66

Варна

преди 16 години

Надявам се всички бедстващи в България да минат благополучно през това, а относно всички комплексари и др. *** които плюха и се радваха, че видите ли във Варна е зле ще им кажа да го д*хат.Да зле е но по новините току що странно не видях за Варна нищо, защо ли.....

65

Ангел

преди 16 години

Здравейте, до скоро бях редовен посетител на вашият новинарски портал dnes.bg, но с тази новина ме убеждавате, че вашите новини трябва да се слагат между големи и дебели кавички. Във Варна има хляб, в крайните квартали също, снегът се почиства постоянно от пътищата, има градски транспорт, таксита, ток, вода, светофари, движение, всичко е в нормите. Питам се аз, за какви сухари и купони пишете тук. Новината я прочетох първо от live портала на мтел през мобилния ми телефон. Възмутен съм.

64

vills

преди 16 години

абе *** ти пък се научи пурво да пишеш и тогава турси кусури на варненци и я ми посочи по хубав град от Варна по хубави улици по хубави сгради по хубави автогари и изобщто няма по хубаво нещто от Варна уврявам се за пореден път пък и нали знаеш че всичко дето е далече от морето е провинция като не можеш да търпиш Варненци стой си на село и къпи "у ряката" хахахахах ***

63

Силвия

преди 16 години

Божеее за пореден път се убеждавам,че в този сайт глупостите минават своите граници!!!! хляб си има,и сухари има и всичко си има,и градски транспорт!!!! аман от тази завист на българина

62

преди 16 години

Ми кат няма хляб да ядат пасти бе..... ;)

61

до 50

преди 16 години

всичко далече от морето е провинция,но за плиткия ти мозък няма да говориме,злобата ще те задуши

60

Баща ви

преди 16 години

Много ми е готино като морските ко....та се хапят помежду си ,не стига 4е лятото трябва да ви тарпя мекото лаене ами и сега се разлаяха.Искам лятото да вдигнете още малко цените та изобщо да не ви виждам и чувам мекия говор 4е тая година на Созопол едва ви издаржах 10 дена,лошото е че плазнаха меки по София стоите си там бе не се траете или поне гожорете,като хора.

59

anonimen

преди 16 години

I NIE NE SME ZA OBIAZAVANE

58

преди 16 години

DevilishSoul,staraq se da ne izpolzvam tazi duma,poradi fakta 4e vyv varna ima mnogo hora,pridoshli ot drugi gradove.Shansa da gi obidq e golqm.trqbva da otbeleja i fakta,4e za men "selqnin' ne e 4ovek ot selo(ili po-malyk grad ili pyk grad sypernichesht na Varna),a chovek koito nqma pokritie za visokomernoto si povedenie sprqmo ostanalite.Kym vyprosa ti-neznam koga posledno sym polzvala dumata,polzvah q rqdko v u4eni4eskite si godini i ne sym se interesuvala dali horata sa ot drugi gradove ili ot moq sobstven.Pri4inata q izlojih po-gore.

57

pak az

преди 16 години

....и ако независеше от мен,щях да си остана в Димитровград или Първомай,вместо да отидваме вголям и смотанн град,а защо не и да си живея в едно селце в планината?

56

пак аз

преди 16 години

Какво им е на селяните,че думата "селянин" се използва в лошият смисъл.Те имат много повече мозък от някои "граждани" като например "Иво от Бургас".Аз не претендирам да съм "гражданин" , защото съм родом от малък град - Първомай.Няма "селяни" и "граждани" има единствено БЪЛГАРИ!А,ако ходим по Шопската логика - те не са българи,софиянци са софиянци,а останалото извън софия е ПРОВИНЦИЯ или Българи!Софийската наглост край няма!

55

Варна

преди 16 години

Без лоши чувства, но от хора които казват "едно дънки" за чифт дънки не можем да се обидим....а относно табелите, те не са сложени от варненци, а от някой *** назначен на отговорна позиция в общината....има разлика.

54

DevilishSoul

преди 16 години

52,Съгласен съм с теб поотношение на мирогледа ти върху нещата.. Ама не всички варненци/варненки разсъждават като теб:) Всъщност, ти за последно кога нарече жител на друг град "селянин"?:)

53

пак аз

преди 16 години

БРАВО!!!Най-умният пост до сега!!!БРАВО!Хубу му го каза!!!И да допълня не само че се морски ами и сме от един народ ;)То бг зависта е НЕВЕРОЯТНА!

52

преди 16 години

Иво,защо така?Защо злорадстваш-от поста ти излиза,че е зардаи спечелването на приза "най-добър град за живеене"..Ами Иво ние не сме си го поръчали,така бе решено,няма какво да се сърдиш,още по-малко да злорадстваш.От поста ти излиза и,че ако ние сме"надувковци",то вие сте злобари..Злобните хора ,според разни проучвания,умират по-рано.Но да оставим дрязгите настрана-аз бих се радвала,ако Бургас беше спечелил или спечели нещо.Защо ти неможеш да се зарадваш за нас?Всички сме морски чеда все пак!

51

пак аз

преди 16 години

А иначе хляб си имаме,това,че на някои места няма е друг въпрос.Днеска си купих още от първият кварталски магазин

50

DevilishSoul

преди 16 години

49, да де- това имам в предвид:)

49

преди 16 години

Я вземи прочети 2-3 мои мнения по-долу,къдеъто казвам,че живеем в такова време,че НЯМА КОЙ ДА ВЗЕМЕ ДА СТРОИ ХЛЕБОЗАВОД,А ДА ОСТАВИ МОЛА . ;)

48

преди 16 години

Въри бъркай в бункерите бе,хляб си имаме,нямаме нужда от твоя мухлясъл хляб!Яж си го в Бургас!

47

DevilishSoul

преди 16 години

... и вместо да строят молове, частни хотели, бизнес центрове, шоурумове, вместо да се фукарят някой варненски "бизнесмени" с възможностите си по партита - да вземат си построят един хлебозавод и да не са зависими от "селския" Добрич:) То не е само да си назначаваме чистачки с компютърна грамотност :) Трябва и хлебец:)