20

Превод за гербери

преди 3 години

"България ще трябва да остане още две години в чакалнята на еврозоната преди да се адаптира към механизма преди приемането на еврото.......".Това преведено на език , понятен на редовия гербер (все пак основен електорат на герб са ромите) , означава : - имате 2 години в някаква чакалня , следва адаптация към някакъв механизъм - срок неясен , после още чакане - отново срок неясен .Така че, ще крадете евро ама "друг път" - Които има пълни чекмеджета с евро , той ще ви е командир !

19

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 3 години

Към протестиращите:Минете през булевард Брюксел 1 и окупирайте редакцията на ДОГАН.БГДа видим тогава как ще слугуват на турските си благодетели!

18

Анонимен

преди 3 години

Да бе, обвинете сега и премиера, че е виновен за световната криза нали? То стана ясно вече, че е виновен на всеки некадърник в държавата.

17

Ф.С.В

преди 3 години

До 19 _ Ще видиш НАЕСЕН КОЛКО Е ПЪЛНА ХАЗНАТА ! ТЪПОГЛАВЕЦ!

16

Анонимен

преди 3 години

Пети ден на протести, пети ден тази "медия" не отразява нищо. Толкова сте клекнали пред Тиквата, че ми се повръща от вас, а смеете да се наричате "журналисти"... Пародия!

15

Анонимен

преди 3 години

Нормалната работа е, всички да си гледам работата.А Христо Иванов и БСП, да приемат реалността, че не могат с 2-з хиляди, дошли си във ваканзия от Запада, да влязат през задната врата, във власта.

14

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В. 11"Хазната била празна"!Ряпо комуноидна, ако Хазната е празна, защо инфлацията не е 3000%?Защо заплатката ти не е 50к, а пенсиите - по 10к?Защо магазините са пълни, а опашките пред КПП-та за гърция са километрични?Защо деветосептемврийските сатрапи са наточили яловите си пишлета тъкмо за хазната и милиардите от ЕС?

13

Анонимен

преди 3 години

Тарикатите и червените мутри, да не се надявам на оставка, на Гешев.Доста дълго чакахме зависимите от ДС магистрати да си отидат.

12

Анонимен

преди 3 години

Наесен затваряме цялата държава и всички отивате обратно в пещерите да ловите мамути и да палите огньове. То се е видяло, че просто не можете да създадете нормална цивилизована държава с обикновена демократическа власт.

11

Анонимен

преди 3 години

ДОГАН.БГ Услужливо не пишат за ТУРСКИЯ ТИРАДЖИЯ който погуби за пореден път млади българи и почерни семействата им! 3 Годишно дете бере душа от вчера!Нито дума в ДОГАН.БГЩе дойде време да се разправим и със слугите на чужди интереси като ДОГАН.БГ

10

Анонимен

преди 3 години

През 1944 г. прос..ите заграбиха властта благодарение на Червената армия, която беше на Дунава; сега хибридната червена армия е в Интернет и на Ларгото - същите прос..ци - мързеливи, лакоми и нагли, оглавявани от зло клепоухо комплексарче.Връщат ни стотина години назад, и после ще врещят "кой ми с..а в гащите", "България - последна във всичко" и "искаме европейски заплати".Хайде, с Грипен Решетников - пляс в тинята!

9

Анонимен

преди 3 години

До ТРЯБВАТока ще скочи заради ВЕИ и зелените.

8

Анонимен

преди 3 години

То остави ми се приказва че много хора с по сериозен бизнес се отчитат на премиера ако откажат им праща НАП и Прокуратурата и край с бизнеса им сега мълчат защото ги е страх но ако падне мутрата ще видите колко хора ще си признаят че са рекетирани

7

Ф.С.В.

преди 3 години

Бате Бойко и ГЕРБ "ОКЪПАХА" Бизнеса в БГ-Те посегнаха и на НЕГО! Хазната е Празна НО това не ги интересува- Важното е да има КОВИД в БГ и Есента да поискат 30 милиарда ДОЛАРА КРЕДИТ от МВФ с непосилни ЛИХВИ и после МВФ да вземе Добруджа и ТЯ да свърши като БИЯТ ШИСТОВ ГАЗ! Голям Проблем е на Евреите че сме в Първите 10 Държави в СВЕТА по Износ на ЗЪРНО! После Есента освен Кредит ще ПАПАТ И ХОТЕЛИ И БИЗНЕСИ на няколко ХИЛЯДИ ФАЛИРАЛИ Хотели и Тарикати-Банките ЩЕ "ЖЪНАТ ЖЪТВА'- КРЕДИТИТЕ ИЗИСКУЕМИ

6

Анонимен

преди 3 години

нали искахте герб?нали бяхте доволни?ами на ви!

5

ТРЯБВА

преди 3 години

Тоест - запасявайте се с Дърва за Зимата , тези с ТЕЦ и на ТОК с Пари .

4

Анонимен

преди 3 години

Лошата прогноза се появи още с идването на власт на злокачествения тумор Бойко Методиев Борисов!

3

Анонимен

преди 3 години

Бойко застани довечера на първа линия вместо еничарите си да се окъпеш в народната любов!!!

2

Анонимен

преди 3 години

След Боко Антибългарски трева и бизнес не никнат!10 години чума ГЕРБ и 100 коронавируса няма да я засенчат. Цял народ ви проклина ! И внуците на внуците ви няма да видят щастие с откраднатото от вас продажници!

1

Анонимен

преди 3 години

Еврото ще загроби окончателно булгерия