70

Московски възпитаниц

преди 4 години

Какво се чуди този, че Хросто бил до Мая!? Ами нали родителката на последния е родена в Москва, в семейство на комунисти-политемигранти. Същата още е активен член на БСП.От такава майка дясно чедо не може да се пръкне и той никога не е казвал, че е такъв!Пък не му е далавера да си признае, че е ляв, защото там е сериозна конкуренцията за сърцето на Москва! Там пък Мая е учила, като млада надежда на Партията.

69

Анонимен

преди 4 години

ами ученици на заврения зет са, лошото е че ковид болните растат и учениците му не си правят сметка, че лекари и сестри изнемогват.

68

Анонимен

преди 4 години

Радев настърви Зайчарника си на чекмеджета с пачки и сега върти като гламав по жълтите павета да търси "Мутрата" Фантом за да му вземе чекмеджетата, че лятото ще мине, а "гладните" още не са ходили на почивка в Гърция !Интересно дали няма да се върнат ония с автобусите, дето по цял ден бачкат на жегата атубана за Кулата, та изнежената "градска десница" да прескочи уикенда до плажа на Санторини.Па и на бачкаторите от крайните квартали може да им писне, та ще се разхвърчат всички чекмеджета.

67

До 89

преди 4 години

В чужбина живея и сам се храня.Тук е още ден.А ти какво правиш по никое време пред компютъра ?Кой ти плаща да пишеш глупости ?

66

Анонимен

преди 4 години

Мафията иска цялата власт.Това е.И после ще прикриват следите на престъпленията А народът е като стадо за съжаление.

65

Анонимен

преди 4 години

Тази вечер чух на протеста, че утре ще раздават чекмеджета с пачки, но аз заминавам спешно за Гърция на почивка.Иска ли някой да вземе и моето чекмедже и ще го делиме като с "братушките" ?

64

Сандо

преди 4 години

ББ е пътник !!!то не бяха подпорни стени/хотели, нощи шкафчета с милион евра, магистрали на бобуни да се утрепаш, сарай по морето, крадене на бизнеси и тн ....на хората им писна! най-лошото е че няма алтернатива ...

63

Анонимен

преди 4 години

Аз съм индустриалец. Взех на концесия пристанище в Бряг на стария кокал. Помолих моя Prezident да ми назначи един посланник в Тимбукту, но със седалище на Бряг на стария кокал.И от къде се взе един "Каскет" да ми проваля бизнеса с някаква си "търговия на влияние, след като аз търгувам с *** от който правя *** и заравям в слилажните ями по Брега на Дунава.Сега разчитам на протеста да измие моята накърнена чест, достойнство и целомъдрие.Ваш Прокопи Прокуроров

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Казваш, избирателите на двете най-големи партии са какво? Уточни. Събери резултатите им от последните парламентарни избори и намали малко парата. Да не смяташ, че мислещите различно от теб са ***.и. ? На следващите избори картинката ще е същата, колкото и да се напъвате да се изкарвате умни, красиви и неразбрани. И все така ще е докато си мислите, че народа е само това което виждате в близкото си обкръжение или в огледалото.

61

Анонимен

преди 4 години

А, бе, тоа Юрюкоф дума не обелва за скандалите около Myтрата! Пачки, кило злато, Умни Дами от Кърджали, КФН, изгаряне на Йончева, чатове с Черепа... Що така, бе Юрукоф? Не помниш, нали? Наrла твap.

60

Анонимен

преди 4 години

Кви протестиращи бе?! Шепа простаци и платени д?били блеят без да знаят какво искат!

59

Анонимен

преди 4 години

Протестиращите: Г.з. шофьор на парашут Радев, изпадналия в немилост Хр.Иванов, миткалото Манолова, червената Корона Нинова, комарджията Божков (задочно, по Скайпа - Live via OAE), КТБ ковчежншка Цв.Василев (само аудио връзка от Белград чрез Макаров), мapгинали от Подуене за завършващ акорд !

58

омрете яко

преди 4 години

Най-хубавото е, че протестиращите ще заразят и гербери и *** и депесари и всичка яко ще Омрат!

57

До:Д-р Хуес

преди 4 години

Протестите ще докарат много ковидясали, заразили се и заразили близките си.И да ви лекува Мангърчето....Аз отказвам да ви плащам лечението.Ако ме принудят, значи сме в държава на феодали.========Ще ни "плащаш лечението", щом пълните вече второ шкафче на ТУЛУПА!

56

Ммм

преди 4 години

Пламка ти си бил " умник" бе.Ама не достатъчно, явно не можеш да осмислиш бъдещето, така че трябва да поработиш още върху IQ то си.

55

Анонимен

преди 4 години

Аз съм милицилнер. Учих цели 11 месеца в Пазарджик. За да ме вземат в МВР. Най-трудният ми период. Трябваше да прочета 100 страници !!! Исках да стана полицай, за да мога спокойно да Доминирам над хора, които многократно ме превъзхождат ментално. Кой сега е шефът? Само Бойко!

54

До 71

преди 4 години

Ти думата photoshop кога я научи? От нова тв ли? Виждал ли си компютър? АЕ бегай, шлосер.

53

Анонимен

преди 4 години

Зайчарника на Радев вече е така обсебен дасе докопа до чекмеджетата от фотошопа на Черепа, че вече сънуват как Бойко бяга с тях, а те а..а..а да го хванат и все не могат.Не знам дали това са симптоми на нов щам Корона, но е добре да си направят РСR тест !

52

Анонимен

преди 4 години

Аз гласувах за ГЕРБ! Работя в общината в Елин Пелин. Вече 35 години. Нищо не върша, защото не мога и не разбирам. Само Бойко!

51

Анонимен

преди 4 години

Аз гласувах за ГЕРБ.Завършил съм СПТУ по машиностроене. Отне ми 16 години. Работя като шофьор. Тъст ми ме уреди. Само Бойко!