77

Анонимен

преди 3 години

"Радев е толкжва *** ,че няма нужда от политически противници , той си е достатъчен за да си потопи рейтинга"Струва ми се, че го бъркаш с полуграмотния чобанин от Банкя, с двуцифреното IQ известен повече като Барба Ганьос. Човекът, на когото принадлежи лафът "Аз съм *** и вие сте прости".

76

гадна твар

преди 3 години

За Доган да има НСО охрана съм склонен - там е сложен казусът с много международни агенции, които явно го искат мъртъв, тъй като не им е удобен, а и с политиката си предотврати не едно и две изстъпление в България през годините. Виж, за Пеевски там наистина е необяснимо. Вярно, преди 2-3 години той разкри, че имало някакви заплахи за неговия живот, може би затова съм му дали НСО охрана. НСО изпълнява заповеди - това е!

75

до факт

преди 3 години

първо отиди до чейнджбюро, че докато протестираш рублата още се срина. После няколко хиляди души са шепа хора, след като премиера е избран от милиони. И да ти вметна че хората заминаха по рано на море, тука останахте тия платените нищоправци да се отчитате на началниците че лошо.

74

Анонимен

преди 3 години

С джапанки се спъваха по камъните като куци коне добре,че не дойдоха някакви професионални наемници а Х.Иванов.

73

Анонимен

преди 3 години

Радев е толкжва *** ,че няма нужда от политически противници , той си е достатъчен за да си потопи рейтинга

72

Анонимен

преди 3 години

Българските консули са най-многобройните консули в света.Шефа на джапанките и късите ***-му-ха-ха.

71

Факт

преди 3 години

Пред президентството освен хилядите протестиращи има 30-40 фена на ГЕРБ. Жалка история.

70

Анонимен

преди 3 години

Гешев (Пеевски) и Борисов (Доган) започнаха атаката на мафията срещу Радев.

69

Анонимен

преди 3 години

Борисов нарежда охрана на Пеевски и Доган чрез подчинените му шеф на ДАНС и главен секретар на МВР, шефа на НСО подава оставка! Защо? Оставка трябва да,подаде Борисов....

68

Анонимен

преди 3 години

Изгориха го в глупава политическа битка.Със сигурност не е вземал сам решението НСО да пази Доган. Даже знам от какво ниво е решението, но от партньорските служби и съвместните им решения, никой не застана зад него. И следващия ще го пази. Това е гарантирано.

67

Президенстка

преди 3 години

република!? С настоящия??? Айййде няма нужда!

66

Анонимен

преди 3 години

сега и него ще го нагласят я консул някъде, като Пацо Терасата, я на някой друга сгодна службица. А наказателна отговорност?!? Кога ще бъде потърсена наказателна отговорност на крадците на милиони и милиарди?!? Оставка на Лойко ВЕДНАГА, разпускане на гнилото НС и обявяване на президентска република, също като Турция, Русия, САЩ и много други държави!!!

65

Къде е

преди 3 години

черния дроб на рубладжията?Като му вкараш ERM 2 вдясно.

64

izh

преди 3 години

Ха сега да видим като какъв ще го пенсионират. Като Генерал? - генералска пенсия + 20 генералски заплати +някакви бонуси. Още първия месец ще струва на бюджета 200 СРЕДНИ пенсии за страната. Няма да ходи да лае заедно с Курнелийка ли? Иначе е НИКОЙ. Без професия и трудови навици , най много наемен охранител - якичък ми се вижда

63

123

преди 3 години

До ЗащоПодава оставка, защото няма топки да каже какво и защо става!

62

Щерю

преди 3 години

Когато атовете се хапят и ритат - хвърчат магаретата...

61

123

преди 3 години

Чао, другарю!

60

Анонимен

преди 3 години

"" В НСО хора с имунитет няма ... ""............В НСО хора с имунитет няма, ама се свиваш като ***** в *** ... чакаш някой да поеме отговорност вместо теб.

59

...

преди 3 години

А Борисов кога ще я подава

58

Защо

преди 3 години

Защо генералът е подал оставка? Та той е изпълнявал заповеди на друг/други, много над него.Кой е наредил охраната на този/тези, за сметка на българския данъкоплатец? И защо?А нещото, което захвърли българския национален флаг, да бъде съден от военен съд!Навремето войниците са треперели, умирали, но българското знаме е било опазено. Какво се случва сега?