47

хи-хи-хи

преди 3 години

А къде е Баце ***? Крие шкафчета в Македония или чака закрила от краварите?Два дни не съм му виждал плешивата и празна кратуна.Да не се е споминал ,този нагъл престъпник?На плачещите за режима на Барба Ганьос мога да кажа:Споко ,ще му ходите на свижданепри бай Ставри , ако не го докопат останалите от разпадащата се Хунта "Геп".

46

Анонимен

преди 3 години

Ескалира,краставици,просто другарят великомученик от Дубай даде тон за песен и както ги нарече лум..пените и тълпата си показаха магарията.

45

До спеца

преди 3 години

Повярвай ми, ако почнат да *** управляващите от олигарсите, след още 10г в тази държава ще останат само ***, ще бъдем официално Руска федерация и простия ти тарикатски г_ъ_з няма да може да се вее по барчетата и да гледа как да заобиколи плащането на данъци, глоби и т.н.

44

Анонимен

преди 3 години

Протестът е за да махнем БКП2 и да турим БКП1! Абсолютна безмислица и изключително ниско Ай-Кю на повечето от протестиращите.

43

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Maфията протестира срещу държаватаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

42

Гешефтаря

преди 3 години

Най лошото е, че не можем да обвиним тези млади хора за комунисти и че не са европейци! Не можем да им припишем църквата и мандрата! И защо не са протестирали срещу Жан Виденов не можем да ги обвиним! Всички са родени, пораснали и възпитавани в нашата епоха - тази на величието Борисоф! Единственото, което можем да направим е, да насъскаме говедата, да ги дръпнем зад колоната и да им хвърлим един хубав бой! И да кажем на електората, че Божков е лош и са платени от него!

41

(-_-)

преди 3 години

Протестите ще продължат докато не се разкарат тези, които ги провокираха.Цялата политическа *** на баце + тези, които не са с тях, но играят в жалките им постановки.

40

Анонимен

преди 3 години

Ще дойда на протест, ако протестърите линчуват майчето и ниновица

39

35

преди 3 години

Авторът на ,,Един от първа дивизия" Г.С.Георгиев пише: Ти, който не си бил болен, сакат и не си имал причини да не бъдеш там,където трябваше да бъдеш - на фронта в Добруджа и Македония по време на войната - ти си недостоен. В годините след войната когато ми се наложеше да отида в някое учреждение по някой въпрос, никъде по столовете не видях фронтовак - навсякъде тилови ,,герои" и нагаждачи! Нищо не можех да направя, освен - престанах да ги познавам, да им подавам ръка, да ходя по сбирките им.

38

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТА СЕ СПИХНА КАТО *** ПЯНА НА ЗАМЪРСЕНА С ПЕСТИЦИДИ РЕКА

37

Анонимен

преди 3 години

Днес излезе поредният запис. В него министър-председателят Бойко Борисов разговаря с председателя на Конституционния съд Борис Велчев, уточнявайки некви пари за некви неща и наричайки председателя на Конституционния съд братиньо.Значи, да уточним министър-председателят говори с председателя на Конституционния съд на братиньо.

36

Анонимен

преди 3 години

Не дават президентка диктатура, защо го мъчите Радев с тази демокрация, той е генерал и силата му е диктатура може да изпълнява ролята и на правителството и на прокуратурата. Само излишни заплати се хабят в момента. И то в момент на криза, трябва да сме пестеливи а да се спечатлява от заплати е добра възможност.

35

Спеца

преди 3 години

След протестите идват чистачите на олигарсите - ще има яко да *** управляващи, яко и много....

34

до 33

преди 3 години

Точно затова се страхува да подаде оставка! Защото докато е на власт, прокурора е безпристрастен и му е осигурена охрана. Падне ли от власт, народа ще го линчува, а и прокурора може да стане пристрастен!

33

Комунягите

преди 3 години

ривът. Защо ревете бе. Кой си я гласува тая Конституция дето превръща президента във фигурант, а главния прокурор в бухалка. Май вие бяхте, но ние още помним как седяхме в палатките пред ВНС, обаче тогава президента не ви беше удобен, а навиците на Народния съд ви вдъхновяваха да съдите без съд и присъда. Е сега нещата се обръщат срещу вас. Ама нали знаете зе хитрата сврака - дето с двата крака. Дано сегашните управляващи се ударят по челото и разберат, че утре и те ще са на вашия хал.

32

Офф ,да се омитат

преди 3 години

Политолози ,социолози ,анализатори ,*** и т.н. ,все платени слуги на Домуса ,Шиши ,Барба Ганьос и Гешефтарски ,всички сте за в канала!Продажни и лъжливи ***.НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА И НЕ ВИ БРОИ ЗА ЖИВИ!ДИКТАТУРАТА НА ХУНТАТА ПАДА И Е НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ СЕТИМ ЗА ВАС!

31

до смях

преди 3 години

Предлагам нещо, което няма как да стане с толкова недостойна ,,интелигенция", превърнала се в платен слугинаж на една простовата мафиотско - мутренска власт! Предлагам Простотията на власт да бъде игнорирана, а не тиражирана в медиите, да бъде не дори критикувана, а подминавана с презрение и когато някой се реши да и се противопостави, поне да не му се пречи! Ще дам пример, но буквите са ограничени!

30

ако

преди 3 години

Ако искаме положителни резултати от протестите, задължително трябва да се подкрепи вота на недоверие от всички извънпарламентарни партии и движения. Иначе жалко за ентусиазма, жалко за нанесените телесни повреди над протестиращите. Ако не подадат оставка, жалка им майка на Бабикян, Хаджигенов и Минеков! Гешев ще ги подпука!

29

Анонимен

преди 3 години

Иска им се. Хората не желаят нито вече да търпят, нито да слушат али бали.

28

Анонимен

преди 3 години

Верно ли, че подпалили на финансовото диамонтче вилата, тази дето била на кръстницата?