13

Анонимен

преди 3 години

Да не са и белезите от други продълговати предмети? До тук стигнахме народе, до тук.... едни ***, държанки и патки бе з грам мозък да бъдат бутани напред и нагоре от техните тъпкачи, жалко е вече, докога народа ще спи дълбок зимен сън?

12

разни варианти

преди 3 години

Набил я е въпросният високопоставен любовник, когато е разбрал в каква ситуация е използвала името му с цел сплашване.Възможно е и друго - плашила е персонала с името на някоя видна мутра и е заявила, че този й е любовник. Това обаче е стигнало до ушите на въпросната мутра или на неговата мутреса и те са поръчали плеймейтката да бъде напердашена за респект.И сега плеймейтката си е извадила медицинско, наковладила е персонала на фризьорския салон и иска да изкрънка някой лев обезщетение.

11

БГ

преди 3 години

Ако бях на мястото на фризьорката , вместо да я бия , щях да я подстрижа нула номер !

10

Bergen

преди 3 години

Салоните за красота са развъдник на зарази. Едни завистливи и отмъстителни същества разнасят половопредаваните зарази от едната *** на следващата.

9

SAFC

преди 3 години

Жена с фалшиви гърди, фалшиви устни, фалшив нос и какво ли не още друго фалшиво се оплаква от фалшива козметика...

8

Умник

преди 3 години

Това всеки да се оплаква че е бит стана заразно. Защо я бие собственика а не и тегли една пушка. Сега щеше да е щастлива. Същото да направят и полицаите с тия по агресивните. Ебааан нещастен няма

7

A

преди 3 години

Били са я на протеста. Не смее да каже от страх

6

Анонимен

преди 3 години

Браво на Боршукова, тази сама се наранила и сега ще иска пари. Собственичката трябва да я съди за уронване на името на фирмата, персонала и т.н.

5

Анонимен

преди 3 години

Изобщо, интелектуалки....

4

Анонимен

преди 3 години

И къде е видеото, да изплакнем малко очите с женски кеч

3

Запис

преди 3 години

Айде - публикувай записа, а ние да решим кой е лъжец

2

Анонимен

преди 3 години

Щом и фризьорките почнаха да ни бият, както полицаите, да знаете дълбаем дъното. И не, че бих защитил някоя от 2те джофри, ама дори и да не е бил доволен клиента, боя от страна на собственика е недопустим.Очаквам и сервотьорите скоро да почнат да бият клиентите, че не оставят бакшиш или сме недоволнин от обслужването.

1

Мис потни прашки

преди 3 години

А мене питати ли *** какво мий. Няма спокойствие, няма я хасиендата в Испания, стрес, тормоз и напрежение денонощно. А само допреди няколко седмици, колко добре я карах. Като сритаме нощното шкафчинци с любимия по време на бурна нощ, все едно някой е взривил банкомат в стаята. Ех спомени.