29

Ха-ха

преди 3 години

Обаче изкараха башибозука,когато хората потърсиха сметка на Доган за Сараите и плажа!Иначе политическото блато си е тяхно дело,щото българите сме будали и им се вързваме.Когато един (недалечен) ден си получим падишахопрезидента ,ще разберем къде сме сбъркали!Както винаги-твърде късно....

28

Анонимен

преди 3 години

Защо не протестирате пред сараите на Доган и другите Киряк Стефчовци като Шиши!Данчо ментата...

27

Мистър Сенко

преди 3 години

ДПС е политическото блато.

26

Манипулатори

преди 3 години

Манипулатори на собствения си електорат. Ама младата част от него е образована с модерно мислене, така че картината се променя.

25

Анонимен

преди 3 години

Стига с този псведо етнически модел, мир. В САЩ през месец гърмят между расови скандали и още нямат гражданска война с която тук ни плашат ДС агентите на ДПС.

24

Анонимен

преди 3 години

Тия май не са разбрали че протеста е и срещу тях.

23

Анонимен

преди 3 години

ДПС е кремълски проектсарая на доган е долепен до лукойл, нали е ясно с каква благословия става всичкоДПС стоят настрана, така че ако резидента румен и корни се провалят, да продължат да помагт за ограбването на народа ни от кремълците

22

ÏYI

преди 3 години

Нали е блато бе жабок? "Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическата посока на развитие на страната."|Къде сте от 30 години? В чистите изворни води?И кой, ако не вие, мътите политиката в нашата държава?Да ги оплачеш горкичките, те чиста вода ненапита и видиш ли някой си се опитвал да ги вкара в блатото. ***!!!

21

Анонимен

преди 3 години

това фъфлещо подставено лице на бившата дс сега дпс няма собствено мнение.а дпс подкрепя и изнудва всички които са мнозинство срещу изгода от всякъкъв вид.

20

мак

преди 3 години

Когато со.ола ги извика да пазят него и сараите му, това бе почивка на плажа, а не въвличане в блатото и заемане на страна. Смешници, да ви имам нахалство. Когато ви е удобно, вадите етнически мир, когато не ви изнася, сте неутрални и не се месите. Радвайте се, че имате етническа партия и право на глас, неграмотният електорат също.

19

1234

преди 3 години

Дпс дефакто са за статуквото, тях ги устройва БМБ. Техните 8 пр са сигурни

18

решетников

преди 3 години

Айде и ДПС отсвириха фигуранта.

17

Дядо Петър

преди 3 години

Няма начин да бъде "въвлечен" в блатото някой, КОЙТО СТОИ НА ДЪНОТО МУ.

16

Мафията

преди 3 години

изглежда отново ще спечели след протеста "срещу мафията". О, бедна Майко Българийо! За кой ли път си на път да бъдеш сексуално употребена от "пазителите на мира сигурността и демокрацията".

15

Сараите

преди 3 години

Безплатен лагер за Българските деца.

14

ivailo

преди 3 години

Вие сте , едни корумпирани ***... Като ГЕрП.

13

Анонимен

преди 3 години

ДПС, Доган и Пеевски, реално са БЛАТОТО.

12

Анонимен

преди 3 години

Сега е време Радев и Борисов да постъпят като държавници и да отстъпят с достойнство и двамата. Радев оттегля искането си за оставка. Борисов предлага всеобхватен меморандум споразумение между всички политически партии за пълен политически бойкот и изолация на ДПС на всички нива.Време е и българските турци да се ориентират към партии според политическите им очаквания и убеждения, не според кланово-объчната зависимост.

11

Ммм

преди 3 години

Драги вие не сте излизали от блатото.

10

Мустафар

преди 3 години

30 години пазители на антиконституционализма.