24

гост

преди 3 години

#Кой посочи Гешев като единствен кандидат за главен прокурор ? Тръгнал ВСС да забърсва д...та. Много е късно, май нещата стигнаха до или мутри с ББ начело или Държава.

23

олд

преди 3 години

Я джуджетата(21 на брой) се активизираха.

22

Анонимен

преди 3 години

Гешев да спре да изпълнява политически поръчки и да служи като пипало на октопода на мафията и нещата ще се нормализират.

21

Анонимен

преди 3 години

Какъв конструктивен диалог и взаимно доверие, като Гешев от първия си ден не спира да рови около президентството, за да намери някакъв повод за съдебна атака. Да не говорим, че разпространи едни записи, което е престъпление, след това каза че тези записи не били СРС, а били "пряка реч". Не обясни обаче как тая "пряка реч", която не е записвана по законов ред, е попаднала у него и защо я разпространява в медиите. С този ли главен прокурор да се търси доверие и диалог?

20

Анонимен

преди 3 години

Време е КС да отсъди за Радев.Мишките там се ослушват и чакат да видят накъде ще задуха вятъра.Поредната недоумица.Закона е закон ,ако е закон ,ако не е се превръща в баене и чакане да го отсъдят някакви страхливи люде там.

19

Анонимен

преди 3 години

Това е нареждането от Москва към президента. Откакто е станал президент това му е основното занимание. Онзи горе вижда всичко, забавя, но не забравя.

18

Анонимен

преди 3 години

Съвета, който избра каскета в неимоверно тежък и прозрачен конкурс измежду стотици участници, които бяха от елита на съдебната власт и нас говори за честност и прозрачност ли.

17

Анонимен

преди 3 години

"взаимно доверие" не може да има, доакто всс играе в едно със законодателната и изпълнителната власт т.е. няма разделени е на властите, всички играят заедно в разрез с конституцията. Опитите с думи да ни убедят, че не е така са опровергани от определено преднамерени действия водени от икономически и политически интереси

16

Анонимен

преди 3 години

До ВССПисания на типичен о'лигофрен.

15

Анонимен

преди 3 години

ВСС вие си го избрахте, сърбайте си попарата която каскета ви надроби

14

Ха-ха

преди 3 години

Каква държавност,какви 5 лева!Една мутра и стоящите зад нея задкулисници присвояват цялата държава,дори съвсем буквално!Тоя цирей трябва да се пукне!

13

Анонимен

преди 3 години

Какво доверие в съд и прокуратура има в момента? ИТ системата е манипулирана и осмокласник би я хакнал. Престъпници си поръчват съдии и нагласят дела. Прокуратурата се използва за политически репресии като бухалка. Непослушните биват преследвани. Никой не разследва злато и пачки по 500 евро от подкупи в чекмеджето на премиера. Доверие? Подайте си оставката всичките зависими и корумпирани хора. Повече търпимост към вас няма.

12

ДДРОнег

преди 3 години

Неуважаеми съдиЙ, управляващи и прочие сво-лоч !!!Вие явно живеете в една друга България ?!Държава няма, има бойконат !!!Обществото ни е болно, беззаконие се шири навсякъде !!!Гражданското общество, ако се оптиа да се надигне, тоталитарната държавна машина го смазва с цялата мощ на чиновническия апарат !!!Та, оправете държаваа и народа, спрете корупцията, съдът е смятан за една от най-корумпираните Български институциЙ, не се борете срещу президента, който си позволява да казва Истината !!

11

Дачо

преди 3 години

Червените искат да се докопат до власта.Да ама нарда им знае номерата вече.ГЕРБ И БСП НИКОГА ПОВЕЧЕ!

10

Факт

преди 3 години

Само ВСС може да спре мутрата Гешев и да настане мир, но едва ли там има много зависими магистрати.

9

ВСС

преди 3 години

абе прави сте , ако сме в нормална държава. В Страна с мутрра премиер ,чиято бухалка е гл.прокурор и си е гербаджия а не е безпартиен , няма как да стане. За мафията на Боко Златото конструктивно е ако им се правят с-ки извинете за израза колеги. Но за жалост е така и народа вече изтрещя. Вчера кабинетът беше проклет от една женица на протеста и беше права - каза го с дух и истина , чак беше страшно. Много се изложиха и президентът беше прав да го каже-долу мутрите. Прав беше човекът.

8

Анонимен

преди 3 години

Време е КС да отсъди за Радев.

7

Победа

преди 3 години

Никакви преговори с мутрите, бой последен е този.

6

нема друг начин

преди 3 години

ВСС е получил тескере от високата порта да смъмре президентино.

5

селянин

преди 3 години

айде разберете се кой ке гепи парите и да прекратяваме цирковете