12

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на пишпунтата. Аз съм на море и е прекрасно на плажа. И хич не ми пука за Мъск. Наздраве:-)

11

Напротив

преди 3 години

Постиженията на Мъск са въпреки американското правителство, а не благодарение на него. Руснаците също не го харесват, защото им съсипва космическата индустрия.

10

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКак пък точно ги изчисли, че са най-некачествени? Много ми е интересно :) или викаш само Тесла дават фабрични дефекти другите не :) аре у леву и ти.

9

Анонимен

преди 3 години

До този балонГлупости :) правителството на САЩ финансираше Боеинг не Спейс Екс. Хайде като говорите глупости поне се информираите и не мога да разбера каква е тази умрата към успели и умни хора... нещо комплекси май а?

8

този балон

преди 3 години

Се надува с помощта на правителството на САЩ и ведомствените им медии.

7

Това е овъзмездителя

преди 3 години

Запишете си някъде това което ще напиша сега и го прочетете след няколко години. Мъск с Тесла ще съсипе Фолксваген до 6 години. Съдбата вече няма да е благосклонна към Фолксваген, защото той показа че моралната му стойност е 0, като тръгна да строи завод в Турция която извършва престъпления срещу човечеството. Сега заради вирусът не само няма да построи завода там, но и Тесла що го разбие и то на собствената му територия в Германия.

6

Христо Христов

преди 3 години

Евала на мъск - прави най-некачествените коли от големите производители и пак расте.

5

Анонимен

преди 3 години

Само в страната на неограничените възможности. Това е от Варламов, руски космически инженер:14. ..по официальной нашей версии - он вс врет и не приезжал. По неофициальной - генералы прослышали что он вышел в кэш после продажи PayPal и хотели слишком большую часть себе на лапу...15. Ракеты, потом, конечно, утилизировали. Но зато Маск понял, что если такие дебилы могут делать ракеты, то он может попробовать тоже:)))))))

4

.

преди 3 години

Най-интересното за технологичните компании ще се случи като дойде моментът хората да няма какво да ядат.

3

Ангел

преди 3 години

Това са бръщолевици за финансово неграмотни .Нали знаете ,че няма как да продадеш акции за толкова милярди без са им сринеш цената двойно или тройно .Илън Мъск няма милярди ,има акции за милярди НО за да ги осребри трябва някой да му ги плати !!!

2

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

1

man

преди 3 години

Браво на човека, определено е disruptor.