23

Стар набор

преди 3 години

"Опечалени, възмутени, изненадани,..." - така реагират МЕКОТЕЛИТЕ във Ватикана, Брюксел. Берлин... А София въобще не реагира...сигурно заради "етническия мир".НЕ ТРОПНЕ ЛИ ЕС СИЛНО С КРАКА и НЕ ЗАПЛАШИ ЛИ ТУРЦИЯ С ВИСОКИ МИТА ВЪРХУ ВНОСА НА ТУРСКИ СТОКИ - друго няма да смути Ердоган.

22

Анонимен

преди 3 години

Решението - превземаме Мека, и правим Каабап-а на мол и готово.

21

Наглост

преди 3 години

Всички джамии да станат църкви в Европа,да се даде урок на *** Турция

20

Анонимен

преди 3 години

Ердоган го играе голям лидер и се дърви на Западняците, но явно забравя, че, ако Западът спре да надува този изкуствено създаден икономически балон, турция и балонът се спука, турците ще ядат камъни в Анадола. Чака ги глад.

19

Анонимен

преди 3 години

Решението на проблема е просто. Няколко бомби в Босфора и един хубав, хладен душ ще залее жителите на Истанбул. 50 метра ще бъде вълната.

18

Анонимен

преди 3 години

Турците са нагъл и *** народ. Никога не са имали нещо общо с цивилизацията. Не само турците, ами и всички ислямисти са такива. Папата им миеше краката и им ги целуваше на тия ислямски диваци. Тия западняци така и не разбраха какво е Исляма. Не можеш да целуваш краката на Злото, на най-дивата сатанинска секта, която се е пръквала на този свят. Ислямът е туморът на планетата, който трябва да се реже от корен. Лекарството са атомни бомби. 2 - 3 бомбички в Истанбул и светът ще стане по-добър.

17

ivailo

преди 3 години

Замалко да му повярвам на тоя лицемер, опечален бил ... Всъщност , тайничко се радва, че православният храм св София е превърнат в джамия.

16

Нима в Истанбул няма

преди 3 години

къде да се молят вярващите?Има разбира се,няма дилема"или в Света София,или никъде".Всичко е популизъм и политическо"надцакване"със Запада.Тойказва,че Турция ще гледа ЕС през крив макарон,тя иска да се покаже колко евелика и не се нуждае от чужди съвети.Икономиката и е на 13-то място по БВПв света,но да не забравя,че всичко работи по чуждо ноу-хау и с чужди инвестиции.Надали западните фирми-майки ще спрат рязко подкрепата,това би им причинилозагуби,но ще има санкции,намляване на пазарите.

15

Леле до факт

преди 3 години

На Цар Калоян да му кажеш колко са ни отслабили тея смешни :) иначе получаваш палче нагоре от мен- можеха да помогнат по-активно, предвид, че добре са знаели що за заплаха е било това за Християнският Свят.На колко части е била разделена България тогава ?Колко пъти умният византийски император им е плащал на тея орди да се бият срещу наши войски? Как му отговаря Иван-Александър, когато византийчето плаче за помощ? Сами сме си виновни на Балканите. и сами опозорихме примера, даден от Тервел...

14

КАКВИ ВРЕМЕНА БЯХА

преди 3 години

Папа Франциск е некадърник.КАКВИ ПАПИ ПО РАНО ИМАШЕ - АКО ТОЗИ БЕШЕ СВЕСЕН - ЩЕШЕ ДА ОРГАНИЗИРА АТОМЕН КРЪСТОНОСЕН ПОХОД И ЩЕШЕ ДА ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА НА ЕРДОГАН.КЕКАВ ПАПА

13

Анонимен

преди 3 години

Римляните и фарисеите са убили Божия син и са порoбвали хората и са ги правели гладиатори затуй над тях има тежка карма, църквите им все горят - Нотр Дам и Света София е горяла поне два пъти. Бог ще прати нов Месия скоро и ще се случат много неща, това е част от Божия план.

12

От троян

преди 3 години

Турците са нагъл народ. Ето един пресен пример е Доган на българският бряг!

11

Анонимен

преди 3 години

Турците поне имат достойнство а тези мижитурки от Рим и топки нямат вече.Евала на комшиите.Незабравяйте,че по турско сме имали ниви и хората са могли да ходят на учат в Европа ,докато при комунизма и това ни отнеха.

10

Анонимен

преди 3 години

Лицемер. На думи казват едно, на дела съвсем друго. От край време католиците са лицемери и разединители на Европа и света.

9

Анонимен

преди 3 години

Колко пъти се пращаха рицари от Ватикана да превземат Константинопол,но когато трябваше да защитят Константинопол от османците се ослушваха.

8

Диана

преди 3 години

ЕТО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ.УТРЕ ДЕЦАТА НИ ЩЕ ХОДЯТ С *** БЪЛГАРИ.08361

7

АРРА

преди 3 години

Това е провокация към християнския свят.

6

факт

преди 3 години

според мен папата е лицемер. Много добре знае, че Източната римска империя и Българското царство бяха отслабени от католическите инвазии, вътрешнодържавни проблеми, слаби и корумпирани управници. Ситуация, идентична със съвременните събития.

5

Анонимен

преди 3 години

Европа така беше опечелена и когато турците завладяха България и клаха 5 века българи. От това опечеление полза няма. Вместо да се опечалява папата да обяви един модерен кръстоносен поход, 2 - 3 атомни бомби ще свършат работа и ще изчистят света от вредното дивашко турско племе.

4

Анонимен

преди 3 години

Тиквун нали е голям приятел с Ердоган? Защо не му се обади да уредят този проблем? :)