33

До 22

преди 3 години

Благодаря!Прав си и добре си преценил позицията на Доган в разправията с Русия. В добавка, Доган знаеше изхода от мисията на турския министър в НАТО, и спря парламента в опита на Местан, да се подмаже на ястребите,защото знаеше официалната позиция на Пентагона.Но ако Доган, има досег с високите политически игри и има достъп до стратегически тенденции от първа ръка, то Пеевски е организатор на под контролни бизнеси. Не ги прави равни. Още по малко някакви стратези в Българската действителност.

32

Христо Христов

преди 3 години

Театро... вероятно брюкселски енп консултант го е режисирал...

31

Bergen

преди 3 години

Срамното интервю което даде днес на живо този шеф трябваше да е достатъчно за моменталното му дисципплинарно уволнение, но сега пак си играем на хвърлени оставки.

30

Анонимен

преди 3 години

Това шефче е виден гербераст пратен директно от София, говори се, да събира кешовицата от мими с очите и катетъра. Ако напусне ще стане батак с отчитането на парите и пълненето на нощното шкафчинци на баш сожука. Иначе е много честен човека. И трудолюбив, неуморен, като пчеличка.

29

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОТЪВАЩ КОРАБ .ВСЕКИ СЕ СПАСЯВА

28

Сат Н

преди 3 години

Е, тогава Лойко трябва да поиска оставката и на Маринов...

27

Бочко

преди 3 години

Следващия път, когато поискаш оставка на милиционер, накарай някой от подчинените ти да ти обясни на твоя език за Калигула, Клавдий пелтека и преторианците. Подсказка -преторианец=милиционер.

26

Анонимен

преди 3 години

Кой позволи на Сокола да заграби половин България?Колко резиденции има агента на ДС ?Защо половината Родопи са негови сарай? От Доспат до Велинград всичко е негово.Къде са Гешефта ,НАП ,КОНПИ ,БорКор и т.н. близо 12 служби ?Всички са послушници на турското ме..ре! И Барба Ганьос е негов слуга.

25

Анонимен

преди 3 години

А оставката на Маринов ,кога? Личния шофьор на Мето Илиенски е от същата Хунта.

24

Възмутен

преди 3 години

Поредния днешен театър на аматьорската театрална трупа ГЕРБ!Хахаха!Много ви стана бе..много!Почти бях съжалил тиквата като хленчеше и скимтеше ама вече си смених окончателно мнението!Махайте се бандити антибългарски!

23

Анонимен

преди 3 години

хунта

22

Анонимен

преди 3 години

Гледах Сашо Диков.Турците бяха защитени от милицията.Разхождаха се свободно.Българите бяха тормозени.Абсолютно"правилни"решения на бургаското ченге.К'ва оставка,к'ви 5 лева.

21

До 18

преди 3 години

Връзката е очевидна - ДПС. Той е наместник на Доган. Общото между двамата са и подаръците, които получават от държавата, като БТ, ТЕЦ "Варна", охрана от НСО и тн.Погрешно се смята, че Доган е обвързан с Турция. Че не е лъсна при разпрата на Ердоган и Путин, когато ДПС застана зад Русия и Местан се отцепи, а около Пеевски се въртят руски пари. Доган е вербуван още през 70те години за ДС и внедрен като агент сред турската общност, която е заробил икономически. Ченгетата никога не са си отивали.

20

Анонимен

преди 3 години

А имаше ли ескалация когато все пак хората стигнаха до плажа ? И КОЙ създава ескалацията ?

19

засрамете се от Бога

преди 3 години

Гарван гарвано службичка не вади! *** как мутрите ще дават оставки.

18

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо го научиха как да събира парите от престъпна дейност в бурска област и смяна!? Тц, ни стаа

17

Анонимен

преди 3 години

С удоволствие бих прочел един дълъг коментар, разясняващ защо се слага равенство между Доган и Пеевски, и как точно държат задкулисието в държавата, та чак са в основата на всичко случващо се.Ако някой се напъне, благодаря предварително.

16

Анонимен

преди 3 години

Шофьорчето

15

Анонимен

преди 3 години

Naj huiШофьора на Мето не приема оставката на Радо " СХЕМАТА" , който вместа да го уволнят в София го пратиха "ТИКВИТЕ" ,Директор в Бургас

14

Анонимен

преди 3 години

Противен и гнусен милиционер !