуранта !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Мантрата за фалшиви избори може и да ти харесва, но ако веднъж си бил в състава на някоя избирателна комисия, ще разбереш, че това са глупости. Най-накрая прочете Уикипедия ли? Термина хунта се използува да означи група ВОЕННИ, при стратокрация или военна диктатура.

107

до 102

преди 3 години

Истината е че по доходи станахме ,,бананова ,,държава ,НО лошото ни е ,че тук за разлика от тях има и зима .И както е известно в тези държави корупцията и системата наш ,човек ,човек от партията мръсни пари и т,н.т. са на първо място .Нашата държава вече не социална тука е кой се уредил уредил ,но винаги идват други който са нови и искат да вземат всичко на предните тарикати ,защото тука честна работа няма Или ще се изгради нова система и ще се изкорени старата или нищо добро не ни чак

106

Стохи

преди 3 години

Христо ХристовНе си губете времето. Екземпляри като тези са като папагали. Ще повтарят до втръсване едно и също. Фактите не ги интересуват.

105

Абе просто

преди 3 години

Радев е толкова съм заблуден, че чак взе да си вярва !

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Хунта от испански значи събрание, т.е. група хора. По принцип се използва и за незаконно правителство, взело властта с преврат. Е, в нашия (по-скоро вашия) случай, с манипулация на изборите. Кое е свободно съчинение? Всички партии в Бг са наследници на БКП - десни, леви, герберасти и други метастази. Свободен съм да давам оценка на когото и каквато реша. Двойка ще кажеш, ако дойдеш на протеста довечера и преброиш присъстващите на констрапротеста в подкрепа на любимия ти вожд.

103

Христо Христов

преди 3 години

До до102/121Корупцията и подкупите ги има, защото сме в ес и се учим от немците.

102

Христо Христов

преди 3 години

До Истина/115Прав си!И6рикът и лицемер боко е цвете пред европейските лидери и брюкселските бюрократи... а радев си е пpocт.

101

до102

преди 3 години

Хората подкупват и хитруват защото средата създадена от ГЕРБ е такава или поне те са развили тези методи максимално ,тоест хората го правят защото трябва да оцелеят , а НЕ че им харесва.,.,Давам ти пример ако глобата е нормална и може да се плат ти я плащаш ,ако знаеш че не можеш да я платиш опитваш да дадеш пари на глобяващия и при това неравенство на доходите създадено от герб --глобите ,данъците и прочие за богатите е лесно да ги платят ,а за бедния са убииствени....

100

До Ивана 107

преди 3 години

Хааааахахаахаааааха, гоуяма смешка каза, коуежке !

99

Анонимен

преди 3 години

92, Пообразовай се малко, пак не си разбрал, двойка. В България няма стратокрация или военна диктатура, та да можеш да употребиш понятието хунта. Хунта не е синоним на престъпна групировка. Останалите ти брътвежи няма и да коментирам, те са свободни съчинения. И се въздържай да даваш оценка на другите.